Buna seara,
Ma puteti lamuri si pe mine ce inseamna daca mi-a iesit rezultatul la analiza hormonului anti mullerian (AMH) 15 ?! Am vazut ca intervalul de fertilitate este intre 1 si 8. Si atunci..15 ce inseamana ? Nu este foarte mare ?? Eu am 39 de ani....
Totusi..pe unele site-uri..straine..am gasit alte intervale insa la analiza facuta de mine la Medlife eu am 15 si la interval de referinta era trecut cu 1 si intre 1-8; peste 8 nu scria......
Multumesc,
Miruna
Eu stiu ca un AMH mare inseamna ovare micropolicistice.Cum se vad ovarele la echo.?Ce tia spus dr.?
AMH mare poate insemna ca ai sindromul ovarelor polichistice dar nu neaparat. Am o prietena care nu are nici o problema de acest gen si AMH-ul ei este 18. Are 32 de ani, i-a venit menstruatia la 14 ani si de la 17 ani a luat anticonceptionale cu pauza 1 luna la fiecare 6 luni pana la 27 ani. Asta inseamna ca ea de cand a avut prima menstruatie a ovulat de foarte putine ori si e normal deci ca rezerva ovariana sa fie mare. Asa i-a zis ei ginecologul.
9+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan