Bv Stelutz, Vero! Hai Luluta, hai Andreea!
Raspunsuri - Pagina 6
ramona7575 spune:
Buna fetelor,
Ma bucur enorm cand citesc ca a mai trecut o zi cu bine la odiseea noastra, toate mamicile si bebelusii sunt sanatosi, cresc frumos chiar daca mai au colicei .
Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa ii crestem bine
Eu sunt cu ceva contractii iar de 2-3 zile bb s=a asezat pe un nerv care duce la piciorul drept si merg schioapa si ma doare si rinichiul ca trece pe langa el... am luat no=-spa dar nu isi face efectul, oricum e suportabil... deja m-am bocit destul comparativ cu durerile altor fete...
Cu somnul stau tot prost si e f.putin probabil sa-mi mai revin in urmatorul an mai ales dupa ce vine bebelina, asta e, nicioadata nu am fost campioana la somn, seman mamei... inainte sa raman insarcinata luam melatonina, un antioxidant f.bun care ma reglase bine (cred ca duc lipsa de acest antioxidant), o sa intreb dr.daca pot sa-l reiau dupa nastere, trece cam o luna pana isi face efectul...
Eu nu nominalizez ca sunt varza a retinut nume dar am vazut ca deja cine a avut nevoie de sfaturi au primit iar eu am aceleasi sfaturi, nu are rost sa le nominalizez.
Intrebare : este bine sa imi leg trompele acum la cezariana ? Are vre-un efect negativ asupra organismului ??
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
de Natalia + 35
mlhaela spune:
Elfica, problema mea nu era ca socrii isi doresc ca eu sa nu ies 40 de zile, problema era ca l-au convins pe sotul meu ca asa e bine! Asa ca ne-am dus impreuna la preotul care ne-a cununat si care-l va boteza si pe bebe, si ne-a zis ca atunci cand ma simt in stare sa ies din casa dupa cezariana, sa-l sunam si vine si ne face slujba aia fara de care nu e bine sa iesi. Molifta parca. L-a convins pe sotul meu ca nu se supara Doamne Doamne daca iesim din casa, si ca suntem amandoi (eu si bebe) in siguranta.
Olivia, ce papacioasa si precoce e Maya... :).
Olivette spune:
Kytana, nu am incercat lungita, ca nu prea stau eu confortabil. Azi am pus la lucru perna de alaptat si e mult mai bine.
Mirabela, merci de raspunsuri. Si pitica mi s-a parut acum 2 zile ca are o mica scurgere la un ochi. Azi am dat-o cu putin laptic acolo.
Mai vroiam sa scriu ceva, dar am uitat ce.
Mami de Maya Cristina (06.09.2012)
Olivette spune:
Mi-am adus aminte: Ramona, colega mea de salon facuse a 2-a cezariana si legarea trompelor cu aceasta ocazie.
Mami de Maya Cristina (06.09.2012)
corinuka_g spune:
pupici la feteee!!!
eu am avut ceva probleme cu net-ul si pana au venit cei e la cablu n-am putut intra...
felicitari ramo!!! sa-ti traiasca david cristian!
felicitari mami.ilinca! sa traiasca ana nectaria!
Doamne, ce surpriza! chiar ieri intrebam de tine...
ma bucur ca bebeii sunt cuminti si papa...si ca mamicile continua sa impartaseasca cu noi experienta maternitatii
sarcini usoare, sanatate multa si nasteri usoare celor care sunt pe val..
eu am vorbit cu dr de testul antistres, a zis ca nu-i musai sa-l fac...totusi nu-nteleg...se monitorizeaza bebe si contractiile, dar ce-i mai important (ce-am inteles eu, zicea si stellutz) e ca se verifica daca exista vreo suferinta fetala si cum sunt pulsul si bataile inimioarei in timpul contractiilor...si atunci, la cate contractii am eu, n-ar fi bine sa-l fac???
pupici
_
36+ David Gabriel Multumesc Doamne!
nu_mai_stiu spune:
Buna ziua dragi mamici !
Eu din nou am fost pe la saloane azi si m-am aranjat.Diseara vreau sa ma duc sa-mi cumpar perdea noua in living.Parca nu-mi mai placea aia pe care o am.
Am luat o carte foarte faina de la librarie.Se numeste cartea bebeluslui.Sunt fel de fel de chestii pe care trebuie sa le scrii si sa pui poze.Gen prima baita,primul Craciun,primii vizitatori,etc...
In rest sunt bine.Maine dimineata ma duc iar sa ma vada dr.Oricum de vreo 3 zile am dureri de burtica ca la menstruatie,dar foarte slabe.
