Manifestari astmatice la copii (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28
tratament, ]singulair, aerius, ketof, inca 6 luni.
+ schema homeopata
aerosoli cu ventolin si flixo, doar in criza, 3-5 zile
intreb din nou, nu e nimeni pe aici cu schema homeopata? toti mergeti pe remediu unic?

Starea actuala
Ultimele doua zile s-a agravat tusea. si noaptea. Azi noapte a fost groaznic. Nu cred ca a dormit legat 30 de minute. In plus stau tot timpul stresata sa vad daca inceteaza tirada fara sa vomeze, cum s-a intamplat acaum 2 nopti..
Puteti sa ma criticati dar eu azi i-am dat Paxeladine. Am mai avut 2 episoade in care a functionat pt tusea seaca , uscata, iritanta , cum e acum, cu doar 3, 4 doze. I-am dat dimineata si la amiaz si deja doarme de 3 ore fara pic de tuse. II mai dau si diseara sa vad cum trece noaptea . daca e ok ii mai dau si maine seara 2.5 ml.
Credeti-ma, azi dimineata eram terminata...ma dor toate cand il aud tusind, innebunesc !!tusea e cosmarul meu din ultimul an !!!

Ioana, voi nu faceti nici o schema homeopata. Doctorita voastra e homeopat doar cu numele. Sunt multi din astia, din pacate. Cand o sa cunosti un medic care sa stapaneasca arta homeopatica, vei realiza diferenta dintre cele doua.

Succes !

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

imi cer scuze e vorba de muguri si la noi - de la Plant extract, MG (macerat glicerinic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

oana pe prospect nu scrie la copii sub 7 ani cat sa dau si nici dr nu a zis. tu cat ii dai? te rog zi-mi ca mi-e frica sa nu-l imbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Irina, eu am inceput cu 10 picaturi intr-un pic de apa (1-2 inghitituri).
Faza e ca au un gust grozav... si miros ff fain
Tb luate pe cat posibil pe stomacul gol pt ca se absorb la nivelul mucoasei stomacului

Ii dadeam cam de 3 ori pe zi (dc nu uitam ) obligatoriu dimineata si seara, reuseam si la pranz uneori

Am inceput sa-i dau cand avea 3 ani jumate (Dar la fiica-mea i-am dat cand era sub 3 ani, asa ca feciorul tau, in viroze, in loc de "mult-iubitul" nurofen) si am mers pana toamna tarziu cred... sau pana in anul urmator? nici nu-mi amintesc.... cu pauze cand ii era bine, sau cate 2 doze pe zi cand era primavara/toamna (inainte de stabilizare)
Acum uite e prima toamna cand nu mai primeste nimic - nici coacaz, nici altceva - dar seara la culcare imi sforaie usurel de vreo 2 zile, poate ceva tot il deranjeaza (ori ceva viral, ori praf ca-i toamna si se inmultesc acarienii) insa se descurca, organismul lui face fata.

[Edit] feciorul meu are acum 6 ani si 3 luni, acum sunt chiar 3 ani de cand nu respira decat cu flixo de 2 ori pe zi, zyrtec si singulair (Desi cred ca singulair-ul i-a facut numai rau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Oana multumesc mult. coacaz i-am dat dimineata pe stomacul gol eu i-am dat 0,3 ml deci cam tot 10 picaturi. maine o sa innumar. la pranz si seara ii dau calin ca asa mi-a facut schema. am vazut ca si calinul are cam acelaeasi proprietati din cate ma pricep eu...ce sa zic am emotii mari, mai ales ca am scos flixo de capul meu (adica fara recomandarea pneumologului), sper sa tina figura.
de sforait si al meu sforaie rau si nasul ot infundat, nu poate sa doarma cu gura inchisa asa ca noaptea e un intreg circ...ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

irina, orice preparat cu alcool este strict,dar strict interzis copiilor sub 5 ani!urmarile neurologice pot fi ireversibile!
10 picaturi de preparat cu alcool=o jumatate d emililitru de vodka,in cel mai fericit caz.i-ai da o jumatate de ml de vodka zilnic copilului?
indiferent de ierburi are in el,alcoolul ramane alcool si creierasul copilului poate fi devastat pt totdeauna.
mai intreaba.mi se pare inconstienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

Oana multumesc mult. coacaz i-am dat dimineata pe stomacul gol eu i-am dat 0,3 ml deci cam tot 10 picaturi. maine o sa innumar. la pranz si seara ii dau calin ca asa mi-a facut schema. am vazut ca si calinul are cam acelaeasi proprietati din cate ma pricep eu...ce sa zic am emotii mari, mai ales ca am scos flixo de capul meu (adica fara recomandarea pneumologului), sper sa tina figura.
de sforait si al meu sforaie rau si nasul ot infundat, nu poate sa doarma cu gura inchisa asa ca noaptea e un intreg circ...ce sa zic...

