Bv Stelutz, Vero! Hai Luluta, hai Andreea!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Adrianadana: yami niste vin as gusta si eu sau un pic de sampanie, parca Bob avea pofta asta in timpul sarcinii...tinand cont ca beau 3 guri de Revelion chiar cred ca am luat-o pe aratura! Legat de pompa , am medela electrica.
Bob:tin pumnii sa treaca perioada asta nasoala, cred ca prezenta sotului te va ajuta enorm. Daca te consoleaza cu ceva , si eu am avut momente la bb1 cand eram asa turbata de oboseala,de nervi , de....ca imi venea sa plec de acasa si sa-i las sa se descurce.
Corinuka: sanatate multa!
Raluca:eu mi-as asculta ginecologul.cand e evenimentul programat?
Mirabela:sanatate multa tie si sa ii ocoleasca pe baieti raceala! ce mai zice fratiorul cel mare? vreo perluta . Legat de intrebarile tale: nu mai am lohii deja, parca prima data a durat mai mult ; fructe, am mancat mar ieri si cred ca nu a fost bine pt burtica drei, s-a cam chinuit. Azi fac pauza dar maine incerc o piersica/pepene ;imi lipsesc fructele
Olivette: am citit despre ce ai scris tu, dar nu s-a intamplat nici prima data , nici acum. Daca pedi a zis ca-i ok, atunci asta e. Asa-s tatii mai panicosi...Buricul a cazut a 5a zi la noi.
Kytana: familia pinguinilor s-a runit la ora asta!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eu nu am nascut natural, asa ca intrebarea nu stiu daca ma priveste.Dar lohiile au fost mult mai putin consistente si mult mai de scurta durata fata de nasterea naturala...si cred ca e explicabil.
Practic doar in prima zi a fost cu adevarat sangerare, a doua zi foloseam tampoane de noapte (Libresse) si de la a treia zi incolo au fost suficiente cele normale (nu zilnice, dar pentru flux normal). Dupa vreo 3-4 zile nu mai aveam deloc sangerare- doar niste scurgeri mai semnificative roz-maronii daca ridicam ceva mai greu sau stateam in picioare mai mult.

Olivette, fix asa arata si buricul nostru dupa ce a cazut.Adica ce ramasese dedesubt era ceva gelatinos galbui...s-a rezolvat de la sine cand s-a inchis buricutul de tot (adica pielea a acoperit si ce ni se parea noua dubios)

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Oana merci mult de raspuns! I-l arat lui tati sa se calmeze!

Ce mai fac fetele, nu mai zic nimic?

Pitica mea doarme de la 14.30
Ca sa o culc in patut, pt ca era cam mare camasa mea de noapte si am zis sa nu o infofolesc, am incercat sa o culc asa cum era, in body-s-a trezit instant, intr-o paturica-nimic, intr-un scutec de finet-nimic. Tot in camasa mea a adormit. Se pare xa e adevarata chestia asta ca bebeii ne simt mirosul.

Astept sa se trezeasca, sa pape si sa mai iesim 30 minute afara. Am fost si ieri, nu pot spune ca a incantat-o prea mult, a si bazait nitel de a trebuit sa o ia tati in brate. Vedem azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna seara dragelor!

Tati pingu mai doarme nitel, e chiaun dupa o noapte cu doar 3h de somn si apoi drum lung. A ramas [uau] cand mi-a vazut burtica, a zis ca nu se astepta sa fie chiar atat de mare Iar mie mi se pare ca am burticuta destul de mica fata de a alor mamici

Vad ca pingu mic e mai relaxat nu mai da asa tare din labute Pana luni mai am cand apare si doctorita in peisaj si pot naste linistita.

Apropo, stiti ca m-a luat o mare teama de nascare? Daca ajung sa fac urat pe acolo de la durere?

Ce mi-as dori sa fie cum zicea Ramona si sa nu ma doara asa tare

Va pup si ne vedem mai pe seara, sa facem si casuta noua

37+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Buna seara doamnelor.am intrat de pe telefon sa va salut.Toata ziua am trebaluit.Sunt terminata de oboseala.Am facut un dush,ma odihnesc o ora si apoi vin sa citesc ce ati mai facut .
Kytana cred ca esti mega happy cu pingu langa tine...

