Bv Stelutz, Vero! Hai Luluta, hai Andreea!
Raspunsuri - Pagina 19
Olivette spune:
Neata si de la noi. Aseara am dormit 3 ore dupa baita si apoi in repriza de cate 1 ora, dar..... ghici unde a dormit pitica toata noaptea? La ea in patut!!!
Cum am "convins-o"? Am facut-o sarmaluta in camasa mea de noapte
Am si eu o intrebare pt mamicile de fetite (de fapt sotul e ala mai disperat )
Pitica mea are o depunere albicioasa, branzoasa la labii. Eu am intrebat pediatra in spital ca vazusem de atunci si mi-a zis ca e de la hormoni, sa nu-i facem nimic. De cateva ori am gasit si urme vagi de sange in pampers si am presupus ca sunt de la mameloanele mele, ca asa gasisem pe net. Pediatra de la Medicover mi-a zis ca le elimina ea vaginal, tit niste hormoni ramasi din burtica.
Sotul insa e disperat, ca lui nu i se par normale depunerile alea albicioase si nici secretia gelatiniasa pe care o avea dimineata (eu cred ca asta era sangele de pe pampers- nu e rosie, e asa rozalie-maronie transparenta).
Ca sa-l mai calmez, i-am zis ca intreb mamicile de fetite de pe forum sa vedem ele ce zic.
Multumesc anticipat
Mirabelac spune:
Felicitari Stella!
Felicitari Veroboda!
Sanatate multa voua si la bobocei!
Andreea si eu am avut multe idei fixe inainte de a avea copil si mi le-am schimbat pe parcurs, cum zicea pediatra mea, ne dam dupa materialul clientului. Sa dea domnul sa fie toate ca la carte, cine nu-si doreste! Eu m-am chinuit 8 luni cu dormitul in patut, ma ridicam si de 10 ori pe noapte sa-l alaptez, eram franta, ma duceam intr-o parte de oboseala, la 8 luni am inceput serviciul si acolo ma luau de odihnita... pana la urma am cedat si l-am luat in pat, cum il puneam langa mine cum dormea cateva ore... n-am avut ce face si ne-a fost mai bine la amandoi. Si inainte spuneam si credeam ca niciodata nu voi dormi cu copilu in pat...
Olivia e mai bine Maya la degetutz?
Anida bine ca sunteti bine amandoi, sa mai treci pe aici sa ne povestesti ce faceti.
Ilinca asa a facut si David vreo 2 zile, figuri si plans la greu, apoi i-a trecut. Acum e asa atent cu Calin, cand ma vede ca ma pregatesc de alaptat imi si aduce pernuta, intr-o zi am venit de afara si m-am dus sa ma spal pe maini, cand m-am intors, el in dezbraca, ii scotea papuceii, etc. Cand plange se duce repede la el si-i spune "gata, gata, mami!", e asa de scump, mi-s asa de dragi amandoi, e foarte frumos cu 2 copii, mai ales cand unul e mai mare si intelege.
Fetele cu stari depresive, incercati sa iesiti si sa aveti un ajutor in casa, eu am avut depresie in sarcina si ma temeam sa nu am dupa nastere, slava domnului ca nu am nimic si sper sa nu apara, in fiecare zi caut sa fac ceva si pt mine, ma mai machiez, sa ma tund, sa ma vopsesc, sa ies afara chiar si 15 min si sa vorbesc cu vecinii de jos, e foarte important, ma incarca pozitiv.
Si pe mine ma doare mamelonul la un san, uneori ma ia drept suzeta si ma suge de amortesc, probabil de asta.
Kytana pe mine asa m-a impins in burta inainte cu cateva zile sa nasc, ia vezi, poate poate!
Corina sanatate multa, ai grija de tine!
Noi am iesit afara mai pe seara si bobocu a dormit f bine azi noapte, cu o singura trezire pt san, in afara de cele de seara si dimineata.
*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)
patricbebe spune:
Olivia si Ilaria a avut asa la pasarica, pediatra a zis ca e nromal si incet incet sa curatam. La fiecare baita am spalat acolo fara sa insist sa se duca totul din prima. Sa nu te sperii daca dupa pipi mai vezi si o scurgere nitel gelatinoasa, e la fel normla de la hormoni. Doar curatat acolo cu grija fara sa insisti prea mult. La Ilaria deja s-a curata frumos.
Mamica fericita de Ilaria Rita
corinuka_g spune:
'neata dragi burtici si mamici!
sa stiti c-am citit tot, dar nu ma tine neuronu'...si burta
vreau sa le felicit din inima pe vero si stellutz pentru puisorii lor! sa va traisca si sa fie sanatosi si papaciosi!
kytana vad ca n-ai nascut azi-noapte ..ai un pingu mic cuminte..
adina ma bucur ca acuma sunteti mai bine amandoi..
andreea, lulutza va tin pumnii! nasteri usoare!
olivette si eu citisem ca fetitele au un fel de menstruatie, e normal.. eu am emotii c-o sa am baietel si nu stiu ce-o sa fac..mi-a zis dr la ultimul eco ca nu-i coborat un testicol, habar n-am cand tre' sa coboare, nu stiu cum tre' sa stea putzica in pampers, etc...
