mucus in scaun

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

corina acum ca ai povestit asta m-a pus pus pe ganduri
si eu am un vecin la citiva m de mine unde fetita mai merge la gard acolo ca are gaini,exact la strada le tine in 2 m patrati si cand ploua e mocirla acolo si miroase oribil
dar nu ai cu cine vorbi,i-a spus cineva ca-i face reclamatie ,tot din cauza mirosului,dar nu-i pasa ca na, ginerele e la garda ...

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Vazand mesajul, mi-am amintit ca si fiul meu a facut scaun cu ceva mucus atunci cand a avut campylobacter. Tot asa facea scaune foarte moi si dese.
Bacteria a fost depistata in urma analizelor la scaun si tratata cu antibiotic. A disparut complet dupa tratament, analizele iesind foarte bine.
Deci Oana, ma gandesc ca ar fi bine sa mergi cu micuta la doctor macar sa fii sigura ca nu e ceva grav. Si daca doamen fereste e vreo bacterie, macar stii si poti trata. De asemenea, trebuie sa ai grija cu regimul (eu ii dadeam mucilagiu de orez si lapte delactozat) si cu hidratarea.
Sanatate multa.

CorinaDani, ai dreptate sa fii foarte vigilenta dupa ce ai patit cu copilul, dar pot sa iti spun ca baietelul meu a avut campilobacter cand avea 5 luni si deci nicivorba de a intra in contact direct cu vreun pui de gaina sau mai stiu eu ce. Dr. mea de familie imi spunea atunci ca bacteria poate exista inclusiv in carnea de pui (poate fi infestata carnea)pe care o gasim in magazin. Deci cauzele nu tin musai de igiena sau alte asemenea. Bine spre deosebire de ce povestesti tu, copilul meu nu a prezantat decat diaree si atat, nufebra, nu convulsii. Probabil ca incazul vostru a fost mai grava problema.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alyx

Vazand mesajul, mi-am amintit ca si fiul meu a facut scaun cu ceva mucus atunci cand a avut campylobacter. Tot asa facea scaune foarte moi si dese.
Bacteria a fost depistata in urma analizelor la scaun si tratata cu antibiotic. A disparut complet dupa tratament, analizele iesind foarte bine.
Deci Oana, ma gandesc ca ar fi bine sa mergi cu micuta la doctor macar sa fii sigura ca nu e ceva grav. Si daca doamen fereste e vreo bacterie, macar stii si poti trata. De asemenea, trebuie sa ai grija cu regimul (eu ii dadeam mucilagiu de orez si lapte delactozat) si cu hidratarea.
Sanatate multa.

CorinaDani, ai dreptate sa fii foarte vigilenta dupa ce ai patit cu copilul, dar pot sa iti spun ca baietelul meu a avut campilobacter cand avea 5 luni si deci nicivorba de a intra in contact direct cu vreun pui de gaina sau mai stiu eu ce. Dr. mea de familie imi spunea atunci ca bacteria poate exista inclusiv in carnea de pui (poate fi infestata carnea)pe care o gasim in magazin. Deci cauzele nu tin musai de igiena sau alte asemenea. Bine spre deosebire de ce povestesti tu, copilul meu nu a prezantat decat diaree si atat, nufebra, nu convulsii. Probabil ca incazul vostru a fost mai grava problema.

alina

nici nu se pune problema sa nu merg la medic,dar intai fac direct analiza ca oricum platesc si nu are rost sa merg la medic sa-mi spuna ca trebuie analize ,adica tot aia...si merg direct cu rezultatul...
oricum va spun maine daca are ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

stiti cum e, cine s-a oparit cu ciorba, sufla si-n iaurt.

prefer sa fiu eu mai nebuna, asa, in privinta igienei, dar sa-mi scutesc copilul de suferinte inutile, de internare in spital, injectii, samd.

