Piersicute de iulie-august 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

noi azi am fost la evaluare la kineto si am decis ca vom lua un aboanemet de 10 sedinte;
si tot azi o sa mergem la vaccinul de 2 luni (le implineste sambata insa atunci sunt la munca si sta cu mama asa ca prefer sa fac azi sa il supraveghez vreo 2 zile)

la mare a fost f ok; laura nu era frig, ziua era chiar placut 26-27 de grade

mie nu imi vine sa ma apuc de sport sau sa ma las de dulciuri
ieri am facut prima ligatura la hemoroid; a fost mai bine decat ma asteptam... oricum decretez ca urasc hemoroizii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare, fetelor!
Eu nu prea mai am timp liber, astept cu nerabdare saptamana viitoare, cand nu stiu cum ma voi descurca, trebuie sa o iau pe Iulia la 12 si pe baieti la 4 . Fara masina pt. ca mi-e frica sa conduc .
Poate reusesc sa-i las si pe ei doar pana la 12, ce bine ar fi...

Irinuca s-a facut mare, nu mai plange fara motiv, noaptea doarme ca de obicei, de la 10 la 6.30-7. Are niste ochisori albastri superbi, cred ca asa ii raman, nu mai e culoare spalacita de bebe .

Delia, am si eu aceeasi problema cu Irina. Ea mananca bine, nu s-a ingrasat spectaculos, ca fratii ei, (are acum vreo 5.4 kg), insa frenul lingual mi se pare ca e cam scurt, o sa merg cu ea sa mai cer parerea unui pediatru si fac si interventia, nu vreau sa astept sa treaca de la sine (daca trece...) si sa aiba tulburari de vorbire.
Tu nu poti gasi un medic in sistem privat? Nu e absolut niciun pericol pt. copil.
Sanatate multa sotului, e bine ca se recupereaza. Iar tie curaj sa treci peste depresie, fii tare ca vor trece toate.

Fleur, si Irina regurgiteaza dupa fiecare masa, nu-mi fac probleme pt. ca nu e mult cantitativ.

Am vazut ca va plangeti de constipatie. Atat timp cat bebe face moale, nu e constipat, ci asimileaza tot. A mea face la 4-5 zile, alaptata exclusiv.

Va pup, nopti linistite si bebei cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

fetelor, spuneti-mi va rog, vaccinul bcg se face in brat? (nu mai retin...). lui eric i-a aparut de 2 sapt o galma pe bratul stang care galma nu da inapoi. vaccinul l-a facut in 30 iulie. ar putea fi oare o reactie de la vaccin?




Este cel facut in maternitate ? Daca da , atunci se face in brat ...

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

zizou, porumbita, multumesc pt raspunsurile legate de vaccin.
noroc ca s-a adus aici in discutie, ca eu facusem programare pe maine la dermato, sa vad ce are copilul pe brat, ca poate l-o fi muscat ceva . o sa o anulez, e clar ca e de la vaccin; scutesc 100 de lei si nici nu mai stresez copilul cu dusul la dr.
luni i-am facut analize de rutina (hemoleucograma, calcemie, transaminaze, urocultura, sumar de urina, etc) si au iesit ok. daca era ceva infectie de la buba de pe umar, ma gandesc ca iesea ceva in neregula, macar la nivel de leucocite.

freedelia, ma bucur ca ai scris, dar imi pare rau de situatia cu alaptatul. sper sa gasesti un dr cu capul pe umeri care sa rezolve problema lui bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

porumbita, pt ce faceti kineto?

laura, da, e vorba de vaccinul facut in maternitate.
ma bucur ca s-a mai linistit bb cu colicile, ca ai tras destul cu el. despre ce dureri o fi avut bietul de el, nici nu mai zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

balana noua in maternitate ni s-a spus ca vaccinul ala se poate inrosi/inflama dar ca sa il lasam in pace si sa nu umblam pe acolo

victor are usor tal vag si o chestie care nu am retinut cum se numeste (se arcuieste si isi tine capul intr o parte); pot trece si doar cu ce ii fac eu acasa insa noi consideram ca sunt f oportune sedintele de kineto (am vazut de la primul) asa ca o sa mergem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Iuli , eu inainte de ai baga supozitorul ii dau cu un pic de crema

