tunsori

tunsori | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

salut

mi s-a pus pata ca ar trebui sa imi schimb tunsoarea, e aceesi de vreo 5 ani (adica pana la umeri)

ma bate gandul sa ma tund scurt dar evident ca imi lipseste curajul... nu am mai avur parul scurt din liceu ...

stiti pe net programe gratuite unde poti sa testezi cu poza ta cum ai arata cu diverse tunsori?

si unde as putea sa ma inspiri de tunsori?

am un par bleg, drept si fara volum (si mai si cade acum la 2 luni de la nastere) asa ca vreau ca tunsoare ceva care sa nu necesite nu stiu ce ingrijire deosebita

a, si pe cineva care tunde bine stiti? asa ca zona mosilor/obor/iancului/muncii/cinema gloria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Foarte importanta este forma fetei. Poti sa dai volum parului lung printr-o tunsoare adecvata chiar daca este par drept si ,,bleg", nu trebuie neaparat sa te tunzi scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

tocmai ce am dat cautare pe google pentru tunsoare.
eu am ales o tunsoare bob dar fara colturile alea lungi. am mai avut ceva asemanator si mi s-a parut ca-mi sta bine si am mai primit si ceva aprecieri.
acum am parul pana la umeri si breton. am experimentat diverse frizuri de-a lungul timpului pentru ca nu am rabdare sa-l las sa creasca prea mult. pot sa-ti spun, din experienta, ca e mare lucru sa gasesti o coafeza priceputa, pentru ca orice tunsoare ti-ai alege se alege praful daca nu se pricepe.
am incercat si un site cu probe cum zici tu, dar n-a mers si m-am plictisit repede pentru ca imi cerea cateva detalii la care nu ma pricep. nu mai stiu care era, dar am considerat ca-i pierdere de timp.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Cum arata tunosarea asta bob ?

Dar a auzit cineva de tunsoarea barbateasca "bros" ...arata asa ca un fel de ciuperca cu ceafa aproape rasa si pierdut inspre varful capului ... putet sa-mi gasiti si mie o poza pe net ? ca tare mi-ar placea sa o arat frizeritei, sa-l tunda pe fiu-meu asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Si eu am avut parul pana la umeri.. pana pe 2 ian 2012 , bine ca l-am avut intr-o vreme si pana la mijloc. Pe 2 ian. m-am dus sa ma aranjez pt ca plecam la munte, de Revelion statusem acasa cu sotul si copii si n-am avut ocazia sa ma mai aranjez... asa ca sotul mi-a facut o surpriza si a rugat-o pe stilsta sa ma tunda mai ciudat...asa ca de-atunci ma tot tund... cam asa :
http://www.dropshots.com/teonic#date/2012-05-30/18:53:56

Daca vrei iti dau detalii pe PM unde o gasesti pe tipa... iar daca iti mai spun si cat ma costa... clar o sa mergi sa te faci la ea.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

teolinda, cineva din familia mea (nu spun cine) ii spune la tunsoarea aia "transfagarasan" .

Mergi la inceput

Cum zici tu Madyrizi...da' io-s tare fericita cu ea... ca-s anti-talent la manuit peria si feonul asa ca tunsoarea asta se aranjeaza singura

Mergi la inceput

teolinda, eu consider ca atata timp cat tu te simti bine cu tunsoarea si iti sta bine, atunci nu conteaza cum este. asa, ca tine, este tunsa si cumnata mea.

http://femina.rol.ro/art/31854-56-noi_tipuri_de_tunsori_bob_.htm
prima tunsoare vreau sa o execut vineri...

Mergi la inceput

Pai pentru toamna planuiesc sa las si eu calota stil bob...da' ce-i scurt tot cu masina voi tunde. Cand am parul scurt am atat de mult volum cand sunt spalata proaspat incat eu nefiind in stare sa ma coafez singura...n-ai vrea sa ma vezi cum imi arata parul in prima dumineata dupa spalat. Cand mi-am tuns zona aceea de ciuf care e luata cu masina..si mi-am dat calota la loc...ziceai ca nimic nu s-a intamplat in parul meu... arata la fel de bogata podoaba capilara.

Bafta sa iti iasa tunsoarea... sa ne pui si poze, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Porumbita, daca vrei programe, intra pe instyle.com si ai acolo programul ´´hollywood Makeover´´.
Incarci o fotografie in care esti cu parul prins lipit de cap si...te joci cu frizurile si culorile. Te poti si machia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc

Mergi la inceput