Papusa Barbie cu cap de schimb
Stie cineva unde as putea gasi papusa Barbie careia i se schimba capul? Fetita mea a vazut-o la o prietena si ma tot roaga sa io cumpar si ei, dar nu o gasesc nicaieri. Am cautat si pe net , dar nu dau de ea. Daca o vedeti pe undeva, va rog sa-mi spuneti!
Lacramioara
Raspunsuri
szivarvany spune:
Noi avem asa ceva, dar nu e Barbie-Barbie, e mai no-name, cu papusi de acel gen. Insa nu retin ce scria pe cutie :(
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Dorsilia spune:
barbie fashionista o cheama....e o papusa cu incheieturile flexibile, mobile care costa intre 70-90 de ron si apoi daca vreti ii mai puteti lua capuri de schimb, la 30 de ron care se vor monta pe acelasi trunchi. e foarte ok papusa
_Ralu_ spune:
Oau, cum suna asta!
...fii-mea nu e cu papusile, asa ca nu sunt la curent.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Dorsilia spune:
da, suna tare...dar asa era reclama la tv, era si o melodioara in care repeta cuvantul fashionista de cateva ori :) m-am oprit si eu din ale mele treburi sa ascult mai bine ce zice si ma minunam de ce termen au inventat
Raza de soare spune:
Fetita mea are multe papusi gen Barbie si le schimba intre ele...si rochite si capete. Costa 10-20 lei. Eu zic ca e mai rentabil asa.
Ai dreptate, _Ralu_, cum suna..."Fashionista"... Cre' ca moare Aradeanca de ciuda.
DE VANZARE
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
burtika spune:
Da , fashionista, asta este, dar de unde sa o iau? Nu tin neaparat sa fie barbie, numai ca trebuie musai sa i se schimbe capul....
Deci, a vazut-o cineva prin magazine???
Ilinca_M. spune:
Suna horror! Doamne, oare cate aberatii se mai pot inventa? Auzi, sa cumperi capete de schimb...sper sa treaca moda asta pana mai creste fiica-mea
_Ralu_ spune:
Da, si eu tot la capetele de schimb ma refeream! :)
Dar si "fashionista" suna intr-un fel...englezo-spaniol asa...:)
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)