ANDREEA 39+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Mai burticute harnicute, ce mai activitate pe la voi!:)
Felicitari proaspetelor mamici si bun venit boboceilor nostri!
Imi lipsiti, dar pruncul pe care il am deja acasa imi ia mult timp si energie, si din putinul ramas mi-e mai usor sa urmaresc pe facebook noutatile.
Si pentru ca as vrea sa fim mai aproape, si sa ne fie mai facil accesul la informatie, tuturor, va invit in grupusorul boboceilor de 2012, pe facebook, intr-un grup secret - de fapt inchis (unde nu se vede ceea ce se scrie,adica:), de catre cei de dinafara lui): https://www.facebook.com/groups/380666858671358/?ref=ts

Sper sa va surida ideea, si sa va doriti sa ne adunam si pe FB:), unde accesul la informatie si modul de difuzare a ei este mult mai rapid;).

Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata burtici,

cum mai sunteti? pt cine incepem galeria?a fost cam liniste pe aici ...
va invit la o gura de cafea cu laptic sa ne trezim

Gandacelul mic doarme inca, dar in curand va inepe sa maraie, nu plange decat dc e ceva grav, doar maraie ca un pisoi cand se apropie ora de masa , clar nu poti sa o ignori
Tati a plecat cu gandacelul mare la biserica , sa o impartaseasca iar eu sunt singura cu voi... maxim juma de ora de libertate.

Sunt asa de bucuroasa , ieri am pus gandacelul mic la san, sa vad cum reactioneaza si dupa putina nedumerire a papat vreo 50 ml spre surpriza mea..am cantarit-o inainte si dupa, ca altfel habat n'aveam o mai las un pic sa ajunga la termenul ei si apoi titi la greu , abia astept.

va pup pe toate mamici sau inca burtici

ps: pt m_m: accepta ajutoarul celor din jur, macar 2 ore sa dormi cat sta altcineva cu bb, o sa vezi a o sa se schimbe lucrurile, o sa privesti altfel situatia dupa ce te odihnesti un pic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata burtici si mamici

Am ajuns si nou acasa la noi,vai ce bine e
Am papat mai inainte breakfastu' mic
Ne punem sa ne uitam la MotoGP

Va dorim o duminica frumoasa si linistita

Paulafericita sapt38 cu RolandAMR 8 zile

Mergi la inceput

Buna dimineata!! Coffee anyone? Eu am o cana cu ceai de tei din care trag de mai bine de 1h

Sunt super happy acum ca am familiuta intregita Desi trebuie sa recunosc, dorm mai bine singura in pat Sarmanu' pingu, cum ma intorceam pe o parte, se trezea si el si ma intreba daca sunt bine

Acum a fugit la biserica sa se vada si cu nasii si nu a vrut sa ma ia cu el asa ca profit si intru sa vad ce mai fac suratele mele

Andreea, of, tu o sa te obosesti inainte de venirea bobocelului Pe de alta parte stiu cat de greu este sa stai deoparte si doar sa privesti. Odihna placuta astazi alaturi de sotior

Madamar, ma bucur ca esti bine si ca ne urmaresti atat cat poti.

Lulutza, ce mai faaaci? Pe unde ai mai fost? Sa nu nasti fara sa iti tinem si noi galerie, bineee?

Corinuka, cum te mai simti? Sper ca esti mult mai bine

Roxana, sper ca esti bine si ca au reusit sa mai tina pe bebe mic in burtica. Doamne ajuta sa fiti amandoi bine

mami.ilinca, ce simpatic ca a papat si san Cred ca abia astepti sa ii dai numai san si cred ca si ea este la fel de nerabdatoare

Mai fetelor, inca nu realizez, desi am ditamai burtica ce poate garanta ca urmeaza sa avem un bebe, ca voi fi mamica. Ma uit la voi si la frumosii vostri si parca e ceva ce mie nu mi se poate intampla, pare asa ceva de departe. Mai simte cineva asa? M-a luat frica, sper sa nu ma panichez doar acum pe ultima suta de metri

Va si sa aveti duminica linistita!

P.S Voi face si casuta noua imediat

37+ cu Pingu mic Luca

Mergi la inceput

Haideti in casuta noua unde vom astepta impreuna boboceii ce urmeaza a veni in bratele noastre si ne vom bucura de cei pe care ii strangem deja la piept

37+ cu Pingu mic Luca

Mergi la inceput