Urgent!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

picky, ai schimbat recent detergentul/balsamul de rufe ?
azi e miercuri, n-ar fi rau sa-i faci o vizita medicului, pentru linistea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Nu, folosesc acelasi detergent ca si pana acum, balsam nu folosesc la hainele copilelor(le spal separat de ale noastre) si nici la lenjeriile de pat, si le dau clatire dubla tot timpul...

Am trimis mail la pediatra care ne-a dat tratamentul cu homeopate si mi-a raspuns sa continuam remediile.

Da posibil ca voi suna la pediatra noastra sa ii facem o vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

mai bine ai merge la medic,macar sa confirme ca e alergie si nu altceva..nu stiu poate varsat etc( boli ale copilariei)
a mea a facut recent de la o bomboana de ciocolata,baietii nu au avut nimic ea insa da,face deasemenea de la piscaturi de tantari,...i-am dat aerius si ca ,nu stiu de ce dar mie pediatra imi spune tot timpul cand au alergie sa le dau calciu
si da-o cu pasta mentolata pe bubitele alea

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Nu, folosesc acelasi detergent ca si pana acum, balsam nu folosesc la hainele copilelor(le spal separat de ale noastre) si nici la lenjeriile de pat, si le dau clatire dubla tot timpul...

Am trimis mail la pediatra care ne-a dat tratamentul cu homeopate si mi-a raspuns sa continuam remediile.

Da posibil ca voi suna la pediatra noastra sa ii facem o vizita.

Mami de printese!

A mai avut inainte astfel de bubite sau e prima data cand se intampla ?

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

piky,
alcoolul etilic de cereale contine histamina in cantitati uriase,cel mai mult. uneori depaseste 15 mii de unitati pe litru si e nevoie de doar 100 de unitati pe litru pt o reactie alergica.
sper,nadajduiesc ca la un an si 5 luni nu i-ai dat remedii pe baza de alcool copilului!nu de alta,dar reactia alergica de acolo e 100%.alcoolul etilic de cereale are 96 de grade. fie si cateva picaturi este strict interzis copiilor.pe langa alergii, poti avea urmari nurologice pt toata viata.
eu nu stiu cat de iresponsabilitate iti trebuie ca medic sa dai picaturi cu alcool unui copil!!!!!!!!!
te rog, consulta un alergolog si cu un pediatru de urgenta.
tu ii dai alcool zilnic unui strumf de un an si jumatate. continutul de histamina in alcoolul etilic este extrem de ridicat.cele cateva picaturi,echivalaeaza cu un pahar de 50 de ml de vin rosu.vinul rosu are intre 3000 si 6000 de unitati de histamina pe litru.
asa-i ca asta doreai sa bea zilnic strumful tau?
ia legatura cu un neurolog si intreaba-l daca poti da tratament cu alcool eticlic din cereale,adica cel de 96 de grade, chiar si niste picaturi, unui copilas.
e de 2 ori mai tare ca vodka.

ai luat in calcul aspectele astea cand ai acceptat tratamentul?
ai consimtit ca e ok sa ii dai un medicament pe baza de alcool?banuiesc ca a avut loc o discutie in care ti-a cerut acordul ca sa ii dea copilului tau un tratament pe baza de alcool de 2 ori mai tare ca vodka, repet , fie si 10 picaturi pe zi.adica 0,5 ml alcool/zi.ca si cum i-ai da 1 ml de vodka cu irburi vindecatoare in ea.
ai da copilului tau 0,5 ml de alcool pur sau 1 ml de vodka zilnic?
cam asta presupune administrarea acestui medicament: 10 picaturi, de ex, in mod deliberat dai o jumatate de ml de alcool din cel mai tare cu putinta.1 ml are 20 de picaturi.realizezi c einseamna asta pt creierasul lui?dar pt obisnuita cu alcoolul?

indiferent ce spune dna dr, inseamna un singur lucru:un copilas de un an si 5 luni ia doza zilnica de alcool,creierasul lui se obisnuieste cu asta. din pacate sistemul imunitar a zis pas, a declanasat o reactie alergica, sper sa nu ii fie pt tot restul vietii,ca atunci, mare fiind, nici macar o bere nu va mai putea bea. vezi ce grija are dna dr sa traiasca sanatos?ti-a spus toate astea?