Kytana , buna asta ca eu vreau pana la o data,dupa dupa o anumita data .Mie mi-eca pleaca iar drin oncediu,altfel m-ar durea la basca....tu cu domnul pinguin si tot aaa....
Ceaiul de zmeur eu il beau forte bine,nu are gust rau,nu are gust amar....e asa ca un ceai fara zahar.Ca un ceai de tei,numai ca nu e atat de aromat.
Ramona felicitari pentru bebe David Cristian.Sa fiti amandoi sanatosi.Sa fie un bebe cuminte si sa iti umple viata de bucuri !!!
Felicitari mami !!!Roxana o sa fie bine.Stie el dr ce are de facut.Cu Doamne Doamne inainte!
Lulutza,deci oricum nu mai este mult deloc.O sa fie bine.Ma gandeam ca e mai tarziu data nasterii dupa menstratie.Si exact ca tine sunt si eu.Fara contractii,se intareste burtica doar cand se misca bb.Incearca o plimbare mai lunga apoi o baie mai calda spre fierbincioara...poate vine bebelina.
Olivia ai o fata de milioane.O cumintica !Cred ca esti indragostita pana peste cap.Abia astept sa cunosc si eu acest sentiment.Ti-am lasat un PM.
mami.ilinca Felicitari.Sa fie sanatoasa si vanjoasa cea mica.Sa vezi ce bulanase o sa aiba peste 3 luni.Asa e in general cu copiii nascuti mai micuti...
ramona7575,multa sanatete si rabdare.Mult a fost,putin a mai ramas.Cat despre trompe cel mai bine e sa vb cu medicul tau.
ANDREEA 38+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012
raluca22 spune:
Buna fetelor ,
Felicitari Ramo!!! Sa-ti traiasca David Cristian!
Felicitari Mami.ilinca! Sa-ti traiasca Ana Nectaria!
Olivia sa rezisti in continuare tot asa.Eu la primul baietel cand sugea des am zis ca nu se satura si i-am dat completare si mare greseala am facut .
Elfica eu am dat la analiza 60 ron.
Robert Andrei (15.03.2007)36+
Mirabelac spune:
Felicitari Mami.Ilinca sa fie sanatoasa Ana Nactaria.
Olivia asa facea si David, ma sugea la greu insa ai grija ca asta provoaca colici, lapte peste lapte si o doare burtik. Eu am gasit pozitia de alaptat ideala fara sa inghita mult aer, intinsi pe pat amandoi. Plus ca trebuie neaparat sa eructeze dupa fiecare masa, eu si noaptea il tin cate 10-15 min in sus pana ragaie, este foarte important pt a nu face colici, altfel ei acumuleaza gaze in stomacel si-i doare. Sa nu cazi cumva in ispita si sa-i dai completare LP, multa lume asa o sa-ti zica, nu se satura copilu', atata vreme cat ia in greutate e bine, alaptatul e la cerere. Eu zic ca o sa se regleze, desi la David n-a fost asa, tot timpul a supt des si era un grasun, era prelungirea sanului meu, a fost greu pt mine, lui ii mergea foarte bine.
Ramona nu ma pricep dar am vazut multe mamici care si-au legat trompele la a doua cezariana.
Am luat si eu Infacol sa-i dau cand se mai agita si am incercat sa-i dau si vreau sa va spun ca cel mai urat mi-a plans ca nu-i place, nicioadata nu a plans asa tare, prima data am zis ca de foame, a doua si a treia oara la fel... deci, nu pot sa i-l dau, ce naiba fac cu el? Am zis sa nu-i mai dau ceai pt ca are si asta zaharuri si poate de asta se kkceste non-stop.
*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)
Olivette spune:
Andreea, merci pentru pm
Raluca, asa e, am citit despre puseu si intr-adevar maica-mea mi-a zis repede ca poate nu am lapte suficient. Am lamurit-o cum e treaba si a zis saraca: asa e mama, tu stii mai bine, ca citesti prin cartile alea
Faza e ca majoritatea zic ca primul puseu e pe la 3-5 saptamani, dar aici am gasit ca r fi de la 7 zile: http://clubulbebelusilor.ro/articol/309/cum-sa-treci-fara-panica-peste-puseele-de-crestere.html
Mirabelac spune:
Bravo Olivia, foarte bine ca esti informata si nu te lasi. Maya are noroc cu asa mamica. Daca nu trece cu laptic in ochi se poate banui canalul infundat si e bine sa0i faci masaj, eu nu am crezut ca poate fi asa important.
*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)