Bv Stelutz, Vero! Hai Luluta, hai Andreea!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Ce zodie esti mami de Luca? Vreau sa te felicit ca scrii tare fain pe blog...

ANDREEA 38+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Eu sunt Berbec-Taur Cum asa? Pai in horoscopul x scrie ca berbecul e pana pe 19 aprilie, in horoscopul y pana pe 20 aprilie. Eu fiind pe 20, citesc si imi aleg
Mercic pentru aprecieri

37+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

buna asta,sa-ti alegi ce-ti convine mai mult.
Asa e bebe meu la limita intre fecioara si balanta...

Fetel,or am vazut filmul what to expect when you're expecting , potrivit pentru noi...

Acum am la descarcat The Lucky One (2012) , sa vedem cum o fi ...

ANDREEA 38+ cu Andrei

Mergi la inceput

L-am vazut si eu What to expect... Mi-a placut, am ras, am plans, dar chiar mi-a placut. Si The Lucky One e urmatorul pe lista. Cred ca il vad si eu. Mercic de idee!

Fetele noi facem aici off-topic, voi ce faceti? Chiar ma ingrijorez! Stelutz, daca ne citesti, da-ne un semn oricat de mic ca esti bine, da? Luluta tu cum esti astazi? De Vero mai stiti ceva?

Chiar Andreiuta, tu ai ceva semne prevestitoare?

37+ cu Pingu mic Luca

Mergi la inceput

Nici un semn nimic si vorba aia maine intru in saptamana 39.Saptamana asta m-a durut putin burta ca la menstruatie,dar foarte putinnnnnnnn.......in rest nimic.Merg pe jos de behai,fac curat,ma cocot pe scaune...parca nici nu as fi gravida....

ANDREEA 38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Esti la partea de nesting, a? Energia debordanta prevesteste marele eveniment ce se apropie Inca niteeel Vizionare placuta

37+ cu Pingu mic Luca

Mergi la inceput

Oricum simt ca e aproape momentul
Ma bag in patuc langa al meu sot.Va pupacesc pe toate si sa ne auzim cu bine maine...

ANDREEA 38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Merci de link Oana. Ma bucur sa citesc si prin alte parti ca exista puseu la 1 saptamana, pt ca pe majoritatea site-urilor se zice ca primul este la 3-5 saptamani. Problema nu e ca suge, ma bucur ca are ce, ci ca dupa ce o iau de la san si o pun in pat, se trezeste si apoi iar san. Ca sa doarma, o las sa stea pe mine, insa nu pot dormi eu asa ca mi-e frica sa nu dorm prea profund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Felicitari proaspetelor mamici! Bun venit capsuneilor!
Eu va citesc mai in diagonala, dar nu prea ajung sa raspund deloc.
Suntem bine, tot 2 in 1 :) Avem deja 38 sapt si o zi, dar pana vineri e dr meu plecat la un congres, asa ca ar fi bine sa mai stea bebe 2 zile la caldurica!
Retinusem ca intreba Olivette acum cateva zile de temperatura in camera lui bebe. Asa e, recomandat e 21-22 de grade, dar daca sunt 24-25 de la temperatura de afara eu nu as folosi AC. L-as tine insa mai dezbracat.
Precizarea cu temperatura e importanta mai ales pentru iarna, cand multi avem tendinta sa facem foarte cald in casa. Atunci sa tinem cont de cele 21-22 de grade si sa nu uitam ca la temperatura asta bebe nu trebuie infofolit. Cum suntem noi imbracati, asa sa fie si el, ba uneori chiar un pic mai putin. Si eu nu sunt pentru caciulita in casa, nu are nici o explicatie. Chiar si afara pe vremea de acum nu e nevoie de caciula.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna seara, dragi burtici, mamici si bobocei!

In primul rand vreau sa le felicit pe proaspetele mamicute...

Felicitari Ramona si Mami.ilinca! Ramona, iata ca la tine a iesit schema si ma bucur mult pt tine, sa ai parte de o recuperare la fel de rapida precum travaliul si un papacios si cuminte Mami.ilinca, am avut ceva emotii pt tine vazand ca nu mai intri. Ma bucur ca sunteti si tu si bine! Multa sanatate la amandoua, iar bebelina sa ia repijos in greutate!

N-am avut timp sa citesc, doar am frunzarit, ca am fost plecata toata ziua si abia acu m-am asezat la calc. Evident, prima data am intrat pe forum sa vad noutatile Bebe Matei tot la cutie, il simt tot in coaste, niciun fel de presiune in jos, nicio contractie dureroasa. Cezariana e programata vineri dimi la ora 10 si pare-se ca ne indreptam cu pasi siguri spre ea.

Azi am fost la cumparaturi, la mama acasa, sa ma mai vaza in formula 2 in 1, abia pe la 7 seara am ajuns. M-am apucat de spalat paturici pt bebe, ca abia ce le-am cumparat Dupa landou se duce sotul sambata. Am gasit unul la 100 lei, dar nu mai aveau in culori pt baieti. Noi il vom folosi doar la transportul pe jos, in masina il punem pe bebe in scoica

Mi-am strans si eu ultimele lucrusoare de aici din buc, caci practic ma mut in alexandria doi ani. Lucrurile de iarna le am deja acolo, dar astea de vara au trebuit stranse, plus muulte alte maruntisuri, dar care s-au adunat... Am ticsit vreo 4 geamantane. Am zis sa trag tare azi iar maine sa stau linistita, sa ma relaxez, ca e ultima zi cu bebe in burtica Desi la cat efort am facut azi, ca sunt plecata si de la 9 dimi, poate face bebe Matei vreo surpriza

Va si sper ca toata lumea e bine. Va citesc maine din urma la o cacao cu lapte si revin cu impresii S-aveti o noapte linistita si odihnitor!

fericita 39+ cu

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput