Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
onutz83 spune:
Mena, bine ca l-ati gasit! Lasa, ca labuta se repara... o sa stea el putin suparat, dar ii va trece...
Si nu ne mai enervam sub nici o forma, da?
Onutz 30+ cu Lucian
andie_n spune:
Bubu, . Asa e, e mai greu acuma cu miscatul si cu arsurile, dar trece si asta si o sa ajungem sa ne tinem minunile in brate.
vreausaninga, felicitari pentru rezultatele bune de la eco, e bine ca s-a intors bb, de circulara poate sa scape, nu-i problema.
Gina si Alina, macar un avantaj al cezarienei, nu va mai ganditi daca bb se intoarce sau nu. Pe mine ma streseaza tare chestia asta, abia astept martea viitoare sa fac eco din nou sa vad daca s-a intors. Stati linistite, ca o sa stea fetele in burtica pana cand trebuie.
Mena, bine ca ati gasit motanul, acuma linisteste-te si ai grija de tine in continuare. Incearca sa nu te mai enervezi ca nu castigi nimic, doar iti faci rau si tie si lui bb.
O seara placuta in continuare tuturor!
Andreea 31+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
andie_n spune:
Hai ca ma apuc sa fac noul capitol acuma, ca maine dimineata ma duc la gimnastica si iar ajung tarziu si mai bine sa stim ca l-am facut.
Andreea 31+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
epopeasca spune:
Mena ai vazut ca e mai bine? Dar asta nu inseamna sa exagerezi. Sper ca stai la parter de ai indraznit sa iesi in fata blocului ca altfel meriti bataita. Nici macar asa si nu ar fi tocmai ok la ce ai patit tu! Nu vreau sa stai mereu stresata, dar nici sa exagerezi. Bebelinul mai trebuie sa stea destul de mult la caldurica. Multi si ma bucur din suflet ca ti-e mai bine.
Eu as fi vrut tare mult sa pot naste natural, dar n-a fost sa fie. Important este ca ca fie bine si la fel si noi sa-i putem creste. Nu are rost sa risc o nastere naturala, pt ca riscul ar fi prea mare. Stiu ce ma asteapta si am auzit ca a doua nastere, chiar si in caz de cezariene, e mai ok. Poate si pt ca stim la ce sa ne asteptam, am mai trecut prin asta si nu mai este acea teama de necunoscut...la mine e doar groaza de sonda aia pt pipi
Gina 33 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana