Bv Stelutz, Vero! Hai Luluta, hai Andreea!
Raspunsuri - Pagina 12
carmen spune:
adriana, suze ca te-am botezat. Mersi de raspuns, am sa imi cumpar si eu, just in case.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
nu_mai_stiu spune:
Nu am somn si culmea nici stare de stat in pat
Dupa ziua de azi ma gandeam ca o sa fac gaura in pat,dar de unde.Asta mic e agitat,ba sughite,ba se misca, ioi,ce e in burta la mine
Kytana,chiar ma intrebam unde esti,ca in general esti mai activa...Filmul nu am reusit sa-l vad.Aseara m-am bagat in pat,astazi am facut toata ziua curatenie.Maine fiindsarbatoare o sa ma uit in liniste si pace la el.
ANDREEA 39+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012
Kytana spune:
Super Andreea, eu m-am pus la o cana de ceai de tei si incerc sa ma uit desi la cat de somn imi este, sigur adorm! Ti-ai schimbat poza
Va pup dulce pe toate, sincer cred ca voi adormi in curand Pe maine, pe caine, pe paine!
O noapte linistita tuturor
37+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
carinablanca spune:
AM revenit si eu pe seara.
Se vede ca sunt menajata de toata lumea si nu mai fac mai nimic asa-i? Adevarul e ca ma plictisescc tare de tot asa fara activitati.
Adriana, ma bucur ca la voi alaptarea are succes.
Mami.ilinca, ce bine ca pitica nsi-a acceptat asa de bine surioara. SI citesc ca si voua va merge tare bine cu alptatul. Tare imi doresc ca de aceasta data sa fie si la noi totul bine.
Anaomaria, poate bagam motatele si pentru tine?
Stela,
Andreea, pe odihna ma bazez si eu ca sa reziste bebe inca putin in burtica.
Ma uit si eu acum la What to expect when you are expecting, si e tare dragut.
Va pup si ne vedem pe maine!
Mami de fetita cu fundita Maria si 38 + cu Alexandru http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
nu_mai_stiu spune:
E poza de la ultima ecografie care a fost pe 2 august.De atunci nu mi-a mai facut eco si nici nu-mi mai face...se vedea tare clar...bolfosul seriosul
ANDREEA 39+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png
UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012
Olivette spune:
Seara buna!
Am intrat sa las niste motate pt Steluta si Matei!
Haide Stelutz! Hai bebe Matei!!!
Noi azi am avut o zi full: medic de familie, preot, pediatru, scos fire mami....
Va povestesc cu alta ocazie cum a fost. Acum incerc sa bag si eu somn cat doarme pitica.
Pup fetele!
lulutza_1980 spune:
Kytanutz astazi nu am fost usarnice !
ne-am trezit ffffffff tarziu . am stat pe net cu ai mei cateva ore bune dupa care m-am apucat de gatit ; am facut paste cu ciuperci cu smantana ; sunt printre preferatele lui flo ...
noi, dupa cum povesteam acum o bucata de vreme , suntem mari cinefili . de curand am descarcat toata seria cu harry potter si azi am si terminat-o de vazut ... in cateva seri , cate 2 -3 filme pe seara ...
ne-am relaxat bine de tot .
nu tuturor poate place seria , dar noi ne incantam mult la "povesti" , de ex si stapanul inelelor , care , dupa parerea nostra , au intotdeauna farmec cand ai starea necesara ...
foarte des urmaream documentare , dar cum trebuie avut "stomac" pentru a le intelege si digera , eu sunt contra perioada asta ; poate si ca ma deprima vazand cat de mici suntem noi in razboiul celor mari ...
acum , ca-mi doarme "tovarasul" , ma uit la "Agatha Christies Miss Marple" - am toata seria si am trecut bine de jumatatea ei ...
un rilm usor , intrigant , dar care nu lasa "urme" , sa zicem - fara repercusiuni ; ca o lectura usoara ...
cu speranta ca maine va fi o alta zi perfecta , pup toate gagicile si va urez o noapte lina !!!
39 + Teodora
mlhaela spune:
buna dimineata!
Am intrat si eu sa o incurajez pe Stella: doamne ajuta sa fie totul bine, sa treci cu bine de operatie si bebe sa fie sanatos! Suntem cu gandul la tine!
De asemenea, parca si Veroboroda tot astazi are cezariana! Ii doresc si ei sa treaca cu bine si sa fie sanatos bebe! Aici o asteptam pe Adriana cu vesti despre ea!
Pupici si o zi buna, fetelor!
RamonaCopot spune:
Buna dimineata fetelor.
Multumesc frumos de galerie si urari, tare dragutze ati fost toate.
Am ajuns la zi cu cititul, ca azi noapte am avut puiut cooperant si am dormit si eu intre reprizele de tzatzait.
Am intrat sa trimit ganduri bune pentru Stella, sa decurga totul usor si normal. Doamne ajuta!
Eu am inceput mesajul asta asa bucuroasa, ca ma asteptam sa ne lase acasa, dar acum au venit si i-au facut baitza la bebe si am aflat ca nu ne lasa sa mergem acasa. Sunt un car de nervi. Ne tin aici numa asa ca e prea devreme, dar daca eu sunt ok, am lapte, bebe e bine suge la tzatza, face nani, caca...a scazut doar 80 de grame in greutate si oricum toata ziua nu ne mai baga nimeni in seama...pentru ce sa mai stam?? Ah... Vaccinul, cica il fac maine, ca azi nu desfac numai pentru el.... Bleah!
PaulaFrida spune:
Neata fetele
Mai inainte ne-am trezit si noi,suntem la socrii la Baia-Mare.
Am fost la eco,toate-s bine si am stabilit nasterea pe 24 sept,la ora 8 dimineata ne prezentam la urgenta si sunam medicul.
Merg sa pap ceva.
pe toata lumea
Sa avem o zii frumoasa
Paulafericita sapt37 cu Roland