Prematurii-Esente tari se tin in sticlute mici(24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

si eu intru la cateva zile sa vad ce mai scrieti despre puii vostri. Noi am botezat pitica, are acum 7 luni si 5 kg, nu sta in fund dar sta foarte mult pe coate si a inceput sa se tarasca. De unde pana acum o luna nu vroia sa stea deloc pe burta (nici la masaj), acum sta numai pe burta si, ce ma sperie, doarme numai pe burta. O alta treaba super pt noi este ca are scaun zilnic fara supozitor, deci am depasit temerea ca ar putea avea megacolon.Multa sanatate voua si mititeilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetcrina spune:

Tonirro, fetele mele au dormit de la 4 luni pana la 9-10 luni numai pe burta! Nu mi-am facut nici macar o secunda vreo problema ca ar fi rau!!! Mereu le-am lasat sa faca ce vor ele! La 7 luni, Ana avea 5,8 kg si Maria 5,2 kg, deci sunteti pe drumul cel bun. Cu multa gimnastica, recuperarea este de 100%. La 8 luni si jumate Ana mergea in 4 labe, si la 9 luni a inceput si Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Prietena mea Brigit pe DC a nascut prematur o fetita si un baietel. Amandoi au in jur de 1 kg si sunt intubati. Nu am vorbit cu ea, m-a sunat sotul ei si n-am vrut sa-l rascolesc mai mult. Nu ea mi-a spus sa va scriu dar atunci cand am nascut eu, ea a scris pe forum si v-a rugat pe toate sa va rugati pentru fetita mea pentru ca "sunt credincioasa si cred foarte tare in rugaciunea colectiva" mi-a spus ea. Va rog acelasi lucru, sa va rugati pentru fetita si baietelul ei. Dumnezeu sa fie langa ei si sa le dea putere sa treaca de aceasta perioada grea, sa se faca mari si sa fie sanatosi! Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

La multi ani Sebastian!
Sa cresti mare si sanatos!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetcrina spune:

La multi ani strumf Sebastian, sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

La multi ani, sebastian, sa cresti mare si sanatos!
Tonirro, fetita exte atat de frumoasa si are niste oki!! Nici ai mei nu faceau ce trebuie la 7 luni. Tararea a fost prima achizitie, apoi statul in fund, dar fiecare cand a putut, la fel defazati au fost cu ridicatul la marginea patului, la mers etc. multa rabdare, ai incredere in kineto si fa si tu zilnic cu ea acasa.
Ai mei nu dorm decat pe burta de cand exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

multam fain!
Doamne,ce a trecut timpul.
am fost la mare. am avut emotii.m-am gandit cum a fost in urma cu doi ani.Doamne ce minune!

tonirro, spune-mi numele strumfilor Birigitei.sa ii boteze cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasima spune:

Cu scuzele de rigoare ii spunem si noi La multi ani, Sebi!
Sa fii sanatos si sa ai parte de ce e mai bun si mai frumos in viata.
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu lipsa timpului, mi-as dori ca o zi sda aiba 48 de ore si cred ca tot nu mi-ar fi fe ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetcrina spune:

Nimeni pe aici.... unde sunteti fetelor? Noi suntem bolnavioare, adica Maria are varsat de vant :( si arata ca un dalmatian, iar Ana este racita, si binenteles ca am racit si eu de la ea. Suntem in asteptarea bubitelor si la Ana, si macar scapam odata. Voi ce mai faceti, esentele voastre ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasima spune:

Imi pare rau Crina ca sint fetele bolnavioare.
Noi am avut o perioada putin mai buna, nu am mai racit, cu stomacelul nu am mai avut probleme si chiar pot sa zic ca am si mincat putin mai bine.Vorbesc din ce in ce mai mult si mai corect.
La multi ani, de ziua numelui lui Ioachim si Anei!Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii!Sfintii parinti sa va ocroteasca mereu!

Mergi la inceput