Bv Stelutz, Vero! Hai Luluta, hai Andreea!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neata burtici si mamici!
Nu prea am timp de forumeala ca singura fiind trebuie sa fac de toate si in casa si sa ma ocup de puiul meu,dar am noroc ca durerile de burtica cedeaza la Bonisan foarte repede si asa se linisteste si-mi adoarme dupa papica.Ii dau exclusiv san si vad ca merge treaba.Noaptea se trezeste undeva in jurul orei 1 si apoi in jurul orei 5 ,deci totusi avem parte de somnic si el si eu cu tati.

Va copiez ce am scris pe forumul meu pe scurt cum a fost la mine,nu mai sunt actuale starile de plans dar inca mai am momente cand ma apuca si acum acasa.:
Sa incep cu sosirea in spital.
Am ajuns la 10 si un sfert ,am fost luata in primire de asistenta care deja a fost anuntata ca voi veni,Supi era in cezariana.Mi-a facut internarea,m-am schimbat si l-au anuntat ca am ajuns.Intre timp m-a pus la un aparat sa monitorizeze bataile inimii lui Mihnea si cand a venit Supi m-a luat la control.I-a simtit capul la mana si a zis ca raman fiindca se va rupe apa ,mi-au pus perfuzia si am asteptat,iar la 12 fara 20 eram in sala .A urmat anestezia ,lucru de care mi-a fost frica sincer,dar a reusit sa mi-o faca din prima ,apoi repede intinsa pe masa ,m-au facut cu betadina si au taiat.Eu pluteam cu gandul ca in curand imi voi vedea puiutul,nu am bagat prea mult in seama ce vorbeau dar am simtit ca se agita si am devenit atenta,desi anestezistul ma tinea de vorba.Nu ilputeau scoate,uterul era intr-o pozitie ciudata si grasimea nu a ajutat deloc la scoaterea lui.Au apasat si-au incercat sa-l prinda de mai multe ori dar abia cu mult efort a iesit puiutul meu.L-am auzit pe Supiala cand a zis gata l-am apucat,apasa si am simtit ca-l trage afara ,apoi un mic oracait de broscuta si dupa aceea un val de tipete care s-au oprit in momentul in care l-am primit la pupat.A primit 3 pupici si l-am zarit printre lacrimi,o mogaldeata mica si bruneta care se stramba la mine,

Din momentul ala nu a mai contat nimic nici ca imi masau uterul care era foarte moale nici ca placenta din cauza grasimii nu s-a vazut ca era de gradul 3 ,nimic nu mai conta doar sa ma scoata sa-mi revin si sa pot ajunge la el.Nu stiam si nici nu eram pregatita pentru ce a urmat.
Ajunsa in salon,au venit si Florin,Ramo si Moni si erau cumva ...nu in regula.Am intrebat de el dar vestile nu erau cele mai bune.Mihnea a obosit si a suferit in timpul manevrelor de scoatee si nu mai era in stare sa respire singur,iar manuta dreapta si labuta piciorului drept erau invinetite rau de tot.Asa ca era la incubator...
Am fost puternica nu m-am necajit dar atunci nu stiam ce inseamna sa-ti vezi copilul in incubator si sa nu-l poti atinge,nu stiu cand o sa-mi revin total dupa zilele in care ,mergeam mulgeam 25 de minute si-l priveam 5 dupa care eram trimisa frumusel la plimbare,este cumplit si din cauza aceasta cred ca voi ramane doar cu Mihnea si atat.Cat am plans zilele astea in spital cred ca nu am plans tot anul,urlam in prosop ca sa nu ma auda nimeni,pana m-a gasit o asistenta si mi-a dat un calmant,dar urmatoarea zi o luam de la capat si nici acum nu sunt ok.Poate doar cand voi ajunge acasa,adica luni
Ieri la suptul de la 11,30 am mers am luat borcanelul de muls si zic ,hai sa arunc ochiul in incubator sa vad ce face,cand colo incubatorul gol,in prima faza mi-a stat inima,apoi m-a chemat asistenta in boxa ca mi-l da la san,nu stiam ce sa fac ,imi venea sa plang dar stiam ca-i transmit totul asa ca m-am abtinut,l-am luat din patut l-am pupat si ceea ce am simtit cand l-am luat ptrima data in brate nu ma face decat sa ud la propriu si in momentul asta tastatura.E ceva unic si stii ca din momentul ala este cu adevarat al tau si de atunci numar orele dintre alaptari casa pot sa-l iau in brate.
Stiti cum face ?Cand merg de fiecare data doarme si cand il trezesc se intinde zambeste si deschide ochii,apoi cauta cu gurita si dupa ce cu greu ii bag sanul in gura nu-l mai lasa ,suge haplea meu,drept dovada dupa ce a scazut si a stagnat la 3300 grame,de ieri de cand suge a pus 40 grame desi e in plin icter.
Sunt inca confuza nu ma pot bucura pe deplin fiindca spitalul ma ucide cu zile,dar acum ca stiu ca luni plecam acasa incerc sa trec peste sa nu stric laptele desi ,inca plang zilnic si nu ma pot abtine ,dar asta este.

