Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Mada bine ca ai terminat cu aranjatul si achizitionatul. La noi va mai dura inca putin ca numai sotul poate lucra dupa serviciu si mai are saracul o gramada pe cap. Mi-e si mila de el ca are atata munca fizica de facut acasa; seara abia rezista sa nu adoarma inaintea Andreei, cu toate ca de cele mai multe ori cade inaintea ei
Andie draga mea, eu efort mare nu fac; mai ales daca simt ca nu e ok burtica, atunci ma opresc imediat. Dar pana acum nu am avut probleme majore.
Acum sper sa o pot adormi pe Andreea si sa motai si eu putin. Speranta moare ultima

Gina 33 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Multumesc mult,andie.

Alina 31+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Somn usor si tie si Andreei, Gina!

Andreea 31+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Va pup, dragelor, sa aveti cu toatele o zi buna!
Alina, frumoasa rau scolarita ta, -si mamica la fel!
Dannah, sunt tare incantata ca nu ai mai dat nimic, fiindca exact cum spun fetele, era dreptul lui Mara sa fie in grupa cea noua, pur si simplu o nedreptateau fara nici un scrupul!

Bioana, tare as face si eu cursurile astea..Deocamdata, ma uit la unele on line..

Onutz, mie a inceput sa mi se faca mila de el cand sughite,ca dureaza mult, mititelul si uneori il apuca direct din somn..

Epopeasca, fara efort.Somnul e important, incearca sa te odihnesti cat mai mult si nu mai coji tu peretii, ca praful ala nu e ok sa il inghiti!Ai grija de tine!

Andie,ne-ai lipsit, ce bine ca iarasi sunt aici mesajele tale!

Noi suntem ok, am adormit greu, dar am dormit bine.Arsurile inca prezente, durerea de sub coaste teribila, in rest suntem ok, dar mergem mult mai incet ca inainte, burtica atarna greu.

Aveti grija de voi, sa aveti o zi buna, mamicutele mele dragi!Fug la serviciul meu "drag"

30 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Ops, am uitat:Epopeasca, felicitari pentru schimbarea saptamanii, ce putin mai ai si tu..!Sa fie data aleasa cum si cand vrei tu si sa fie cu bine, sanatate si bucurie!

30 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Onutz, mie a inceput sa mi se faca mila de el cand sughite,ca dureaza mult, mititelul si uneori il apuca direct din somn..

30 + cu Nicholas

Oooof, iubitul de el, iti dai seama ce ciudat trebuie sa fie... Si pe al meu tot in somn il apuca, bietul de el, iar ieri, cand era cu capsorul in sus dadea din manute si sughita. Azi sughita in col
Ai grija de tine, Bubu!
Meeeeenaaaaa!!!

Onutz 30+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Hello-Yellow,

Ce mai faceti dragi burtici?
Eu am fost azi la intalnire cu buburuzul. Dragutul de el e asa jucaus si....a facut pipi in direct. Ce rusine:)
E bine, totul in grafic, a masurat dr fiecare oscior, au avut si o mica discutie asa ca intre barbati pt ca bebe lovea tot timpul unde era dr cu ecograful
S-a si intors dar acuma are circulara. Vom vedea mai incolo ce va fi.
Deocamdata sunt fericita ca e bine.

A.C cred ca bebe te informeaza ca nu ii place sa dea cu mopul.
Bioana ce curs interesant faci tu acolo.
Epopeasca fix asa simt si eu loviturile buburuzului si eram convinsa ca e caputul si-l tot mangaiam parinteste,sotul ii povestea cica la ureche dar azi, surpriza: e cu fundicul in sus
Felicitari pt schimbarea saptamanii, oau ce putin mai aveti voi
Te asteptam cu vesti bune si extraordinar de bune de la medic.
Eu am constatat ca dorm mai bine ziua, asa ca dorm dupa-amiaza.
Mada chiar ai fost harnica, nu gluma! Felicitari pt rezultatele de la medic. Numai bine in continuare.

fetele si minunile!
Ma pun la un nani scurt

31+
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Multumesc de urari dragele mele; chiar ca nu mai avem mult si nu cred ca voi fi eu prima...sau?
Bubulino, esti o dulceata stai linistita ca nu inghit praf.
Am reusit sa dorm o ora, ca apoi m-a trezit Sofi sa merg la pipi si dus a fost si somnul.
Vreausaninga ma bucur de intalnirea cu feciorul tau. Am ras de numa' la faza cu povestitul la ureche Eu nu ma stresez cu intorsul ca oricum trebuie sa nasc prin cezariana, asa ca poate sta draga mamii cum vrea ea, numai sa stea pana o scoate nenea doctor.

Gina 33 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Asa spun si eu,epopeasca: sa stea cum vrea numai sa stea pana se hotaraste d-na doctor sa o scoata.

Alina 31+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

SUNT MAI BINE AZI, AM SCOS SI UN PIC NASUL DIN BARLOG CA O AM PE SOR-MEA LA MINE SI DUPA CE CA MI-A DEVASTAT CASA INTR-O SAPTAMANA, MI-A PIERDUT SI MOTANUL,AZI. AM CREZUT CA INEBUNESC DE NERVI. AM STAT IN FATA BLOCULUI,IN FUND,CREZAND CA POATE APARE, PANA A VENIT SOTUL SI A COTROBAIT TOT CARTIERUL SI MI L-A GASIT... LA SUBSOL...
POATE PAR NEBUNA DAR E PUIUL MEU NEGRU MOTANUL ASTA. INCAPEA INTR-O SOSEATA CAND L-AM ADUS. M-AM AGITAT UN PIC,AM URLAT PE TOATE TONALITATILE LA SOR-MEA, ACUM IL AM IN BRATE SI STAU CU EL IN PATUT. E RANIT LA LABUTA, O SA IL DUCA SOATA LA VET MAINE. FETELE DRAGI.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 23+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput