Bv Stelutz, Vero! Hai Luluta, hai Andreea!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Mirabela

Baby Drink am primit in pungutele de la spital, dar nu ii dau pt ca are zahar. Daca nu ii place Infacolul incearca altele: Sab Simplex, Bonisan, Gripe water (noi cu asta tratam si sughitul cand e prea plina si nu vrea tzitzi, ca de obicei ii trece si cu laptic)

Mergi la inceput

Haideti fetele pe unde ati disparut? Stelutz, Adina, Kytana, Moro (n-ai mai zis nimic de mult), Adriana, Carina, Daniela, mai ziceti si voi cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Sunt pe aici, am incercat din rasputeri sa dorm de pranz si mi-a tot sunat telefonul. Acum sunt tare ametita si somnoroasa.

Cred ca am inceput sa am si eu cateo contractie, astazi am luat 2 no-spa deja. Evident ca nu am mai ajuns la AFI, doar pana la banca si am venit caci ma lua cate-o durere tare intensa.

Voi ce mai faceti?

37+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Kytana, tu te cam joci cu focul. Pe bune de nu meriti o mama de bataie!!! Stai si tu 3 zile in casa pana vine pingu mare, apoi te poti plimba toata ziua pana nu mai poti (sau pana nasti )!

Stiu ca e greu, dar gandeste-te pt ce o faci. Eu am stat 7 saptamani la pat si a meritat. Acum am niste dureri groaznice de spate, de-abia pot sta in picioare sa-i schimb un pampers, dar asta e, stiu de unde mi se trage si as sta si cativa ani in pat daca as sti ca rezultatul e cel de acum

Mergi la inceput

Btw, imi place numele Luca pe care l-ati ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana11 spune:

contractiile s-au mai oprit.de 2 ori pe zi ma duc la monitorizare.azi noapte i-au facut o eco si bebelusha mea cand isi sugea degetul,cand scotea limba !!!toata lumea ingrijorata iar ea...mai happy ca niciodata.colul nu s-a modificat,am primit si a 2 doza de injectie pt plamanii donsoarei.in rest suntem bine ingrijite.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

http://blogulmeumediocru.blogspot.ro/2010/06/puseuri-de-crestere-fizica-si-cerebrala.html

Si aici despre puseurile de crestere....si ar fi bine sa aruncati un ochi si la graficul ala cu norii. David a fost la odisee cu fetita Ramonei (cea care scrie blogul respectiv) si intr-adevar majoritatea bebelusilor au avut perioade 'negre' conform graficului cu nori negri...sa stiti la ce sa va asteptati

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Of stiti cat de plictisita sunt?!

Citesc la blogul pe care ni l-ai dat tu Oana, e interesnt, mai ales ca are si link-uri catre alte articole la fle de interesante. Cel cu masajul sanilor mi s-a parut f okay!

Olivette, multumesc pentru aprecierea numelui Ti-am zis ca de la inceput eu am simtit ca e baietel si ca acesta va fi numele lui?

Moro, pe unde esti? madaiulia? anaomaria? Of, ce ma speriati voi pe mine cu disparitiile astea!

Eu imi imaginam ca toate vom naste "in direct" cum a fost la Olivia si la Ramona, iar acum recunosc ca ma sperie nitel!

Hm Stelutz, unde esti astazi?! Esti okay? Te-au luat si pe tine durerile?

Cat ma bucur roxana ca bubulina ta e bine si ca au mai incetat contractiile. Doamne ajuta sa fiti bine in continuare! A reusit si sotiorul sa ajunga la tine?

Dani, cum mai esti? Cum mai sunteti voi?

37+ cu Pingu mic Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Kytana,pe al meu bebe tot Luca trebuia sa-l cheme.A avut numele de Luca pana pe la 6 luni.Apoi ne-am sucit....si cred ca v-a ramane Andrei.

ANDREEA 38+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Hehe Andreea, noi ne gandisem la Luca Andrei, dar eu fiind tot o Andreea, pingu si el, era un pic mai ciudat si am ramas la pingu mic doar cu Luca

37+ cu Pingu mic Luca

Mergi la inceput