AMH

AMH | Autor: miruna28

Link direct la acest mesaj

Buna seara,

Ma puteti lamuri si pe mine ce inseamna daca mi-a iesit rezultatul la analiza hormonului anti mullerian (AMH) 15 ?! Am vazut ca intervalul de fertilitate este intre 1 si 8. Si atunci..15 ce inseamana ? Nu este foarte mare ?? Eu am 39 de ani....
Totusi..pe unele site-uri..straine..am gasit alte intervale insa la analiza facuta de mine la Medlife eu am 15 si la interval de referinta era trecut cu 1 si intre 1-8; peste 8 nu scria......

Multumesc,
Miruna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Eu stiu ca un AMH mare inseamna ovare micropolicistice.Cum se vad ovarele la echo.?Ce tia spus dr.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

AMH mare poate insemna ca ai sindromul ovarelor polichistice dar nu neaparat. Am o prietena care nu are nici o problema de acest gen si AMH-ul ei este 18. Are 32 de ani, i-a venit menstruatia la 14 ani si de la 17 ani a luat anticonceptionale cu pauza 1 luna la fiecare 6 luni pana la 27 ani. Asta inseamna ca ea de cand a avut prima menstruatie a ovulat de foarte putine ori si e normal deci ca rezerva ovariana sa fie mare. Asa i-a zis ei ginecologul.

9+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Va multumesc.

Mergi la inceput