noi suntem mai bine..nu bine, mai bine umpic...ieri am avut peste 10 scaune diareice, am mancat doar paine prajita cu ceai de chimen...mi-a adus dani aseara smecta, ca eridiaromul era apa de ploaie si a fost mai bine...am dormit mai bine, iar somnul a contat mult..continui sa transpir tare, desi febra n-am mai facut..azi am fost la baie doar o data si vaz ca pot sta nitel la calculator...ma simt tot sleita de puteri, nu-mi doream sa nasc acuma ca n-as fi avut putere sa fac nik..
va pupam
_
37+ David Gabriel Multumesc Doamne!
tzitziri spune:
Olivette, si Sophia a avut si inca are. Am intrebat si eu la maternitate si la fel am primit raspuns...ca e de la hormonii de sarcina si ca se poate sa aiba si un fel de menstruatie.
Acum incepe sa fie mai redusa cantitativ secretia, dar tot se mai observa din cand in cand.
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Olivette spune:
Patricia si Oana merci de rapuns. Ii dau lui tati sa citeasca, sa se calmeze.
Corina, ma bucur ca ti-e un pic mai bine
Mirabela, ma repet, David al tau e un scump. Degetelul mie mi se pare la fel. Tati zica ca e mai bine, ca nu mai e asa rosu tot. Pe minevma seaca puroiul ala cand il vad acolo
Kytanutz, party scrie pe tine azi! . te intelegem daca absentezi o perioada
Kytana spune:
Gataaaaa cu papicaa!! M-am invrednicit sa pun si retetele pe blog daca vreti sa faceti si voi
Corinuka cat ma bucur ca esti un pic mai bine chiar si atat conteaza! Cat de cuminte a fost pingu mic ma bucur si eu desi Mirabela are dreptate, stiti cum se impinge? Ma asteptam conform teoriilor sa nu se mai miste asa mult acum pe ultima suta de metri. Da' de unde! Si acum cand va scriu se tot fataie. Am auzit si un fel de trosc cand s-a intors ultima data Nu mai stiu cine intreba mai demult daca mai aude cineva zgomote din burtica atunci cand se misca bobocul
De toaleta baieteilor stiam ca trebuie sa ai grija cand pui pampersul sa nu fie in sus obiectul muncii Iar cand il cureti sa nu ... decalotezi putica ca se curata singura si nu este cazul. De coborarea bilutelor stiam ca avea loc undeva in ultimul trimestru. Totusi nu cred ca este vreun motiv de ingrijorare
Va Ma duc la un dus, in 45 min aterizeaza Dl Pinguin Macar sa fiu si eu un pic prezentabila, nu?
Sper sa nu absentez prea tare, mi-ati lipsi Dar la cum ma stiu eu, sigur voi fi pe aci prezenta
37+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
Mirabelac spune:
Am uitat sa va spun ca azi face Calin 3 saptamani! Ce repede a trecut, parca adineauri eram cu burtik, nu-mi vine sa cred. Intamplator, dimineata fix la ora la 5 s-a trezit pt alaptat si mi-am adus aminte prin ce am trecut atunci! A fost frumos oricum!
Intrebari pt mamici:
Voi cum aveti lohiile? Eu am 2-3 zile secretie normala si 2-3 zile sangerare, am deja 3 saptamani. Prima data am avut pana la vreo 2 sapt. sangerare si apoi s-a oprit de tot, mai aveam o secretie galbuie.
Mamici care alaptati, ce fructe mancati? Piersici, prune, pepene mancati?
*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)
RamonaCopot spune:
Vroiam sa scriu mai sus ca duirerile s-ar fi redus considerabil, nu dramatic cum mi-a scapat.
Asta in loc de edit, ca e mai greu de pe tel.
Paaaa
Olivette spune:
Mirabela, la cat mai multe saptamani, luni ai ani pt Calin si pentru toti bebeii!
La mine lohiile sunt altfel decat ma asteptam (sangerare ca la ciclu, cheaguri). Este o scurgere portocalie, rosiatica uneori si destul de slaba in intensitate.
Eu mamanc normal. Cruditati am mancat banane, struguri, rosii, doar de astea aveam prin casa. Pe pitica vad ca nu o deranjeaza, infacolul combinat cu Sab Simplex au efect si de 2-3 zile n-a mai plans de burtica.
Gata, s-a calmat tati cu pasarica.
s-a linistit si mami cu degetelul - am desfacut-o acum si s-a spart punguta de puroi, arata mult mai bine. Tinem in continuare rivanol acolo.
Acum tati are alt stres. Cam stresat taticul asta de fapt l-a apucat acum 2 zile, ca lui nu-i placw cum arata buricul. Inca nu a cazut, se mai tine, dar dedesubt arata asa galbui si moale, ca si cum ar fi stat pielea mult uda. Am fost la pediatru acum 2 zile si ne-a zis ca arata foarte bine. Dar tati tot e stresat, ca lui nu-i place cum arata acolo dedesubt. El zice ca tre sa fie mai uscat. La voi cum e?