FIV cu Dr. Dragos Albu 66
Raspunsuri - Pagina 12
EllaE spune:
Buna EllaMia, bine ai venit printre aspirante. Iti doresc sa stai cat mai putin pe-aici si sa intri repede in Odiseea celor 40 de saptamani.
Schema primita de mine este identica cu a ta - Diphereline e mentionat in a 4-a zi dupa ce termin Microgynon. Deci nu cred sa fie o greseala, dar hai sa vedem ce mai spun fetele care au trecut deja prin tratament. Eu incep Diphereline pe 27.10, tu cand il incepi?
Annika spune:
ELLAMIA31, dupa ce termini AC-ul trebuie sa vina menstra. In schema mea de tratament era specificat "Dupa ce terminati tot Microgynonul, pe 7 august, urmeaza ca īn cāteva zile sa vina menstruatia".
Eu pe 7 aug. am terminat Microgynonul si pe 11 am inceput Diphereline. .. deci stai linistita ca ceea ce ti-a dat in schema e ok si am mai avut si noi
bine ai venit si multa bafta!!
ELLAMIA31 spune:
Annika, multumesc pentru incurajari. Felicitari pt. reusita si sarcina usoara!
EllaE, se pare ca avem o schema asemanatoare, asa e; eu incep diphereline pe 29 septembrie, iar in jur de 15 oct ar trebui sa fac punctia Abia acum dupa ce am vazut raspunsul Annikai imi dau seama ce intrebare stupida am pus.. normal ca trebuie sa vina menstra.. EllaE, suntem la diferenta de 2-3 saptamani ca schema de tratament. Iti tin pumnii si sa dea Domnul ca la sfarsitul lunii noiembrie sa fim amandoua vesele si .. !
amargar spune:
Felicitari Annika ! Sarcina usoara!
Din cate vad albu este f ocupat, sper sa aiba timp sa imi faca si mie laparo. Daca este ocupat cine altcineva mai face laparoscopie la medlife?
EllaE spune:
Amargar, parerea mea este ca nu trebuie sa ai emotii ca nu s-ar ocupa Dr. Albu de laparoscopia pe care trebuie sa o faci. Gandeste-te ca laparoscopia ti-a recomandat-o tocmai ca sa-ti mareasca sansele pentru un FIV reusit. Este clar ca in conditiile in care Dr. Albu se va ocupa ulterior de FIV (asa cum l-ai lasat sa inteleaga), el va fi cel care va face laparoscopia ca sa stie ce gaseste pe-acolo si sa pregateasca terenul pentru FIV. Deci relax si succes. Nasterile deja sunt un alt capitol.
EllaE spune:
EllaMia, ai dreptate. Doamne ajuta ca de Sarbatorile de Iarna din anul acesta, atat noi cat si celelalte fete curajoase si puternice ce vor face sau nu FIV,care au scris pe-aici, sa ne bucuram ca avem toate confirmarea de a fi niste sanatoase. Si cand spun asta ma refer si ma rog si pentru Echinox, Stefana precum si pentru celelalte fete dragi care merg pe varianta donate sau pe o alta.
Annika spune:
rlk, tu cum te impaci cu Duphalac-ul? eu am niste crampe de-mi vine sa ma urc pe pereti .. si ca si efect ce sa zic ... a fost ok vreo 3 zile ... acu' m-am intors la vechea problema
elbereth spune:
EllaE da, la Medlife se da clexane pana la punctie, preventiv, pentru ca tratamentul de stimulare contine hormoni ce predispun la coagularea sangelui.
-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit
crystyne spune:
Neatza fete scumpe si dragiSa aveti o saptamana usoara
EllaE ,EllaMia cred ca avem aceeasi schema de tratament ...eu incep diph.pe 29sept si embriotransferul il am pe 15 oct.Sa ne ajute DD sa avem cele mai frumoase sarbatori.