Acum sa revin la actualitate:inca mai am cate o perioada pe zi de plans,dar dupa amiaza ,spre seara ,cand nu mai am nimic de facut prin casa.Dar de ieri am adus caruciorul de la parintii mei si o sa ies zilnic cu el la plimbare.Pana acum l-am scos doar in fata blocului ,in brate.
Mi-e foarte greu sa stau inchisa in casa din cauza activitatilor mele dinainte,eram ocupata de dimineata pana seara,si la gradi si la magazin,intram in contact permanent cu oamenii ,iar acum sunt dintr-o data singura,nu e usor,dar cand ma uit la comoara noastra imi trece instant.

37+

AMR 1 ZI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimineaaata!!

Incep cu galeria

Hai Stelutz!! Hai don'sor' Matei!!

Hai Veroboroda!!

Doamne ajuta sa decurga bine nasterile si sa va tineti cat mai repede boboceii in brate

Dragi burtici si mamici, mai stiti ceva de Gabi (g_rainbow) sau de Mari (m_m1581)? Sau de dana? Fetelor, sper ca sunteti bine si voi si bebicii!

Lalutz mic, pe unde umbli tu cu micul Petru? Haide, da-ne un semn mic ca sunteti bine

Paula, ce bine ca totul a iesit in regula la eco! pe 24 sept a? Ati stabilit ceza? Sincer nu retin daca e dorinta ta sau nu se poate altfel

Uuu ati avut o zi de relaxare totala mai Lulutza Pe cat ziceai tu ca te duci la doftor pentru control? Cred ca nu mai ai rabdare sa o vezi pe don'soara Teodora

Corinuka, cum mai esti? Ce mai faci tu zilele astea?

Ramona, of, nu te supara ca nu va dau drumul, inca nitel! Ignora-i mai bine,pentru sufletelul tau!

Maine vine dl Pinguin!!! L-am visat toata noaptea si am visat si bebei si spitale E o varza in caputul meu! Intr-un fel abia astept sa vina durerile alea sa vad cum rezist. In alta ordine de idei toti ma streseaza ca sunt nebuna, sa imi iau kitul de peridurala si sa il fac, dar daca eu nu vreau, ce treaba au ei? Daca m-ar intreba cineva, mi-as da cu parerea sincer fara a incerca sa ii conving ca ce zic eu e mai bine. Of, pe cuvant m-am saturat sa mi se spuna sa profit ca mai am putin si nasc si pe urma nu mai vad eu odihna si etc. No bine mai, da' credeti ca eu ma astept sa fie bed of roses?!

Gata cu rascoala, fug prin casa sa incep sa ma aranjez, inca 28.5h!! Atat sa mai stea bebe in burtica macar

Va

37+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Felicitari mami ilinca !Bine ai venit pe lume printesa mica!
Felicitari Ramo!Bine ai venit puiule mic!

Niste majorete pentru fetele din titlu:

Hai Stella,Lulutza,Andreea si Vero!