mamica de Rares 21.02.2010

Apropo de riscurile pe care ni le asumam ca parinti, cand decidem peste opinia unui pneumolog. La un moment dat, dupa o insuficienta respiratorie a Biancai, la urmatoarea viroza am inceput sa-i dau singulair. Dupa cateva administrari, au urmat noptile in care se trezea in fund si urla: "Bau-bau" sau tipa dupa mine, era evident ca are cosmaruri. Am luat prospectul de la singulair si m-am asezat langa sotul meu, sa discutam ce facem in continuare. Dupa ce a citit prospectul zice:" Nu-i mai da nici un Singulair". Eu ii raspund: "Dar, daca iar ajunge cu insuficienta respiratorie?" El raspunde: "ei si ce? te duci la Medlife, o pune la oxigen, 3 hemossucinate...asta e, intr-o zi v-ati externat. Dar cum sa-i dai 6 luni, singulair, tu nu vezi ce face?"
Nu am mai avut replica, sincer. Am ajuns la concluzia ca modul simplist al barbatilor de a vedea lucrurile nu e tocmai rau. Si cosmarurile s-au incheiat iar dupa 7-8 zile de la oprirea singulair-ului i-a disparut si tremurul mainilor. Ce mare diferenta, Diana a luat un an si nu a avut reactii adverse vizibile pe plan pshic, iar Bianca a luat cateva zile si a fost crunt, efectiv mi se facea rau cand vedeam cum ii tremura mainile.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe
aveti idee nasul infundat e simptom al alergiei? mentionez ca pe antibiotic a fost ok si inca vreo 3 zile dupa. acum e iar infundat si am avut si perioade de cate 2 luni cu nas infundat si nimic altceva.

mamica de Rares 21.02.2010

Irina, la noi da, e cauzat de alergie. mai exact rinita alergiaca,inflamatie a polipilor, fara mucozitati. Daici si dilema, scoatem polipii ori ba? inflamarea lor e cauza sau efect?
vad ca si voi aveti dilema asta.
La fel si la noi. pe antibiotic era ok, dupa cateva zile reluam povestea.
lui Rares i-ai facut test de alergie sau sunt doar presupuneri?
Si voi aveti diagnostic de astm? (sau ma rog, stiu ca nu se pune la copii asa mici, da intelegi tu ce intreb)

Mergi la inceput

dana vio multumesc ca ti-ai facut timp sa-mi explici. Varianta cu curatat si clor a fost deja aplicata cum doi ani...dar a functionat pt scurt timp. a revenit in forta. Deci e un focar ,mare, undeva in fundatie. Si casa e izolata, dar igrasia, culmea, e pe pereti interiori nu exteriori, deci clar, fundatia e de vina.

De deezumificatoare stiam, dar nu sunt convinsa de eficienta. Am cautat si eu pe net, am vazut din alea mai mari dar si scumpe. si zau ca n-as da cateva milioane doar pt proba. Zici tu ca alea din link functioneaza? la pretul ala as incerca... Desi pana la urma eu cred ca raul ar trebui eliminat de la"radacina" ( sursa), dar daca alte variante nu sunt e bine si sa purificam aerul.

Mergi la inceput

Inca un lucru...io mi-s greu de multumit, stiu
Dar daca medicul care ne trateaza acum mi-ar fi spus de la inceput , fara alopate, doar homeopate, nu as fi avut mare incredere, sincer.
Mi-a explicat ca mergem in paralel si scoatem pe parcurs alopatul. Eu speram totusi sa dureze mai putin...speram de fapt sa reactioneze Ovi mai bine.

Totusi, ramane nelamurita treaba cu homeopatia unicista, si deocamdata nu am cum / de la cine ma lamuri.

Si merg mai departe cu tratamentul fiindca de la inceput am cunoscut direct doua cazuri tratate cu succes de acest medic, la fel alopat + homeopat, plus alte referinte.

Si sunt de acord si cu deciziile luate de mame, asa pe "feeling". cum tusea lui Ovi a revenit in forta, mai ales in timpul somnului, medicul ne-a recomandat reluarea aerosolilor cu ventolin si flixo, pt inca 5 zile. M-am decis totusi sa incerc aerosoli doar cu ser, deocamdata sunt imbunatatiri.( ideea cu paxeladine am abandonat-o, eram dupa o noapte chinuita, dar pana al urma am cugetat ca daca tot e sa fac dupa capul meu macar sa nu fie cu "otrava"). Nu sunt convinsa ca voi avea rezultate, dar incerc, atat cat pot deocamdata, sa reduc din alopat.
Irina, succes si voua !!

Mergi la inceput