Manifestari astmatice la copii (6)
Raspunsuri - Pagina 3
AlinaEmi spune:
Si vezi ca efectul flixo nu trece imediat dupa ce intrerupi. la noi mai tinea vreo cateva zile - pana se elimina "otrava" din corp
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karmenutza La noi in ultimul an, de cand s-a accentuat alergia, febra nu a mai aprut deloc. Poate doar putina febra- 37 - 37,2. De foarte multe ori trece neobservata. Episoade cu febra mare de 39 - 40 a avut mai in urma cu 2, 3 ani. De atunci nu a mai facut febra. Toate bronsitele pe care le face sunt cam fara febra. Ultima bronsita a avut-o la sfarsitul lui mai, de atunci nimic. A fost vara. Dar ma gandesc cu groaza ca vine frigul acuma, incepe scoala, colectivitate din nou, la ea orice viroza banala ajunge bronsita. Eu nu pot diferentia viroza banala de bronsita care necesita ventolin. Trebuie sa merg la dr cu ea ca sa o asculte. Dar si cand avea sau nu weezing, tot ventolin i-a dat. Si culmea, i-a trecut. Nici picaturi de nas nu ii da, nici siropuri, nimic. Doar ventolin. Si ii trece si nasul. Nu stiu daca gasesc pe aici vreun homeopat, am sa intreb pe la farmaciile gen plafar ca din astea sunt destule, poate imi recomanda ei pe cineva. Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005) |
Si nu iti da de gandit? Organismul nu mai produce febra (si-a diminuat puterea de aparare) in schimb virozele se complica.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
irinabobe spune:
si ziua pare mai iritat dar am pus-o pe seama varstei...mai urmaresc cateva zile, ma duc sa vorbesc si cu homeopatul sa vedem ce parere are si sa vad unde gasesc si un dr bun poate reusesc sa le pun cap la cap sa aleg o varianta buna.
szivarvany spune:
La noi nu au fost episoade de febra, problema e tusea spastica (ingrozitoare, o fac si eu dupa ce trec celelalte simptome de alergie) ce nu trece decat dupa primele 2-3 doze de salbutamol in combinatie cu expectorant, asta la fi`mea. Insa cu cat creste, cu atat e mai usor totul, Irina, nu dispera
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
irinabobe spune:
szivarvany asa am auzit si eu ca e mai usor cand creste, insa pana atunci...multumesc lui dzeu la mine inca nu se sufoca, tuse spastica am avut acum la ultima bronsiolita insa a trecut imediat dupa ce i-am dat tratamentul cu antibiotic chiar dupa prima doza...insa mi-e frica sa le las asa de teama sa nu se complice situatia...avand in vedere ca in afara de febra nu sunt manifestari foarte foarte urate in sensul de sufocat etc, inca as risca cu homeopatia sa incep acum pentru ca daca se vor accentua manifestarile va fi mai greu...e tare rau cand e vorba de sanatatea celui mic si nu sti ce e mai bine, in ce directie sa o apuci.
OanaRusu spune:
Am avut probleme de-astea - in loc de banalul rosu in gat faceam direct bronsita - pana pe la 27-28 de ani cand am facut tratamentul homeopat. De atunci, chiar dc am manifestari pe piele (la praf si la frig) sau mi se infunda nasul (nu-i pot spune rinita pt ca doar se infundao vreme, apoi isi da drumul) nu am mai avut probleme pulmonare.
Spun asta pentru ca noi ii vedem acum pe cei mici si ne temem - de multe ori - pentru mai tarziu.
La mine homeopatia a vindecat la 27-28 de ani o suferinta declansata la varsta f mica - 2-3 ani - si vindecarea e de durata, deja au trecut cam 14 ani si fac rosu in gat la viroze, nimic pulmonar, pot sa dorm in case vechi si nu ma strange in gat.
In plus, in anii astia am trecut prin cateva faze de imunitate foarte scazuta (mai ales dupa ce am nascut pe cei mici si nu reuseam sa ma odihnesc suficient) si tot nu am recidivat la alergie.
Pe mine asta m-a convins ca e tratament de durata si ca functioneaza la orice varsta (plus ca am mai baut cafea... ca nu ma pot abtine... chestii mentolate... dar am evitat asta in timpul tratamentului pe faze acute).
Oricum, si eu astept toamna - si ma mir uneori noaptea ca nu aud nici o tuse dar mult mai intelept e sa tac si sa nu spun nimic - stiu prin ce am trecut si pretuiesc linistea mai mult decat daca n-am fi avut problemele acelea...
softurela spune:
citat din mesajul lui irinabobe si ziua pare mai iritat dar am pus-o pe seama varstei...mai urmaresc cateva zile, ma duc sa vorbesc si cu homeopatul sa vedem ce parere are si sa vad unde gasesc si un dr bun poate reusesc sa le pun cap la cap sa aleg o varianta buna. mamica de Rares 21.02.2010 |
Pai medici cu experienta pe asa ceva sunt, Ionescu Marcela-Medlife, Nechifor, Perlea, Schifirnet. Cam astia sunt o parte din cei la care am fost, plus medicii de la Medlife unde am ajuns in urgenta.
