mucus in scaun
Raspunsuri - Pagina 3
oanap85 spune:
off tocmai am aflat ca rezultatul il voi primi peste 4,5 zile
sper sa-si revina fetita cu regim si brobiotic ,cred ca am sa-i dau si niste hidrasec.
pana primesc rezultatul nu prea am ce face...
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
alyx spune:
Oana, daca nu-i place fetitei hidrasec (am auzit ca ar fi un pic amar si nu toti copii il plac), ii poti da pentru hidratare saruri electrolit (parca asa se cheama) de la Humana. Eu de astea ii dadeam baiatului si au aromede fructe. Lui ii placeau tare mult. De asemenea, nu am retinut daca ii dai ceva medicamente pt diaree. Poti incerca smecta ca e usor de administrat fiind praf. Bineinteles, dupa ce consulti in prealabilmedicul de familie sau pediatrul.
Sanatate si bafta multa.
oanap85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alyx Oana, daca nu-i place fetitei hidrasec (am auzit ca ar fi un pic amar si nu toti copii il plac), ii poti da pentru hidratare saruri electrolit (parca asa se cheama) de la Humana. Eu de astea ii dadeam baiatului si au aromede fructe. Lui ii placeau tare mult. De asemenea, nu am retinut daca ii dai ceva medicamente pt diaree. Poti incerca smecta ca e usor de administrat fiind praf. Bineinteles, dupa ce consulti in prealabilmedicul de familie sau pediatrul. Sanatate si bafta multa. alina |
il ia nu am probleme ,parca nu e amar..
si il dau ca stiu ca e bun la diaree+ smecta ,ceai de menta
de hidratat nu-mi fac probleme,nu face multe scaune ca sa zic ca are nevoie de f multa hidratare,face de 2 maxim 3 pe zi,acum semi-consistent insa are un miros ..cum sa explic?dupa miros iti poti da seama ca nu e ok..
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
Picky_toto spune:
Oana cel mai probabil e o enterocolita, ma avut si noi acum vreo 2 sapt. A inceput din vacanta dar am pus-o pe seama dintilor..apoi scaunele s-au inmultit pe zi si a facut si febra.
La fel in scaune se vedea si mucus..A trecut cu antibiotic si probiotic enterol. Mergi la medic si el stie ce trebuie sa faca. La noi nu a fost cazul de analiza la scaun. I-am zis pediatrei ca a mai fost in gradina in vacanta in tara, si a mai gustat din struguri direct de la sursa.. insa problema cred ca a aparut de la nisip, ca tot e discutia de nisip aici.da fiica mea e mare mancatoare de nisip, in parc, pe plaja ..o protejez cat pot insa de multe ori e mai rapida ca mine..baga in gura si cu lopatica de la jucarii..nu pot sa nu le duc in parc la locul de joaca si pe una sa o tin legata in carucior ca imi mananca nisip..incerc sa o dezobisnuiesc..si va intelege intr-un final ca nu-i tocmai gustos acel nisip(bine eu am mancat pamant pana in clasele primare..si mi s-a parut ff gustos.. :d)
Asa ca Oana pana la rezultate, da o fuga la medic si vezi ce-ti zice. Sanatate