Romgleza ...
Raspunsuri - Pagina 32
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii nu va suparati dar va rog oferiti un rezumat necunoscatorilor - deci, cum e corect in romaneste? Iubesc comfortul sau Iubesc confortul? |
Corect ar fi sa imparti cu semenii fara sa te intereseze propriul con(m?)fort material.
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui desprecopii Victoria, era doar un exemplu, nu trebuia sa sari cu morala. OMG |
OMG, era o gluma. Dar de acum stiu ca nu intelegi glume, o sa ma abtin.
capcaunul spune:
confort
sosit in Tarile Romane pe traseul confortare (latina) -> confort (franceza).
violetan spune:
Care forma vi se pare mai acceptabila : galuste sau galusti?
Am vazut ca sunt acceptate amandoua, cu o usoara predilectie spre galuste.
Admin, nu te supara, mie chiar mi s-a parut haioasa gluma Victoriei. E cam ca aia:"Nu se spune Socrate, ci Socrates si nu e filosof grec, ci atacant brazilian."
ana_25 spune:
Pe mine ma enerveaza teribil LOL-ul asta folosit in mod excesiv,la inceput doar in chat-uri iar acum e in gura tuturor
Ex: am iesit pe balcon sa scutur ceva si veneau doua scolarite (cam de cls a 5 a) una a zis ceva "amuzant" iar cealalta.....lol un lol sec si la obiect
Alt ex: vine pe la mine o prietena cu fetita (cls a 6 a),ne incaltam sa plecam,eu ma impiedic....la care aia mica.....lol!!! Am intrebat-o daca stie ce inseamna si mi-a zis ca nu,dar il foloseste ca asa fac tot colegii ei
Mi se pare stupid sa-i spun cuiva LOL
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Letitia1 spune:
Ana25: Mi se pare stupid sa-i spun cuiva LOL |
Pai normal, e chiar stupid. Aici in patria limbei engleze, n-am auzit pe nimeni spunind LOL, ci doar scriid. Cind ai de ris rizi, nu spui LOL. Da te pui cu romanul?
Aqai spune:
intrebare, nu mai gasesc alt topic cu gramatica, o fi pe undeva...
cum e corect acordul: mesaje discriminatorii sau mesaje discriminatoare?
portocalia spune:
citat din mesajul lui Aqai intrebare, nu mai gasesc alt topic cu gramatica, o fi pe undeva... cum e corect acordul: mesaje discriminatorii sau mesaje discriminatoare? _ |
mesaj discriminatoriu - mesaje discriminatorii. mie asa imi suna corect.