ce sanse pt fibroza chistica/sindrom de surditate?

ce sanse pt fibroza chistica/sindrom de surditate? | Autor: Anda08

Link direct la acest mesaj

INTREBARE primita de la alice_ileana:

Buna ziua!
Am un copil de 8 ani si acum sunt iar insarcinata as dori sa stiu, in conditiile in care primul copil este sanatos, ce sanse sunt ca cel de-al doilea sa aiba fibroza chistica sau sindromul de surditate.
Multumesc frumos!
O zi buna!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ReginaMaria spune:

Buna ziua,

Depinde de istoricul si antecedentele herodocolaterale ale dvs si ale sotului ,se pot efectua teste genetice.

dr Roxana Ivan, Campus Medical Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La maternitatea Giulesti, unde am nascut eu, aceste teste se fac gratuit tuturor copiilor, alaturi de testul pentru hipotiroidism. Cred ca este un program national si la toate maternitatile de stat se fac aceste analize in mod gratuit. Intereseaza-te la spitalul unde vei naste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

La maternitatea Giulesti, unde am nascut eu, aceste teste se fac gratuit tuturor copiilor, alaturi de testul pentru hipotiroidism. Cred ca este un program national si la toate maternitatile de stat se fac aceste analize in mod gratuit. Intereseaza-te la spitalul unde vei naste.

testele de care spui tu se fac gratuit la nastere tuturor copiilor, nu prenatal. determinarile prenatale se fac selectat in cazutile unde istoria familiei o necesita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ok, nu intelesesem ca e vorba de diagnostic prenatal.
La unele spitale private din Ro screening-urile bebelusilor nu se fac gratuit ci contra cost, de ele ziceam ca cel mai bine e sa intrebe.

Mergi la inceput