FIV cu Dr. Dragos Albu 66

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Ella, totusi sun-o pe Lucia si intreaba de schema, sa nu se faca vreo confuzie si sa uite sa o trimita. Nu risca sa ratezi o luna din cauza asta. Inca o mai prinzi pana la ora 5... daca mai raspunde.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Ella nu la toata lumea tratamentul cu AC incepe in ziua 5! Eu am inceput in ziua intai, de exemplu. De aceea se cere, de obicei, sa o anunti pe Lucia in ziua 1 de menstruatie.
Eu zic sa o suni neaparat si sa-i spui ca a venit cm-ul, pt ca schemele sunt diferite in functie de perioada in care se stabileste punctia.

Annika ai tot dreptul sa fii in al noualea cer!

-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna ziua fete

Annika felicitari si sarcina usoara!

Ali

mult succes tuturor!

Mergi la inceput

Velvet te-ai dat cu "babele" si ai cam uitat de noi

eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)

Mergi la inceput

elbereth nu,nu am uitat...va citesc zilnic.si va doresc numai bine.numai ca eu nu am mai putut merge la dr albu.este ff ocupat si daca fac FIV voi face in alta parte.nu din cauza dr albu.lui ii multumesc pt ca mi-a dat lista aia lunga de investigatii prin care am aflat de cele 2 mutatii si ca ne-a spus sa facem sperm la ei,ca sigur de acolo sunt probleme.si asa a fost.este un medic ff bun,cum rar gasesti.dar nu aleg medlife pt FIV.

Mergi la inceput

Velvet, de fapt ma rodea invidia ca scrii la "babute" si nu stiam cum s-o spun (glumesc, bineinteles )
Oricare ar fi alegerea ta, multa bafta sa ai! Si sa mai treci pe la topicul asta sa ne spui cum merg lucrurile, ca sa putem sa scoatem si noi marjoretele pentru tine la momentul potrivit

Mergi la inceput

elbereth multumesc mult.o sa intru aici si de citit oricum va citesc.si va tin pumnii.eu acum astept...atat.imi astept minunea.poate poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaE spune:

Liza, Elbereth va multumesc mult pentru sustinere. M-a sunat Lucia, mi s-a parut super ok, am primit foarte multe informatii relevante la telefon, mi-a trimis si schema de tratament. Intr-adevar voi incepe anticonceptionalele in ziua 5. Teoretic FIV_ul va fi in luna noiembrie (prima jumatate). Mi s-a comunicat ca tratamentul va fi aranjat astfel incat sa-l avem disponibil si pe Terry. Pana acum am semne ca totul se desfasoara astfel incat la final sa putem zambi. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

velvet

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELLAMIA31 spune:

Buna fetelor! Desi va urmaresc de ceva vreme, abia acum imi fac simtita prezenta
In primul rand felicitari fetelor care au reusit si pumnii stransi pentru "aspirante"!
Am citit mai devreme ceva ce mi-a atras atentia: multe fete au schema de tratament cu incepere Diphereline in penultima zi de anticonceptionale; mie Lucia mi-a trimis o schema de tratament cu incepere anticonceptionale in ziua 5 a CM iar Diphereline fac in a 4-a zi dupa ce termin Microgynon. A mai avut cineva o asemenea schema? Nu e posibil ca in cele 4 zile "fara antic." sa vina CM? Mi-e teama sa nu se fi strecurat vreo greseala..

Mergi la inceput