2 ani de investigatii nu au deslusit misterul...copilul haraia (wheezing) cand intra in parc si se oprea din harait cand ieseam din parc si cu toate astea nu a iesit alergica la nici un polen. Nu conta parcul, pana si in parcuri din provincie pateam la fel.
Cu cea mica nu am mai facut nici o investigatie, din punctul meu de vedere ...e pierdere de vreme. Toti medicii nu sunt interesati de cauza, analizele de alergii pot induce doar suspiciune si nu certitudine iar tratamentul e acelasi, indiferent de cauza, adica singulair+flixotide+antihistaminic si ventolin doar in criza.
Cea mica nu a urmat nici un tratament cronic cu singulair si flixo si desi ea avea wheezing in piept de la 2 luni (fara sa fie racita) o taraim asa, cu homeopatia. Avem un an de cand am inceput si pot sa spun ca am mers inspre bine. Nu au fost miracole ca la Diana, dar semne bune evidente au fost. Pana sa ajungem la homeopat foloseam doar flixo si ventolin in viroze, avand experienta cu Diana, am zis pas la tratamente cronice de durata si m-am limitat doar la medicatie de criza.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
softurela spune:
citat din mesajul lui szivarvany La noi nu au fost episoade de febra, problema e tusea spastica (ingrozitoare, o fac si eu dupa ce trec celelalte simptome de alergie) ce nu trece decat dupa primele 2-3 doze de salbutamol in combinatie cu expectorant, asta la fi`mea. Insa cu cat creste, cu atat e mai usor totul, Irina, nu dispera |
Diana, pana la homeopatie nu a facut febra in viroze, imi facea un 38,5 atunci cand avea pneumococul, la herpangina sau stomatita. Imi amintesc ca asta era singura mea consolare la acel moment, ca nu ma lupt si cu febra..
Partea buna e ca Diana nu a luat niciodata antibiotic desi cred ca se impunea, dar nefacand febra medicii nu au insistat.
La prima consultatie la dna doctor m-a intrebat daca Diana face febra mare (39,5-40) si i-am zis ca nu, nu a facut niciodata.
Primul puseu de febra mare l-a avut la o saptamana dupa ce a primit 6 granule de 200CH Acidum sulfuricum, dupa inca 2 saptamani alta viroza cu febra foarte mare, apoi inca una si prin martie, mi-a facut o viroza cu 5 zile de febra 39-40. Aia a fost ultima viroza cu tuse multa si muci dar fara whezing. De atunci, a mers toata vara la gradi si au mai fost 3-4 viroze doar cu febra mare dar fara strop de tuse sau muci.
Practic etapele vindecarii au fost exact cum mi le-a descris dna doctor la inceput:
Prima etapa : viroze dese cu tuse istovitoare si febra mare (se impinge boala de la plamani la trahee si laringe) conform legii de la interior spre exterior, de la organe vitale catre organe mai putin vitale.
A doua etapa : febra mare cu tuse diminuata (de impinge boala de la trahee, laringe spre gat) si viroze din ce in ce mai rar. Adica virusii mai inofensivi nu mai declanseaza nimic.
A treia etapa cand virozele sunt tot mai rare si nu va mai face febra mare.
In homeopatie sunt 4 trepte de sanatate:
a-4-a Boli grave, cronice cu modificari tisulare si cele cu afectare pshica (Ex.autismul).
a-3-a Boli "cronice" (astm/alergii la copii) cu manifestari pulmonare fara declansarea sistemului de aparare(febra);
a-2-a Copii cu o imunitate medie care fac febra mare dar fara complicatii de vre-un fel.
a-1-a Copii cu o imunitate foarte buna care trec de viroze fara sa mai declanseze febra.
Pe Diana a incadrat-o pe nivelul 3 si acum e ajuns pe nivelul 2. Urmatorul pas e trecerea la nivelul 1, cand nici macar febra nu va mai face in viroze.
Si la fel, un copil poate evolua in sens invers...sa mearga de pe nivelul 1..pe 2 si 3. Asta se intampla cel mai des ca urmare a vaccinarii,a medicatiei excesive si a luptei cu febra.
Make sens?
M-am intins cam mult, stiu ca multora li se pare SF ce vorbesc eu aici, dar nu ma intereseaza. Mesajul meu e dedicat strict celor care au ochi si urechi sa asculte.
szivarvany spune:
Io la homeopatie nu ma bag pentru ca habar n-am
Am scris strict din experienta mea si a fie`mi
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
irinabobe spune:
n-as putea sa sar direct la etapa 1 aia fara febra ? da stiu....vise taica. asta e o sa-mi iau inima in dinti si vad ce fac. daca al meu in general face febra 40, cand avem viroza aia prima pacatoasa o sa faca febra si mai mare?