FIV cu Dr. Dragos Albu 66
Raspunsuri - Pagina 5

QiaoBing spune:
QiaoBing spune:
 Annika si eu m-am  din cauza scaparilor acelea de aer. eram cu sotul la micul dejun
 din cauza scaparilor acelea de aer. eram cu sotul la micul dejun  si eu tot de la utro cred ca au fost
 si eu tot de la utro cred ca au fost
chist la san cat o boaba de mazare am avut si eu inainte de fiv2. mie dr mi-a zis ca e de la tratamente. noroc ca a disparut.

Annika spune:
Annika spune:
chisturi am tot avut. acum am vrut sa fac dupa stimulare, mai ales ca acum o saptamana m-a durut f. tare la subratul stang... si sunt destul de speriata cu cancerul de san - am ramas cu piticul dupa ce am citit "La Medeleni"

QiaoBing spune:
QiaoBing spune:
 sa vezi ce de pitici umbla la mine la birou pt ca o colega cu 1 an mai mare decat mine s-a operat anul trecut de cancer genital si anul asta de mamar. din martie e in co si face chimio ... ufff. toate s-au dus acum sa se scobeasca. radeau de mine inainte ca imi fac controale anual.

Annika spune:
Annika spune:
 naspa ... te influenteaza cand auzi cazuri de genul asta, e imposibil sa nu te puna sa te scormoni. Eu ma scormon peste tot in fiecare an

beatrix04 spune:
beatrix04 spune:
 Buna fetelor, am mai citit printre picaturi cate putin, mi-ati ramas la fel de dragi...
Qiao, mai sti ceva de anastasia? 
 pupici
mami de sophia maria 21.03.2012 

QiaoBing spune:
QiaoBing spune:
 Ohooo, lume veche ! Nu mai stiu nimic de ea, am tot sunat-o dar nu raspunde. Posibil ca cei 2 prichindei sa ii ocupe tot timpul, stiu ca e singura ca ei in timpul zilei.

echinox spune:
echinox spune:
 eu m-am hotarat sa fac azi beta,maine plec din Buc la o nunta si vroiam sa stiu pe ce picior dansez...si beta=1,2 .Ma asteptam cumva la rezultatul asta,plus ca de vreo 2 zile aveam senzatia ca vrea sa vina cm-ul iar eu nu ii dau voie...asa ca,de azi are liber la venit.Dupa o discutie cu dr Albu,probabil ca ma voi indrepta spre ovo donate.
Annika,bafta maine! ...si tuturor fetelor !
...si tuturor fetelor !

aristica spune:
aristica spune:
 echinox 
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

lumimar spune:
lumimar spune:
 echinox,imi pare rau

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!