ma uit la mamicile inconstiente din parculet, care isi lasa copiii mici sa se joace in nisip, ii vad cum baga mainile murdare in gura sau jucariile cu care scormonesc in nisip, in conditiile in care in acel nisip si pe iarba din jur isi fac nevoile cainii comunitari din zona (avem vreo 10, sunt 2 babe nebune care le dau de mancare si apa), plus vreo 2-3 cucoane care isi plimba cainii in parculetul copiilor, lasandu-i sa-si faca nevoile in iarba unde dupa-amiaza se joaca copiii. nu mai vorbesc despre coji de seminte, scuipati, ambalaje, cutii goale de suc sau bere - astea sunt zilnic in parc, desi in fiecare dimineata vad o femeie de la rosal care vine si matura, aduna gunoiul, goleste cosurile, samd. dar pana la ora 19 mizeria e din nou in parc - ma refer la mizeria produsa de parinti, copii si adolescenti prost-educati.
n-am alt parc in apropiere, unde sa-mi duc copilul sa se joace, permis de conducere nu am s-o duc cu masina la un parc mare si curat, aflat departe de casa noastra. asa ca am invatat-o pe copila mea sa nu puna mana pe nimic de pe jos, sa nu manance ceva cu mainile murdare (o mai serveste prietena ei cu cate un biscuit sau bombonica)o sterg mereu pe maini cu servetele dezinfectante, pomi cu fructe nu avem in zona, deci n-o tenteaza. incerc sa limitez la maxim patrunderea microbilor in organism, pe calea manutelor murdare. ce se ia pe calea aerului, Dumnezeu cu mila, n-am cum sa impiedic asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

Citat:

Sanatate multa.

nici nu se pune problema sa nu merg la medic,dar intai fac direct analiza ca oricum platesc si nu are rost sa merg la medic sa-mi spuna ca trebuie analize ,adica tot aia...si merg direct cu rezultatul...

Oana, nu ar fi rau sa incerci intai macar un telefon la medicul de familie (daca este posibil, bineinteles) pentru ca el iti poate spune ce anume sa ceri la laborator. Stiu ca atunci cand amavut noi probleme, dr de familie a cerut lboratorului si antibiograma si coprocitograma parca (sau ceva de genul acesta, nu stiu exact ce era sau ce trebuia sa arate).
De asta spun ca poate ar trebui macar sa intrebi intai medicul de familie ce anume sa ceri la laborator, pentru ca altfel cei de la laborator nu cred ca stiu ei exact ce sa caute. Asa ma gandesc eu, nu e obligatoriu sa si fie asa.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

Citat:

Sanatate multa.

alina

Oana, nu ar fi rau sa incerci intai macar un telefon la medicul de familie (daca este posibil, bineinteles) pentru ca el iti poate spune ce anume sa ceri la laborator. Stiu ca atunci cand amavut noi probleme, dr de familie a cerut lboratorului si antibiograma si coprocitograma parca (sau ceva de genul acesta, nu stiu exact ce era sau ce trebuia sa arate).
De asta spun ca poate ar trebui macar sa intrebi intai medicul de familie ce anume sa ceri la laborator, pentru ca altfel cei de la laborator nu cred ca stiu ei exact ce sa caute. Asa ma gandesc eu, nu e obligatoriu sa si fie asa.
Multa sanatate.

alina

ba da as putea sa sun doctorita dar i-am zis sotului sa spuna acolo ca are diaree cu mucus,daca nu stiu ce analiza trebuie atunci sun
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

stiti cum e, cine s-a oparit cu ciorba, sufla si-n iaurt.

ma uit la mamicile inconstiente din parculet, care isi lasa copiii mici sa se joace in nisip, ii vad cum baga mainile murdare in gura sau jucariile cu care scormonesc in nisip, in conditiile in care in acel nisip si pe iarba din jur isi fac nevoile cainii comunitari din zona (avem vreo 10, sunt 2 babe nebune care le dau de mancare si apa), plus vreo 2-3 cucoane care isi plimba cainii in parculetul copiilor, lasandu-i sa-si faca nevoile in iarba unde dupa-amiaza se joaca copiii.