Mergi la inceput

La 10 ,30 trebuie sa merg la cabinet sa-mi schimbe pansamentul si cred ca-mi scoate si firele si trebuie sa-l iau cu mine ca nu am cu cine sa-l las,ai mei sunt toti in alta localitate unde avem noi gradina la scos de carftofi.Sunt curioasa cum ma voi descurca.
Apropo ,cezariana parca nici n-as avea-o ,nu ma doare deloc,deloc parca nu-s taiata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Adina, m-am abtinut cu greu sa nu plang in timp ce-ti citeam relatarea. Ma bucur ca acuma sunteti bine amandoi si ca va puteti bucura unul de celalalt. Adina, stiu ca nici tu n-ai prea reusit sa lasi tigara (ca si mine); cum e acum pe perioada alaptatului? Te-ai lasat?
La fiecare povestioara a voastra (legata de nastere) ma emotionez si incerc sa ma imaginez pe mine cand ii voi auzi primele scancete si cand il voi vedea prima data, dar nu prea reusesc.

Oricum, vazand ce usor a fost la voi, cu exceptia ta, Adina, privesc mult mai curajoasa nasterea.

Ramona, imi pare rau ca nu te lasa acasa, fiind vineri astazi, e clar ca pana luni te tin acolo...:(. Dar ma bucur ca ai un bebe asa papacios.

Olivia, am vazut poza de pe facebook cu plimbarica Mayei, asa ca asteptam si povestioara zilei de ieri, care inteleg c-a fost mai incarcata :).

Bob, asteptam sa-ti dea voie dragonita Iris sa ne povestesti cum te-a adus in pragul disperarii. Imi povestea si o prietena buna ce are un baietel ca de multe ori ii era frica de gandurile ce-i treceau prin minte cand plangea bebe fara oprire si nu stia de ce, ca pur si simplu ii venea sa-l ia si sa-l arunce pe geam si astfel sa nu-l mai auda plangand. Cam astea au fost cuvintele ei... Asa ca banuiesc ca sunt normale si starile astea..

Paula, ce putin mai ai si tu... azi maine punem motatele si pentur tine :).

Kytana, 28 de ore... si veti fi in bratele D-lui Pinguin. Ce bucurie :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Neata dragele mele,

Hai Stela!!!!! Hai Vero!!!!!

Mai fetelor, la noi de cand cu puseul asta de crestere cand sugem intruna, patul si landoul s-au umplut de arici
Nu mai vrea pitica sa doarma in ele deloc! Cum o pun jos, nu dureaza mai mult de 5 secunde si incepe sa dea din toate cele si sa planga. Apoi iar tzitzi de zici ca n-am mai mancat de o saptamana. Ieri dupa ce m-a supt in ritmul asta 2 ore am renuntat sa o mai pun in patut si am lasat-o sa doarma pe mine. Aseara am zis ca hai, macar dupa baita sa doarma in pat. Da' de unde! Au venit aricii imediat peste noi.
Am incercat si eu pozitia de alaptat lungita si asa am dormit. Deci nu dormim decat langa mami in pat sau calare pe mami/tati. Ne-am dat naiba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Lasa RamonaCopot ca o sa ajungeti voi si acasa.Stiu ca e nasol,mai ales ca sunteti bine amandoi.Mie inca nu-mi iese din cap ce usor ai nascut.Doamneeeee,imi doresc si eu asa ceva.Ai facut miscare pe timpul sarcinii?

PaulaFrida,esti o plimbareata .Bravo tie...

anidaz,iti doresc multa putere si rabdare.Trec toate...Important e ca acum bb e bine si ca tu esti bine.

Kytana,intr-adevar sunt groaznici cei din jur .Mie acum vreo 2 saptamani mi-a facut capul calendar o tipa care a nascut acum vreo 5 ani.Ca e groaznic,ca am sa mor de durere,ca e ceva ce nu-ti imaginezi,ca nu ai aer,vai si avea un stil de a le spune de mureai pe loc.Nu se face asa ceva sincer.Mai ales la o gravida care mai are putin si naste.Da,spune-i ca nu e usor si ca doare ,dar nu o baga in boale.Si ca sa nu mai zic ca depinde foarte mult de la femeie la femeie...Uite cum a nascut Lalu si cum a nascut RamonaCopot.Diferenta de la cer la pamant.Asa ca fiecare cu nasterea ei si cu durerile ei...
La fel binevoitori gen...gata viata voastra s-a dus,toti banii in fundul lui bebe,adio nopti dormite si zile linistite....
Nu zice nimeni ca e usor,dar totusi nu e imposibil...

