FIV cu Dr. Dragos Albu 66

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

'neata fetele. Am si eu o mare rugaminte la voi. Cine imi poate trimite si mie o copie a tratamentului dupa punctie/ET, foaia cu ce medicamente sa iei si cate in caz ca apar probleme? Eu am tot purtat foile alea dupa mine sa le am la indemana in caz de nevoie si le-am ratacit. Nu va impacientati ... nu am nimic, dar vreau s-o am ca sa ma linistesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Neatza doamne scumpe!Sa aveti o saptamana frumoasa.

Qiao eu am primit noile preturi pe e-mail ,te rog sa verifici inainte daca s-au schimbat si pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, eu nu am foaia la indemana, ca sunt la birou, dar pot sa iti trimit cand ajung acas. Oricum, din ce imi aduc aminte, Smecta, Duphalac, Flamexin, No-spa, Uscosin. Eu m-am echipat si cu Oscilococcinum, pe care-l iau preventiv. Ma uit diseara si iti zic.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

mercic mult Liza. Medicamentele le-am cumparat si eu inca din prima zi ... da nu mi-am notat cate se iau si cand/cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

stiu, puteti incepe sa aruncati cu rosii in mine, dar sa nu radeti ca mai am si eu o intrebare,,, si nu una oarecare. In mesajul cu schema de tratament pe care am primit-o, Lucia scria asa: "Pe durata tratamentului contactul sexual trebuie s#259; fie protejat (prezervativ)." Voi cum ati interpretat asta? Eu as vrea sa cred ca trebuie sa-i aplic acest tratament sotului meu doar dupa ce incep stimularea, nu si in perioada in care iau AC. Voi ce parere aveti? Eu una nu vad care-i legatura cu protejarea pana inainte de punctie, cand intr-adevar pot sa-mi imaginez de ce....

Liza, ce-mi place semnatura ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaE

stiu, puteti incepe sa aruncati cu rosii in mine, dar sa nu radeti ca mai am si eu o intrebare,,, si nu una oarecare. In mesajul cu schema de tratament pe care am primit-o, Lucia scria asa: "Pe durata tratamentului contactul sexual trebuie s#259; fie protejat (prezervativ)." Voi cum ati interpretat asta? Eu as vrea sa cred ca trebuie sa-i aplic acest tratament sotului meu doar dupa ce incep stimularea, nu si in perioada in care iau AC. Voi ce parere aveti? Eu una nu vad care-i legatura cu protejarea pana inainte de punctie, cand intr-adevar pot sa-mi imaginez de ce....

Liza, ce-mi place semnatura ta

Ella, trebuie sa aveti contact protejat de prezervativ, deoarece ati facut analizele, tu de culturi de col si secretii, iar sotul tau spermocultura si nu se doreste intalnirea celor 2 medii, pentru a evita riscul aparitiei unor infectii sau alte balarii sau transmiterea acestora de la unul la altul.
Deci, urmeaza sfatul Luciei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

ok, am inteles

la toate fetele si la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

v-am facut casuta noua aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, am vrut sa iti scriu PM dar nu il ai activat, asa ca iti zic in cateva cuvinte ce scrie pe foaie: flamexin pt combaterea durerilor de cap, no-spa pt dureri abdominale (asta stiu ca se iau max.6 pastile de 40mg pe zi), Oscillococcinum (o fiola la 8 ore) + CETEBE (1cp/zi)pt raceala. La nevoie un plic Duphalac dizolvat in apa rece; in caz de balonare, Espumisan; in caz de diaree Smecta. Si cam atat, ca restul se refera la sangerari / crampe abdominale inainte de testul de sarcina (Uscosin 1 supozitor la 12 ore si No-spa forte 1 la 8 ore). Pt alte neplaceri, suni medicul - sper sa nu ai nevoie .
EllaE, o sa ai sigur semnatura de-asta in curand (sau cu carucior albastru, daca vrei )

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 15+

Mergi la inceput