FIV cu Dr. Dragos Albu 66
Raspunsuri - Pagina 4
QiaoBing spune:
rlk dorinta ti-a fost indeplinita
Annika
fata din miscarea de rezistenta. cum sta ea cumintica pana vineri ... ![]()
liza tie niste
dubli si pt fetita cu fundita
si eu ar trebui sa ajung la Albu la o discutie dupa aventura fivoasa de luna trecuta, dar daca ziceti ca e asa de aglomerat, o las pt sapt viitoare.
toate fetele cu sau fara burtici, cu sau fara sterilete ![]()
QiaoBing spune:
rlk nu dispera. duphalacul e f bun. nu provoaca deranjamente stomacale, doar inmoaie "produsul" ca sa se poata deplasa cu usurinta. ai rabdare si daca vezi ca nu are efect poate ca iti trebuie o doza mai mare. mamei ii luam sticla care are un capacel gradat si reglam doza, nici nu am stiut pana la fiv ca exista si la pliculet.
Annika spune:
eu am ceva arsuri la stomac
... or fi de la duphalac? ca de mancat am mancat cartofi cu branza la cuptor si papanasi - facute in casa, am mai mancat si in trecut si nu am avut probleme
Annika spune:
alta acu' ... mi-e putin jena
sa zic da' n-am cui sa zic si sa-si dea cu parerea: am scapari de aer din vagin
... e de la utrogestan?
liza79 spune:
Annika,
ce figura esti... da, probabil de la ovulele alea, si eu am mai avut senzatii de-astea.
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 13+
Annika spune:
pai acu' ce sa zic ... sunt si la servici ... si sa-mi dau atatea aere pe aici, nu prea ma simt bine ![]()
Annika spune:
am fost ieri si mi-am facut o eco la san bilaterala. Si mi-a gasit, ca in fiecare an, micro-chisturi si chisturi. Mi-a placut explicatia doctorei, carei ii spusesem ca am facut FIV cand m-a intrebat in ce zi a ciclului sunt: "sunt pungute cu lapte si daca bebel-ul va fi harnic si va suge vor disparea" ![]()

dar voi castiga razboiul cu problema...