Olivia,imi doresc sa am curajul tau,cred ca ti-am mai zis asta !

Si acum vestile despre noi...Am fost la doctor,a zis ca totul e in regula,din nou mi-a spus ca bazinul este foarte bun.Asta ce inseamna ca voi naste usor?
Colul este foarte scurt,bebe foarte jos si se poate intampla chiar dupa week-end.A zis sa revin cu un telefon luni sa ii spun cum ma simt,apoi sa vin la un control marti daca e totul in regula pana atunci.Cam atat despre mine....

Va pupic si haideti pe forum gagici...unde umblati?

ANDREEA 39+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Aaaaaaa,am uitat sa va spun ceva...Mi-a masurat cumva burta intre palme,m-a apasat ,nu stiu cum sa va explic si a cascat asa putin ochii si a zis "mega bebeloi" ...

Si inca ceva...eu ultima eco am facut-o exact la 33 saptamani.De atunci nu am mai facut.Voi inca mai faceti?

ANDREEA 39+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Neata si de la noi pe la pranz!
Intrasem sa o incurajez pe Stela, dar cred ca deja e cu bebe in brate acum :) Sa fiti sanatosi amandoi si sa va aduca numai bucurii!
Andreea eu am facut ultima eco la 34 de sapt, azi ma mai duc la control, dar sper sa imi faca eco si azi. Atunci era cam micut bebe, acum sper ca a mai crescut si el ceva.

Iar nu prea stiu ce ati scris fiecare, dar retinusem ceva de voiam sa comentez. Zicea cineva ca da ceai la bebe cu biberonul si ca il accepta bine, desi e alaptat. De ce dati ceai? Un bebe alaptat nu are nevoie decat de laptic de la mama lui. Iar pentru colici e mai bine un produs specific, cateva picaturi nu ocupa atata loc in burtica lui cat ceaiul. Ceaiul ii inlocuieste practic o cantitate de lapte cu ceva lichid si fara valoare nutritiva.

Adina ti-am citit povestea. Imi pare rau de problemele de la inceput, insa ma bucur tare ca acum sunteti bine si sunteti toti acasa. Daca ziceai ca iti e greu numai in casa si fara activitate, profita de vremea buna de afara si scoate-l pe bebe cat mai mult, plimbati-va, socializeaza cu alte mamici si o sa treaca timpul mai repede.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Nu am citit tot, dar scriu un mesaj intermediar, sa nu uit.

Lulutza: Cum faci pastele cu ciuperci si smantana, ca mi-ai facut pofta, desi de regula nu sunt pofticioasa.

Anaomaria: Nu te gandi ca plictisesti cand dai info de la cursul de alaptat, scrie ca sigur vor fi mamici care vor auzi miturile cu "laptele tau nu e suficient, nu e bun etc" si decat sa cada in plasa lor, mai bine sa stie... Scrie toate sfaturile utile, ca sigur vor prinde bine cuiva!

Stella acum e in operatie, ma gandesc la ea! Dumnezeu sa ii trimita un ingeras care sa ii ocroteasca Mateiutzul toata viata!

Ma intrerup acum, ca ma tulbura Iulia, ma dispera, la fiecare juma' de minut tre' sa ma duc sa o dau deoparte de undeva, ca face o prostie. Nu ar sta sa se joace si ea cuminte cu jucariile, numai si numai prostii face. Nu stau sa va spun, ca eu oricum sunt un pachet de nervi, iar ea rade mereu! E tare amuzata de ce face! Cum m-oi descurca eu cu doi, nu stiu... Ramonabm, tu cum te descurci, e cuminte fata cea mare, ca e de aceeasi varsta ca Iulia mea?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

34 +

Mergi la inceput