Papusa Barbie cu cap de schimb

Papusa Barbie cu cap de schimb | Autor: burtika

Link direct la acest mesaj

Stie cineva unde as putea gasi papusa Barbie careia i se schimba capul? Fetita mea a vazut-o la o prietena si ma tot roaga sa io cumpar si ei, dar nu o gasesc nicaieri. Am cautat si pe net , dar nu dau de ea. Daca o vedeti pe undeva, va rog sa-mi spuneti!

Lacramioara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi avem asa ceva, dar nu e Barbie-Barbie, e mai no-name, cu papusi de acel gen. Insa nu retin ce scria pe cutie :(

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

barbie fashionista o cheama....e o papusa cu incheieturile flexibile, mobile care costa intre 70-90 de ron si apoi daca vreti ii mai puteti lua capuri de schimb, la 30 de ron care se vor monta pe acelasi trunchi. e foarte ok papusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Oau, cum suna asta!

...fii-mea nu e cu papusile, asa ca nu sunt la curent.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

da, suna tare...dar asa era reclama la tv, era si o melodioara in care repeta cuvantul fashionista de cateva ori :) m-am oprit si eu din ale mele treburi sa ascult mai bine ce zice si ma minunam de ce termen au inventat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fetita mea are multe papusi gen Barbie si le schimba intre ele...si rochite si capete. Costa 10-20 lei. Eu zic ca e mai rentabil asa.

Ai dreptate, _Ralu_, cum suna..."Fashionista"... Cre' ca moare Aradeanca de ciuda.

DE VANZARE

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

Da , fashionista, asta este, dar de unde sa o iau? Nu tin neaparat sa fie barbie, numai ca trebuie musai sa i se schimbe capul....
Deci, a vazut-o cineva prin magazine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Suna horror! Doamne, oare cate aberatii se mai pot inventa? Auzi, sa cumperi capete de schimb...sper sa treaca moda asta pana mai creste fiica-mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Da, si eu tot la capetele de schimb ma refeream! :)
Dar si "fashionista" suna intr-un fel...englezo-spaniol asa...:)

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput