De cateva saptamani, la 2-3 zile baiatului meu ii apar niste bubite pe piele care il mananca. Bubitele, seamana cu niste piscaturi de tantar, apar numai seara pe la 7-8, iar dimineata dispar complet.
Initial am crezut ca l-a piscat un tantar, o furnica, desi era ciudat ca ii aparusera dupa dus si cu pijamaua abia schimbata.
L-am dus la doctor, dar m-au crezut nebuna, ca doar ziua nu e nimic vizibil.
Aseara i-au aparut din nou, si i s-a mai umflat si buza de sus.
Azi dimineata mi-a venit ideea sa ii fac poze si sa ma duc cu ele la doctor. Intre timp incerc sa elimin din alimente sa vad daca e ceva ce ii declanseaza alegia.
Pana ajung iar la doctor, aveti vreo idee ce ar putea fi?
salteaua de la pat
muta-l in alta camera si in alt pat si vezi daca se amelioreaza. uita-te dupa mucegai si praf. si igrasie. vezi prin colturi. schimba salteaua si pernele.
Just derpin' around
Hmmm, nu stiu daca ar putea fi salteaua. Nu face in fiecare seara, bubitele ii apar iniante sa se urce in pat la culcare, apoi a facut o data si in vacanta cand era la parintii mei in Romania. Igrasie sau mucegai nu avem.
Eu ma gandisem initial la canapeaua din living, noua, abia cumparata, dar am exclus-o, deoarece a facut si la bunici.
Poate fi giardia....asa am patit cu fetita mea.Un an m-am uitat la ea cum apar bubitele si dispar....a avut si 3 episoade urate in care a trebuit tratata cu hidrocortizon....(.la al doilea epison s-a trezit peste noapte cu buza umflata).
In aceasta primavara am gasit un medic in varsta care i-a pus diagnosticul corect...tratamentul a fost de durata si f toxic...acum e bine.
Ca analiza iti recomand sa ii faci antigen giardia...eu ii faceam coproparazitologic rezultatul era negativ dar copilul era plin de bubite.
Ralina, merci, are sens ceea ce spui tu. Mai ales ca peste vara a fost la bunici la tara, si sporadic se plange ca il doare burtica, ceea ce nu mai facuse pana acum. Merg la doctor.....