FIV cu Dr. Dragos Albu 66

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Andreea, iti doresc sa-ti mearga cel putin la fel de bine pe cat mi-a mers mie Eu stiam ca in iunie au mai fost aprobate 18 dosare la Medlife. E adevarat, poate nu toti doresc sa inceapa imediat procedurile, dar stiu persoane care sunt presate de timp si tare ar vrea sa nu se mai taraganeze lucrurile...

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Astazi a avut loc comisia.

Vestile, nu sunt bune dar nu ar trebui sa surprinda: bugetul a fost epuizat la sfarsitul lunii iunie pentru sursa de finantare aferenta clinicilor private. Dosarele primite peste vara de la clinicile private au fost evaluate azi, insa nu au buget, deci chiar daca acestea corespund conditiilor, deci ar fi sa fie „aprobate”, nu se vor putea face procedurile, neexistand bani. Noi inca mai speram sa convingem MS sa continue Subprogramul, caz in care aceste dosare ar fi finantate la anul.

Pentru clinicile de stat, care au alte surse de finantare (si au si avut pana acum mai putine dosare aprobate in total decat toate clincile private), mai sunt bani, deci pacientii de la Giulesti si Cluj care au depus dosare din iulie incoace vor primi vesti, vor putea face procedurile daca au dosar aprobat.
Am luat informatia dupa un sait .......................NU MAI ZIC NIMIC .......

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in martie nereusit! FET in iulie nereusit!!!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Da, Angi, din pacate cam asa e, am citit si eu aceleasi vesti proaste. Asa e cu lucrurile bune in tara asta, nu dureaza prea mult... Tare as fi vrut ca sansa pe care am avut-o noi sa o aiba si altii care au nevoie.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra1980 spune:

buna, sa inteleg ca daca dosarul meu a fost aprobat in luna mai mai am sanse? oricum pentru mine sfarsitul de an va fi destul de aglomerat la locul de munca asa ca daca este mai pot sa astept pana in ianuarie, daca nu va trebui sa facem Fiv fara sustinerea MS. oricum in clinicile de stat in momentul de fata nu mai ai incredere sa mergi, esti privit ca fiind un nimeni'. BAFta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Doamne scumpe va doresc o zi frumoasa!

Exact cum spuneam ceva timp in urma...in anumite tari se pot face cateva proceduri gratis adica nu platesti absolut nimic ,la noi nici macar tratamentul nu il putem lua macar compensat daca nu gratis...dar asa este sistemul nostru "bine pus la punct"in opinia unor "doamne" de la ms.
Draga Ella ne vom intalni cu siguranta.

Mergi la inceput

Acestea sunt noile preturi ....A mai primit cineve aceasta informatie?

Noile pre#355;uri ale Departamentului de Medicin#259; Materno-Fetal#259; (la procedurile de FIV) sunt urm#259;toarele:
FIV clasic - 8040 lei (de la 01.10.2012)
FIV cu ICSI - 9130 (de la 01.10.2012)
Pachet de monitorizare a ovula#355;iei (4 ecografii transvaginale #351;i 4 doz#259;ri de estradiol + progesteron) - 930 lei
Crioprezervare embrioni + stocare pe 1 an - 1775 lei (neschimbat)
Transfer de embrioni decongela#355;i - 1705 lei (neschimbat)
FIV f#259;r#259; ob#355;inere de ovocite - 825 lei (neschimbat)
FIV f#259;r#259; ob#355;inere de embrioni - 1700 lei (neschimbat)
FIV pe ciclu natural - 4560 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

fete dragi. M-am bucurat de o mica vacanta prin Ardeal, am descoperit frumusetea si istoria orasului Alba Iulia - au o cetate reamenajata care chiar merita vazuta, e de fapt un parc mai mare, pe unde te poti plimba si in acelasi timp sa iei si contact cu istoria noastra, localnicii sunt foarte mandri de orasul lor; mie mi-a placut ca este curatel. In zona cetatii, se pot inchiria si biciclete, deci plimbarea poate fi si mai placuta. Plus un mini spectacol la ora 12 cand se schimba garda, cu calareti in uniforme bine pastrate si frumos colorate. Apoi am vazut si zona verde din apropierea Clujului, unde sunt multe lacuri si pesteri. Sambata ne-am intors in Bucuresti si ne-am rasfatat cu concertul lui Leonard Cohen, care ne-a incantat sufletelul, chiar daca a fost cam racoare pentru cele ~3.30 ore petrecute acolo. Acesta a fost jurnalul de weeekend , pe care vi-l transmit in ideea de a ne mai aminti din cand in cand ca putem lasa grijile deoparte si incanta sufletelul, ca mai exista viata si dincolo de serviciu.

