FIV cu Dr. Dragos Albu 66

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystyne spune:

Am si eu o nelamurire...nu stiu ce sa fac sa cumpar toate medicamentele o data sau pe rand?am auzit fete carea au ramas cu ele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

crystyne, eu am reusit sa le schimb in momentul in care mi-a schimbat schema. Vorbeste la farmacie si vezi daca accepta.

Mergi la inceput

Multumesc Annika [pup.Mai bine le cumpar pe rand...offf am niste emotii cu injectiile alea in burta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Crystyne depinde foarte mult cum reactioneaza organismul tau la stimulare - schema se modifica pe parcurs. Eu zic sa nu te grabesti sa cumperi totul din start (am vazut ca esti din Bucuresti - nu ar trebui sa fie o problema cu procurarea medicamentelor pe parcurs).
De exemplu, eu am folosit doar jumatate din ce intrase in schema initiala - noroc ca m-au sfatuit si pe mine alte fete sa nu iau toate medicamentele de la inceput, caci as fi dat o granada de bani degeaba.

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Annika, si eu iau Duphalac, dar nu are tot timpul efect. N-am avut crampe de la el. Am zile bune si zile proaste, pana la urma nu ma reglez decat cu fructe multe si cereale, migdale. oricum nu-i recomandat sa folosesti pe termen lung medicamente, asa ca nu te baza pe Duphalac.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

mercic Liza, ma gandeam sa renunt la el pt ca ma termina stomacul (bolboroseli, crampe si tot tacamul )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Citat:
citat din mesajul lui elbereth

EllaE da, la Medlife se da clexane pana la punctie, preventiv, pentru ca tratamentul de stimulare contine hormoni ce predispun la coagularea sangelui.

eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)

Multumesc. M-am linistit. Aveam emotii ca ar fi depistat Dr. Albu o noua problema in analizele efectuate de mine. Deci inteleg ca e o regula sa apara si Clexane in schema celor de la MedLife. O sa ma las pe mana lor. Eu am mai facut un FIV, anul trecut la o alta clinica, dar a fost protocolul scurt, si abordarea a fost total diferita. Acum sper sa am mai mult noroc.

Mergi la inceput

Multumesc tare mult cred ca asa o sa fac.

Citat:
citat din mesajul lui elbereth

Crystyne depinde foarte mult cum reactioneaza organismul tau la stimulare - schema se modifica pe parcurs. Eu zic sa nu te grabesti sa cumperi totul din start (am vazut ca esti din Bucuresti - nu ar trebui sa fie o problema cu procurarea medicamentelor pe parcurs).
De exemplu, eu am folosit doar jumatate din ce intrase in schema initiala - noroc ca m-au sfatuit si pe mine alte fete sa nu iau toate medicamentele de la inceput, caci as fi dat o granada de bani degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Crystyne, nu te stresa cu injectiile in burtica. Se fac foarte usor si daca nu ai ghinionul sa nimeresti vreun vas de sange nu ar trebui sa simti nici o durere. Cat despre nimeritul vaselor de sange sunt si aici cateva idei, pe care daca le respecti mici sanse sa ai ghinion. Oricum si daca se intampla sa le atingi vei avea doar o mica vanataie care trece repede, nimic altceva. Doar spre sfarsitul stimularii, cand incep sa creasca foliculii, ar putea sa te deranjeze orice atingere in zona respectiva, burtica o sa fie putin mai sensibila, dar nu din cauza acelor. La inceput si eu aveam emotii, dar m-am uitat la filmulete pe youtube unde iti arata cum se injecteaza insulina pentru diabetici. Acesta era filmuletul meu preferat (http://www.youtube.com/watch?v=c_zuI-QV-o8), pe care in partile esentiale l-am rulat de multe multe ori: play/stop/back/replay. Iar dupa ce am inteles exact in ce consta si mai ales cat de simpla e miscarea, si vroiam sa trec la treaba, imi dadeam drumul - tot pe youtube la un filmulet cu tom & jerry. Ma uitam cateva zeci de secunde la el, ca sa scap de stres (= sa mi se opreasca mana din tremurat), si cu mintea la ce mai faceau nazbaticii mei preferati imi aruncam o privire la burtica si infigeam acul. Nu simteam ~ nimic. Se infige rapid, se impinge usor pistonul, dupa ce e golit tot serul se mai numara pana la 5-10 si apoi se scoate acul.
Totusi pe mine acum ma sperie numarul injectiilor/zi - in unele zile vor fi si 4 (patru) .... pe care nu le putem uni intr-o singura injectare. Dar dureaza doar 10 zile, si apoi sa ne gandim ce minune ne asteapta. Deci clar ceea ce facem noi este un efort extrem de mic pe langa bucuriile pe care or sa ni le-aduca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix04 spune:

Annika felicitari pentru beta, sarcina usoara iti doresc!
Lumi, ai o fetitza superba
Qiao, angi si toate fetele va poop

mami de sophia maria 21.03.2012

Mergi la inceput