Clubul "babelor" FIV-oase 58
Raspunsuri - Pagina 8
elly_me spune:
Asa ca raportez si eu ...
de maine cred ca incep stimularea .. 100 ui puregon/zi
Am fost la eco si in Z 10 de diphereline 0.1 (si Z 11 de cm ) am:
OD- 15 folic ( de ~ 2-3-4 mm)
OS- 9 folic ( de ~ 2-3-4 mm)
E= 4.4 mm
Sper ca s-au "copt" suficient si de aceasta data vor avea o calitate mai buna ...
Am o nelamurire : cand se face clexane-le ? cand fac puregonul? sau dim. clexane si seara puregon??
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
QiaoBing spune:
hello
eu declar intr-un final z1
elly sa fie cu noroc ! Celxane e recomandat a se face seara, intre 20-22 pt ca atunci cand dormi si stai la orizontala sangele se taraie mai greu, plus ca nici nu te hidratezi in timpul ala. dupa 12 ore nu ar trebui sa il mai ai in organism.
amaradia si eu am avur dileme care e z1 si pana la urma am mers pe explicatia lui Albu, daca vad rosu (nu alte culori) in chiloti in prima parte a zilei, aia e z1, daca e dupa-amiaza, z1 o numar de a 2-a zi. am considerta destul de ok explicatia si am adoptat-o.
apropo de trompe scoase, acum 2 ani cand trebuia sa fac eu HSG (pe care nu am mai apucat sa o fac, dar asta e alta poveste), dr imi povestea de sora ei, cu ambele trompe scoase care a rams gravi ... naturalische. Romania tara tuturor posibilitatilor !
Mi-e o foame de lup si mancarea nu mai vine
elly_me spune:
Qiao - saru'mana pt ajutor ...
Poate incerc in seara aceasta ... sunt putin "fricoasa" pt ca nu am mai facut ...
Am emotziuni
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
miky82 spune:
Buna!
Sami iti trebuie o bataita , unde este fata vesela si puternica? pai se poate!!!! spor la treaba, acum ma apuc si eu de curatenie.
Elly mie de clexane mi-a spus ca trebuie oprit cu 48 de ore inainte de punctie si reluat tot dupa 48 de ore, asa mi-a spus si Uscatescu si Dr Manolea, de ET inca nu mi-a spus.
Amaliaro, imi pare rau de mutatii!
Velvet buna mancarica, eu ma gadeam acum sa fac un muschiulet la cuptor.
Asa si sa va spun ce am facut astazi la dr.:
15 foliculi pe OD din care unul de 13mm, 2 de 11mm iar restul de 10mm
13 foliculi pe OS unde toti au intre 9mm si 10 mm
endometrul este de 8 mm, aici nu i-a placut, considera ca este un pic cam mare pentru ziua 8 (ziua 5 de stimulare), de astazi incep sa iau medrol 4mg( am gasit de 16mg cred ca pot sa il impart in 4?) astept sa ma sune sa vad cum a iesit estradiolul si progesteronul sa vad de cand incep sa fac si cetrotide.
pe toate
elly_me spune:
Miky .. super
Sa-mi mai dai mie din E tau .. mie nu prea imi creste ...
... eu am facut aseara muschiulet la cuptor si pui la "capac" ...
Azi vreau sa fac niste cartofiori la cuptor ..
si un compot de prune ....
... dar pana atunci .. mi-am adus aminte ca azi ma duc la acupunctura ..
m-au luat caldurile
Dar rabd ... caci ma relaxez ... elibereaza energiile negative ...
Nu cred chiar asa de mult ... dar mi-a facut bine acup. in trecut ... nu ma mai balonam, nu ma eram constipata si ma reglasem cu cm (fara medicam .. doar cu acup..)
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
MeAlex spune:
Elly, mai povesteste de acupunctura. Cum e cu acele? Sunt de unica folosinta? Se pot cumpara cumva? Cat costa o sedinta? Qiao, parca spuneai ca ai mrs la acelasi acupuncturist (nu stiu daca asa se numeste persoana care practica)?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
amaliaro spune:
Buna babutelor!
miky82cu DD inainte ce sa facem nu era de ajuns ca eram la menopauza cu titoida brambura trebuia sa fiu in ton cu toata gasca babute si donate
amalia tsakoniati