Urgent!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yula94 spune:

Buna
Si eu sunt interesata de subiect.Avem si noi aceeasi problema de cateva zile,nu luam medicamente,nu am schimbat nimic,nu a mancat altceva ca de obicei.
Eu am crezut ca sunt ciupituri de tantari sau mai stiu eu de purici.....nu stiu ce sa spun.Am imparfumat toata casa cu spray de insecte , avem si aparat in priza si totusi ii apar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Cititi si la subiectul asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174478&nm=Alergienumai-noaptea

E posibil sa fie manifestare de la giardia.Eu m-am stresat un an intreg ca nu intelegeam ce se intampla.Ajunsesem sa nu stiu ce sa ii mai dau sa manance....Sper sa gasiti mai repede cauza bubitelor.Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Chiar voiam s aintru sa spun ,dar vad ca Ralina a fost mai rapida!

exact asa a avut baiatul meu,bineintzeles ca pina dimineatza dispareau toate bubitzele(blindele),nu aveam cum sa arat concret medicului!

Si eu am suspectat tot ce-i posibil si mentzionat aici de catre voi,la fel ma gindeam ca e vreun paianjen doritor de "singe de bebe",pina la urma s-a dovedit a fi giardia!

Si inca o precizare(nu stiu daca e importanta sau nu)dar tot la virsta asta s-a manifestat!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marioara1980 spune:

Buna
si noi i-am administrat bebelusului (8 luni si jumatate) tinctura de muguri de brad (33% alcool etilic de cereale) cam 2-2,5 sapt, 10 picaturi pe zi, la recomandarea medicului pediatru si de cateva zile nu mai are pofta de mancare, mananca foarte putin si este total dezinteresat de mancare. El care inainte manca cu pofta, cu placere un castronel intreg, are acum mese la care mananca numai cateva lingurite.
Poate sa aibe legatura cu acest sirop? I-am oprit oricum administrarea de cand am vazut ca i-a scazut pofta de mancare si am inceput sa ii dau vitamina c, picaturi.
Mentionez ca deja i-a iesit si un dintisor, ii asteptam pe urmatorii, poate fi si eruptia dentara o cauza pt scaderea poftei de mancare?
Cam la ce interval ar trebui sa ii iasa urmatorul dintisor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Marioara da, poate fi lipsa apetitului de la dinti. in perioada cand ii ieseau baiatului meu dintii nu manca decat lapte si fructe, un pic de cereale. Refuza orice fel de mancare gatita. Asa stiam ca ii mai iese ceva prin gura

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Nici fructele pe care le manca inainte nu prea le mai vrea, si iaurtul pe care il devora, mananca f putin din el. Laptele nu il refuza, dar nu ii mai dau mai mult de 2 biberoane dimineata la trezire si seara la culcare.
Cam cat dureaza lipsa apetitului, in medie?
Ideea e ca la primul dintisor nu i-a scazut apetitul...de asta imi fac griji acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

alcoolul, fie el si 335 este fff periculos pentru sistemul nervos si imunitar al strumfilor.
fiti f atente.e complicat sa rezolvi urmarile.
eu nu inteleg indiferenta, inconstienta medicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Marioara1980, pentru ce a fost indicata tinctura aceea? nu se poate inlocui cu altceva?

Mergi la inceput

Histamina, acum chiar m-am panicat...ce inseamna ca este f periculos pt sistemul nervos si imunitar, poti sa imi dai mai multe detalii?
Eu nu il mai dau, l-a luat cam 2-3 sapt, dupa acare am intrerupt.
L-am luat la recomandarea pediatrului, dupa vaccinul de 6 luni, pt imunitate, dar i l-am dat eu mai tarziu, dupa ce i-a iesit primul dinte (pt ca mi-a zis pediatra sa mai continui cu el, si eu nu il dadusem deloc...facuse un pic de febra si ii curgea nasul din cauza dintelui probabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

poti sa imi spui numele produsului?

Mergi la inceput