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Si ce-ar trebui sa faca "mamicile alea inconstiente", sa sara cu dezinfectantu' tot la 5 minute, sa nu-si lase copiii in nisip, sa stearga iarba cu spirt sanitar?...Crede-ma ca servetelele alea "dezinfectante" pot fi mai nocive decat niste amarati de microbi cu care copilul isi creste imunitatea, contin tot felul de chimicale (mie de asta mi-era mai scarba cand fetita mea avea peroada de supt degete, ca o stergeam cu prostiile alea si apoi isi sugea degetele...am si renuntat la ele rapid). Eh, eu sunt o mama grijulie, dar nu mi-am batut prea tare capul cu asa ceva, de am sta sa ne gandim amanuntit la tot ce exista in jurul nostru...n-am mai iesi nici noi din casa, d'apoi sa scoatem copiii. Sa-i tii intr-un glob de cristal le faci mai mult rau. Mare branza ca se pisha cainii pe iarba, ca n-or avea toti gonoree...unde sa faca shushu si ei saracii, la olitza?:))

Mergi la inceput

ilinca, ti se pare ca m-am referit la tine ? sau trebuia sa scriu clar "mamicile din parculetul de pe strada x, din orasul y" ? pentru ca despre ele vorbeam, nu despre tine sau altcineva de pe forum.

si nu la pisu de caine ma refeream, ci la kk de caine, kk plin de viermi (paraziti intestinali). am vazut cu ochii mei. jur pe ce vreti voi.

da, eu nu mi-am lasat copilul sa se joace in nisipul din parc. as fi fost eu inconstienta s-o las, stiind si vazand toate mizeriile din nisip si parc.

daca in alte orase/cartiere parcurile sunt sau par a fi curate/ingrijite, daca nu este permisa prezenta cainilor (cu sau fara proprietari), norocul vostru. in parcul de langa blocul meu mizeria e la ea acasa, am uitat sa va spun ca una dintre laturile parcului este comuna cu tarcul in care sunt 3-4 tomberoane de gunoi. in permanenta pe langa tomberoane se invart caini in cautare de resturi, vin si cautatorii de gunoaie, rascolesc, rup pungile cu gunoi si le lasa imprastiate pe jos, cainii tarasc peste tot pampersii din gunoi, samd .

in parc merg mai mult de dragul copilului, s-a imprietenit cu cateva fetite, in general se plimba cu trotineta/bicicleta pe aleea de langa parc sau se da in leagan/pe tobogan. in rest fii-mea nu se apropie de nisip, a vazut si ea rahatii de caine si ii este scarba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce sa facem, nu toate fetitele sunt printese!:)))
(nu ai facut o referire anume dar ai pus o eticheta generica:"mame inconstiente= mame care lasa copiii sa se joace la nisip si sa-si bage mainile/jucariile in gura", ce mai conteaza ca tu te-ai referit la un anume parculet? Eu daca scriam:"ce ma enerveaza mamele pampaloaice/closhte din parculet care sar cu dezinfectantu' pe copil din orice", ar fi fost frumos?...)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ce sa facem, nu toate fetitele sunt printese!:)))
(nu ai facut o referire anume dar ai pus o eticheta generica:"mame inconstiente= mame care lasa copiii sa se joace la nisip si sa-si bage mainile/jucariile in gura", ce mai conteaza ca tu te-ai referit la un anume parculet? Eu daca scriam:"ce ma enerveaza mamele pampaloaice/closhte din parculet care sar cu dezinfectantu' pe copil din orice", ar fi fost frumos?...)

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

stai un pic, ca n-am pus deloc eticheta generica .

am scris clar "ma uit la mamicile..." am crezut ca se (sub)intelege ca e vorba despre mamicile pe care eu le vad, cu ochii mei, in parculetul cu pricina.

e adevarat, puteam sa ma exprim mai clar, dar am crezut ca s-a inteles ce am vrut sa spun, in contextul in care povesteam despre parculetul "meu".

Mergi la inceput