Crystyne am primit si eu mesajul cu modificarea sumelor FIV.

Care este parerea voastra? Eu consider ca in conditiile in care am avut intalnirile prin care s-a stabilit procedura FIV ce urmeaza sa ni se aplice, ni s-a transmis exact care este schema de tratament cu mentionarea datei punctiei si a ET, am inceput medicatia, Crystyne, EllaMia, precum si alte fete dragi vor fi inceput chiar si monitorizarile pana la data de 01.10.12, atunci noi suntem deja in derulare cu FIV-ul - vazut in sens larg - deci nu ni se pot aplica noile tarife.

Mai are/ a mai avut cineva in schema de tratament Microgynonul de luat mai mult de o luna? In schema mea apare ca trebuie sa-l iau pentru 35 de zile. Cred ca din cauza ca trebuie sa-mi coreleze restul tratamentului astfel incat punctia sa poata fi realizata la o anumita data - ex cand e Terry in tara. Oare am dreptate, sau pur si simplu se doreste ca ovarele mele sa se odihneasca mai mult? Voi ati avut ceva efecte negative de la microgynon? M-am cam speriat cand am citit prospectul. Eu nu am luat niciodata AC, probabil de aceea sunt putin mai stresata.

Mergi la inceput

EllaE draga mea ,eu cred ca da, ni se vor modifica si noua preturile pentru ca nu stiu ce sens mai avea sa ne mai trimita si noua e-mail cu noile preturi....dar asta este macar sa ramana asa si sa nu le mai mareasca ca si asa sunt destule persoane care nu-si permit acest "lux"pentru ca la noi sa devii parinte a devenit un lux.

Din pacate sunt foarte multe cupluri care renunta la a deveni parinti cand aud "preturile"si asta in spitale de stat nicidecum la particular,eu personal am intalnit foarte multe doamne prin spital cu aceasta problema.Chiar la serviciu am o colega care are aeasta problema.

EllaE draga mea, nici eu nu am luat ac in viata mea .Eu am de 25 zile tratamentul si da din pacate am avut niste stari si inca nu tocmai placute,dar ai grija ce mananci ca eu nu mai pot manca multe de cand cu ac.Eu personal astept injectiile sa vedem acolo stari.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

salutare
off, imi pare rau ca au modificat preturile, o sa fac maine actualizarea pe prima pagina ca acum sunt deja in drum spre pat
eu am luat AC o singura data pana sa fac FIV-uri, dar mi-a fost asa de rau de la ele ca nu am reusit sa termin o placheta. am zis ca decat sa imi fie rau de la niste pastile, mai bine sa imi fie rau de la o sarcina. atunci am luat alrceva, un nume de fata, dar nu Diane ... parca Jasmine .. nu mai stiu. acum insa pe astea le-am suportat f bine, spre surprinderea mea. Albu cand a auzit la un mom dat ca m-a durut capul rau mi-a zis ca daca se repeta sa ii zic ca mi le opreste, numai ca pe mine capul ma doare din alte cauze neelucidate inca, asa ca am continuat cu ele. parca mi-au mai ramas 13 pastilute, cine are nevoie sa imi zica si le dau cu drag.
fug la

Mergi la inceput

Andreea, daca ai dosarul aprobat, nu trebuie sa iti faci griji, bani sunt pentru dosarele care au fost deja aprobate. Dar parerea mea este sa incepi procedurile atunci cand esti contactata de Medlife. Nu risca sa pierzi locul - bine, daca e foarte aglomerat la clinica si cazi la intelegere cu dr. ca e mai bine in ianuarie-februarie, atunci poti sa astepti.
EllaE, eu am avut de luat Microgynon mai mult de o folie (cred ca o folie jumate), asta ca sa alinieze mai multe paciente la aceeasi data, sa incepem in aceeasi zi. Nu era legat de venirea lui Terry, la mine n-a fost el.
Am avut si eu ceva reactii de la AC - atunci au inceput sa mi se umfle sanii si au devenit foarte sensibili si durerosi. Altceva nu-mi aduc aminte sa fi patit, iar de la stimulare n-am avut reactii. Nu va mai ganditi dinainte la efecte neplacute, e foarte posibil sa nu aveti in timpul tratamentului nimic. A, si cred ca eram un pic cam nervoasa - de la AC, de la tratament, nu stiu, poate pur si simplu de stres .
toate fetele

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 15+

Mergi la inceput