Clubul "babelor" FIV-oase 58
Raspunsuri - Pagina 19
mariuca83 spune:
fetele
Multa bafta fetelor in focuri sa veniti toate cu beta mareee
Elly felicitari, si eu am botezat un baietel si o fetita si urmeaza la inceputul anului sa botez iar o fetita . e f frumoss abia astept sa repet experienta
fetele intrebare: cat trebuie sa fie progesteronul inainte de ET??
elly_me spune:
Saru'mana pt urari
Dar de abia azi am aflat ca vom fi nasi ..
si data va fi 14.10... cam devremeeee
Am 1 luna la dispozitie si nu stiu nimic despre ce tb sa iau si ce tb sa fac...
M-a sunat azi sotul si m-a intrebat: esti pregatita sa fii nasa...? si am spus DAAA, dar nu stiam cand...
O colega de-a sotului a nascut acum o sapt.un baietel si nu avea nasi.
.... saracutza in luna 8 a parasit-o sotul insarcinata...
A chemat-o la o cafea si i-a spus ca vrea sa divorteze
Cred ca i-a fost si ii este ff greu ... sper sa o putem ajuta si sa nu-i lipseasca nk lu'bb.
Acum asta este...eu ma bucur ff mult...
Indiferent ce rezultat vom avea la fiv...pe 14.10.2012 ..vom fi parinti spirituali....
Dar ce tb sa cumpar?
Tb sa comand lumanare si turta ... macar atata stiu si eu...
Mi-am facut injectiile si nu m-a mai durut deloc...
Am fost la acupunctura.. si nu prea m-a mai durut...
I am happpppppyyyyy...
De cand imi doream sa am un finut/o finutza....
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
anaasta spune:
Wow, Ari, retea de cartier?!?! Esti norocoasa, eu cred ca nici cartiere nu am aici....
Qiao, ce durere de cap ai? Ca si migrena sau cum? Nu o fi de la mutatiile tale? Stiu ca te poate durea si capul de la ele. Cand faceai clexane aveai dureri de cap?
Sami, Elly, seringile de insulina cu ac detasabil le pot folosi oare la 3 sau 2 merional o data? Adica, o fiola de solvent si 2-3 pastile?! Nu mai tin minte cat lichid am avut in seringa aia de 5 ml. Cred ca era 2 ml totusi.
Nu am mai vazut-o pe Ralu, stiti ceva de ea? Dar Brigit si Ioana?
QiaoBing spune:
elly sa vad ce imi amintesc, la mine botezurile au fost destuld e diferite. prietena din Olanda a vrut tot tacamul, cei de aici au preferat ceva mai simplu.
iti trebuie hainute pt biserica sa il imbraci dupa botez, eu am luat si paturica, cruciulita de argint. eu stiu ca am luat pt finutul din Olanda un set cu panza de mir, prosop pt preot, sapun, sticluta pt ulei (cred ca atat). erau f dragute, prosopul se putea personaliza cu numele bebelusului. am mai luat inca un rand de haine pt baita de a 2-a zi. prietena mea din Olanda a vrut sa aibe de toate in cadita, asa ca am adus de aici petale, fulgi, grau, nasa cealalta a pus verigheta. ziceai ca facem supa de copil, gasisem pe net ca se pune si miere si inca o gramada de chestii, dar ne-am opri la astea.
aaa, am avut si banut de argint pe care a lipit cu ceara suvita de par taiata de preot.
mi-am facut griji cu crezul, ca nu il stiam, dar la finutul de aici preotul i l-a pus in brate sotului si tot pe el l-a pus sa citeasca. de emotie si cu ala micul care a urlat non-stop in brate (era prima data cand tinea un copil asa de mic) era ata de emotionat ca nici nu vedea sa citeasca. oricum, preotul ne spunea toti pasii ce trebuie sa facem.
daca imi mai aduc aminte ceva iti spun. a trecut ceva vreme, finutul nr 1 are deja 4 ani, celalalt face in curand 3.
QiaoBing spune:
ana merge o fiola de solvent cu pana la 3 merional.
cu durerea sa stii ca am intrebat la fundeni, cica nu are legatura. am si rmn facut, au gasit un chist subarahnodian dar cica nici de la ala nu e. ma doare de cand aveam 9 ani, atunci numai in noaptea dupa ce aveam sportul. acum nu mai are nici o regula. ieri singurul lucru deosebit facut a fost ca am iesit in pauza cu o colega pana in Unirii si am mers cu metroul. nu m-am stresat, nu am facut efort, nu am stat nemancata, in curent nu mai mult decat de obicei.
elly_me spune:
Ana- eu acum nu mai fac menopur/merional.. am facut in trecut..
Si - parca - am folosit doar un solvent la 2 "pastile"...
Solventul are 1 ml.. si incape intr-o seringa de insulina (care are 1 ml)...
Scrie pe solvent cati ml are ...
Insa parca am citit ca unele persoane folosesc tot solventul cand au de facut 2-3 fi..
Dar este bine sa folosesti un ac mai mare pentru transfer...
Oricum te vor lumina fetele... sigur stiu mai bine..
Va pupez...
Noapte buna...
Nu-mi vine sa cred ca nu dorm la aceasta ora....
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
anaasta spune:
Poate fi de la surmenare, atunci, Qiao?! Nu poti fumnctiona la turatie maxima fara sa apara hibe, nu?! Incearca sa o iei mai usor si sa iesiti mai des la plimbari, mers cu bicicleta etc... acum cat mai e timp frumos. Ai grija de tine.
elly_me spune:
Qiao- multumesc fff mult
Vom merge la biserica sa intrebam ..si ma apuc de colindat magazine de copii sa incep sa cumpar cate ceva...
... noapte bunaa
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
maria81 spune:
neata si pupici multi pt toate babutele
bafta multa celor care sunteti in focuri si va asteptam cu beta mare
aristica esti o draguta ca de obicei
samira iti doresc din suflet ca acest fiv sa fie cel norocos
adriana pupici multi pt pitici
vroiam sa va spun celor care faceti FIV in turcia (si nu numai)ca daca mai aveti cumva nevoie de crinone gel 8%, mai am eu 4 cutii ramase......ca na eu am crezut ca in sf va veni minunea si m-am pregatit