Cine si ce stie despre aceasta gradinita?
Profesori, programe, tarife, multumiri, nemultumiri, orice...
Am auzit de aceasta gradinita, n-am fost personal acolo. Este un fel de casta inchisa, am inteles ca nu intra oricine. Am cautat de curiozitate si pe internet si nu am gasit mare lucru. Siteul lor este de fapt o interfata, nu contine date concrete (nume de educatori, orar, programa, activati) si nu are nici macar o varianta in limba germana (desi gradinita este profilata pe limba germana). Deci singura metoda de a afla ceva despre aceasta gradinita este sa cunosti pe cineva din interior. Chiar sunt curioasa de ce atata secret intr-o lume deschisa a comunicarii, a supravegherii video si a formururilor. Chiar nu vrea nimeni sa vorbeasca despre acest loc...Hmmmm....
Doar incercati sa mergeti pana acolo si o sa vedeti ca nu e nici o casta inchisa.
E o gradinita foarte buna, ceea ce nu a reusit fii mea in 3 ani la gradinita de stat, a reusit la Fridolin in 1 an jumate.
Mamadina, incearca sa te duci pana acolo, e pe strada popa savu vis a vis de 'bolta rece'.
Daca ar scrie fii mea ar spune ca Alina este cea mai buna educatoare de pe pamant, subscriu si eu, dar eu zic ca toate profesoarele sunt ff bune.
Eu personal nu am avut nici un fel de nemultumire, si nici nu am auzit de vreuna.
Bafta!