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Alcoolul/intoleranta-si-alergiile-la-alcool_6359
http://www.mamicamea.ro/sanatate-copii/urticaria.html
http://www.adevarul.ro/life/sanatate/alimentatie/Atentie_la_produsele_care_dau_reactii_alergice_0_353965144.html

Mergi la inceput

De cand astepta Histamina sa-i vina mingea la fileu !!!

Picky, adevarul este ca nu prea se recomanda tincturi pe baza de alcool sub 2 ani, majoritatea precizeaza pe eticheta.
Faptul ca puiul tau a facut alergia aia poate avea n-cauze, nu neaparat alcoolul. Insasi faptul ca ai oprit administrarea si totusi iar s-a declansat alergia eu m-as gandi la altceva. Nu opri tratamentul homeopatic, dar opreste tincturile.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

nu astept nimic softurela, doar responsabilitatte din partea medicilor si a parintilor cum ca ierburile si bilutele sunt tratamente adjuvante,de intretinere, nu d evindecare.
din pacate alcoolul e una din putinele substante care se stocheaza in corp,iar la copii de doi ani cu atat mai mult.
e grav,e dureros ca in sec XXI sunt oameni care dau substante ca acum 200 de ani, substante care pot ucide copii,ca fac totul dupa ureche.sunt sigura ca lui piky nu i-a spus dr ce pericole grave reperezinta administrarea de alcool.
si inca ceva:o boala sistemica, o reactie sistemica nu se vindeca nici cu toate irburile si bilutele din lume!

dar oricum,trebuie sa recunosc ca cea mai tare chestie pe care am auzit-o a fost de la o denaturata,ca mama nu ii pot spune,care a ales sa trateze alergiile multiple ale fetitei de 1 an cu.........polen in doze crescande.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

dar oricum,trebuie sa recunosc ca cea mai tare chestie pe care am auzit-o a fost de la o denaturata,ca mama nu ii pot spune,care a ales sa trateze alergiile multiple ale fetitei de 1 an cu.........polen in doze crescande.

Da, nu stiu ce sa zic...ma gandesc ca a copiat teoria vaccinarii. Imunitate pentru un virus stimulata prin inocularea acelui virus mort. Adica, teoria "cui pe cui se scoate".
Chiar si vaccinurile anti-alergice contin alergeni in proportie mica si se creste doza de la o administrare la alta. Diferenta ca asta se face controlat, de catre medic.

Mergi la inceput

softurela, fugi cu viteza luminii de vaccinurile antialergice.eu sunt alergica la componen
stii bine ca am afirmat de zeci de ori ceea ce toti dr spun:vaccinarea excesiva duce la alergii!

e o mare abureala.nu exista vaccinare pt o boala/reactie sistemica.
e din categoria desensibilizarilor care costa milioane si la care alergia reapare dupa intreruperea contactului cu alergenul si reluarea apoi a constacutlui, dupa o perioada de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Histamina m-ai ingrozit cand am citit ce mi-ai scris. Clar ca nu mi s-a spus nimic in legatura cu asta si am si cautat pe net despre ele dar nu am gasit nimic despre ce mi-ai scris. Culmea e ca au si prospect si scrie ca ptr copii sub 2 ani se recomanda in general cate 10 picaturi de 2 ori pe zi in putina apa. Nu scrie nicaieri de alergii..insa de aceea am tot evitat sa le dau aceste extracte..din cauza continutului de alcool etilic de cereale 33%.
Dupa mine clar ca le-as opri si maine chiar daca azi le-am dat din nou, ca doctora mi-a zis sa continui cu tratamentul. Nu vreau sa-mi nenorocesc copilele, Doamne fereste acest gand.

Cred ca incetez cu indopatul fetelor cu aceste extracte...si homeopate... ca deja sunt stresata de ele..si nu pot simti pe pielea mea ce reactii le da copilelor..
Multumesc Histamina.

Mergi la inceput