Alergie-numai noaptea???

Alergie-numai noaptea??? | Autor: anja

Link direct la acest mesaj

De cateva saptamani, la 2-3 zile baiatului meu ii apar niste bubite pe piele care il mananca. Bubitele, seamana cu niste piscaturi de tantar, apar numai seara pe la 7-8, iar dimineata dispar complet.
Initial am crezut ca l-a piscat un tantar, o furnica, desi era ciudat ca ii aparusera dupa dus si cu pijamaua abia schimbata.
L-am dus la doctor, dar m-au crezut nebuna, ca doar ziua nu e nimic vizibil.
Aseara i-au aparut din nou, si i s-a mai umflat si buza de sus.
Azi dimineata mi-a venit ideea sa ii fac poze si sa ma duc cu ele la doctor. Intre timp incerc sa elimin din alimente sa vad daca e ceva ce ii declanseaza alegia.
Pana ajung iar la doctor, aveti vreo idee ce ar putea fi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

salteaua de la pat

muta-l in alta camera si in alt pat si vezi daca se amelioreaza. uita-te dupa mucegai si praf. si igrasie. vezi prin colturi. schimba salteaua si pernele.

Just derpin' around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anja spune:

Hmmm, nu stiu daca ar putea fi salteaua. Nu face in fiecare seara, bubitele ii apar iniante sa se urce in pat la culcare, apoi a facut o data si in vacanta cand era la parintii mei in Romania. Igrasie sau mucegai nu avem.
Eu ma gandisem initial la canapeaua din living, noua, abia cumparata, dar am exclus-o, deoarece a facut si la bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Poate fi giardia....asa am patit cu fetita mea.Un an m-am uitat la ea cum apar bubitele si dispar....a avut si 3 episoade urate in care a trebuit tratata cu hidrocortizon....(.la al doilea epison s-a trezit peste noapte cu buza umflata).
In aceasta primavara am gasit un medic in varsta care i-a pus diagnosticul corect...tratamentul a fost de durata si f toxic...acum e bine.
Ca analiza iti recomand sa ii faci antigen giardia...eu ii faceam coproparazitologic rezultatul era negativ dar copilul era plin de bubite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anja spune:

Ralina, merci, are sens ceea ce spui tu. Mai ales ca peste vara a fost la bunici la tara, si sporadic se plange ca il doare burtica, ceea ce nu mai facuse pana acum. Merg la doctor.....

Mergi la inceput