Molifta am facut-o la 40 zile

Burta nu s-a retras in totalitate dar macar intru in hainele vechi

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

porumbita mersi.a fost urata legatura? acum te doare ?cum esti?


freedelia bine ai revenit..ufffff cat ai avut de tras saracuta de tine.tinem pumnii sa iti intri si tu in normal si sa mai treaca oboseala.dar bobo cum era?daca nu se satura nu a fost plangaret?


eu molifta mi am facuto la botez direct.i am spus sa mi o faca insa inainte ca sa pot sa particip si eu la botez iar dupa mi a mai citit ceva cu bebe in brate


eu am zis ca nu mai vreau sa ma plang in fiecare zi de ceva ca deja sunt ca o baba care se plange intruna.asa ca nu va mai zic ca ma rupe spatele de nu pot sa ma misc.cand il iau pe bebe in brate e crunt.
nu stiu va trece de la sine sau va trebuii sa merg la un control.maine merg sa imi vada bobul e mazare si poate ma intalnesc pe acolo si cu anestezistul sa il intreb de ce ma doare chiar asa tare.

si daca ziceam ca nu ma mai plang atunci sa ma laud putin...toata lumea se mira pe mine de cum am slabitsi bineinteles ca eu sunt in culmea fericirii mai ales ca nu fac foamea deloc.toti imi zic ca sunt mai slaba ca inainte dar nu e asa...mai am putin numai ca probabil e efectul de la cum am fost asa umflata acum sa li se para ca sunt mai slabuta.dar tot bine e cand imi spune cineva.
burtica se retrage mai greut nu va faceti griji.si la mine dupa o luna ziceai ca mai sunt gravida dar acum deja s a retras frumos doar ca mi a ramas un colacel de grasime care cred ca va trece doar cu abdomene.


fleur lasa lumea sa zica ce vrea .doar nu o sa opresti copilu de la laptic.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Porumbita,si noi am facut la Lucas masaj ca statea mereu incorat asa de spate si avea si talg vag dupa citeva sedinte si-a revenit bine.Leon are si el picioarele cu talg vag,dar vad ca de data asta nu ne-a trimis pediatra la masaj.Cred ca picioarele isi revin dupa ce calca pe ele,dar cu spatele sau capul e mai greu fara ajutor.

Dinami,mi-am dat eu seama ca trebuie sa ai multe pe cap acum cu scolile.Hai cu o poza sa vedem 2 ochi albastri.

Ali,felicitari pt kg.
Cite ai dat jos deja?Eu am inceput sa mananc mai bine,dar dupa principiile WW si vad ca nu mai fac foame si slabesc mai bine ca inainte.Dar inca mai am vreo 8 kile de dat jos sa fac si eu botezul la copil,hahha.

Oare fara molifta nu am voie sa stau la botez???Eu nu le am cu astea si nici prea religioasa n sunt,dar botezul il fac sa nu ramana copilul nebotezat.

Nu mai stiu cine intreba de luatul motului la catolici.Eu din cite stiu nu exista acest obicei.Cel putin aici nu.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

dana mersi pe mine la rafi m a tinut la usa nu m a lasat sa intru inauntru.normal nu cred ca are legatura cu botezul cred ca nu ai voie sa intri in biserica pana nu iti faci molifta.
am dat 20kg.acum am cam 80 81.sper ptr inceput sa mai dau macar vreo 10.dar daca merg in germania va fi mai greu ptr ca am acolo ceva specialitati la care nu pot renunta.tot in germania a pornit ingrasarea mea in urma cu ceva ani cand am stat acolo 3 lunis a speriat lumea de mine cand am venit acasa.
spor si tie incontinuare la slabit

Mergi la inceput