Bulgarasi de ianuarie februarie 2013, capitolul 22
Raspunsuri - Pagina 17
kasha_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella28 Dankutza nu am reusit sa-i dau k e tare greu de prins. Am dat asistentelor 20-30ron la recoltare. Lorena, Ioana mie mi-au zis sa fac injectiile in picior. Pe la mijloc asa. Burtica mea e deja maaaaare. Lorena tu ai citit bine, 3 magne aveam in meniu de la Uschi dar eu iau una:-) cred ca maresc doza ca aseara m-am trezit cu niste carcei care m-au chinuit! Kasha voiai sa zici ceva? Ca vad ca m-ai citat fara sa scrii nimic :-) Blue bafta la eco! +24s Doamne ajuta! |
da.scuze nu a aparut mesajul meu.vroiam sa te intreb daca ti s-a explicat exact pt ce iei clexane? analizele tale par bune.ai facut si analizele pt mutatii?
ella28 spune:
Tratamentul l-am primit pt IR marit si pentru modificari ale placentei care sugerau o suferinta. Bebe are si un mic retard la greutate, nu la celelalte masuratori, semn ca poate nu se alimenteaza cat ar trebui. Oricum eram pe Aspenter si la un moment dat ar fi trebuit ori sa-l intrerup ori sa fac clexane.
+24s Doamne ajuta!
ella28 spune:
Am analizele de mutatii facute , am una singura care e un fas oricum. MTFR 677 heterozigot. Deci neinteresant :-) nu de aici mi se trage
+24s Doamne ajuta!
ioana_55 spune:
Ella, tie ti-a zis cand se intrerupe aspenterul?Stiu ca in prospect scrie ca pana in trim. 3, dar am auzit de fete carora li se da pana la sfarsit.
Magne b6 iau si eu 3 pe zi, dar asta inca de la inceputul sarcinii, recomandat de dr. gineco. Am inteles ca ar preveni si contractiile
15+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui ella28 Am analizele de mutatii facute , am una singura care e un fas oricum. MTFR 677 heterozigot. Deci neinteresant :-) nu de aici mi se trage +24s Doamne ajuta! |
IR-urile tale chiar nu sunt mAri. poate a vazut ceva in eco iin neregula. ai pierdut vreo sarcina pana acum?intr-adevar o singura gena modificata nu e pb.ti le-ai facut si pe celelalte?
xtraordinary spune:
Xtra despre ce aparat salin vorbesti? Despre lampa aia, bulgare de sare cu un bec inauntru? Eu am auzit ca aia e buna si tot am zis ca iau una. Uite ar fi buna, ca vine sezonul de muci si la noi si la fata. Moama, ce curajoasa esti! Sa nasti de 2 ori copii maricei si fara calmante? Ai toata admiratia mea! Jos palaria! ... zice o mare cacacioasa in deale durerii. |
Ti-am trimis link pe pm.
SIMINA e super dulcika fetita ta, [radtare] sunt asa dulci la varsta aia!
Carmen sunt de acord cu dankutza in ce priv. operatia (sterilizare)merita sa te gandesti serios cativa ani buni. La mine e sigur, ca e al treilea copil si am Rh-. Exista o operatie de refacere a trompelor insa nu are rost sa te chinui mai tarziu, mai ales ca exista implanturi contraceptive etc.
Hai ca nu suntem batrane la 34 sau 36 de ani! Si eu stiu mamici de 40, si de 45 de ani
xtraordinary spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mys
Daca ai luat no-spa ar trebui sa se relaxeze uterul si sa nu te mai doara, e normal sa se intareasca burtica din cand in cand, bebicii au diferite activitati prin burta, se intorc, se intind.. mai lovesc ici-colo. Daca te doare mai tare si nu are efect no-spa SUNA-TI DR! Fetele care mai aveti copchii si nu numai, ce saltele folositi /veti folosi la bb? lui Matei (15.12.2010) si 21+ cu Amelia http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
Mys ai luat saltea? Eu am folosit la amandoua fetitele una super, din fibra de cocos, tip sandvich, daca se uda nu miroase urat si e destul de tare. Asa stau linistita pentru coloana lui bebe.
Nu stiu daca au la ikea. La dormeo au si saltelute de bebe, au mai povestit fetele in capitolele vechi
simina_kin spune:
Neata si de la noi!
Am o leneeee , si vreau sa-mi fac curatenie in debara ca mi-au aparut molii . As mai avea si 3 tone de rufe de calcat.....da la alea chiar nu ma reped , mai bine ma bag in debara
Xtra merci Acum este axata pe "tu si eu , ne vom iubi mereu"....si repetaaaaa de ma doare capul
Danku multumim de complimente, da chiar nu trebuia....si eu m-am simtit bine, si mi-ai placut ca ai fost la fel de guraliva ca mine
Eu astazi am aflat ca nu mai am nici acel amarat de contract de colaborare la firma care eram angajata......daca nu am adeverinta de salariat nu ma primeste la eco la Filantropia...asa-i?????????.....daca reusesc sa ma bag in somaj este bine????
Aici sunt si pozele mele : https://picasaweb.google.com/102669516294276764423/Danone?authkey=Gv1sRgCIy84dHWsua6hwE unde o puteti cunoaste si pe Danku
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 15+
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145097" target="_blank">Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
HA.....la noi a fost faza tare cu salteaua , ca aveam patut din acela de panza pliant, care avea etaj de mijloc . Dupa ce a trecut perioada de etaj si am coborat cupchilul , ne-am gandit ca-i prea jos , si sa-i luam o saltea sa fie o idee mai sus , numai ca nu s-au potrivit masuratorile lu barbatamiu cu locul patutului, asa ca am dat 300 ron pe saltea relaxa degeaba, ca era mai mica decat patutul si fff innalta Am folosito putin , cu umpluturi de paturi pe margine, dar nu prea mult ca s-a ridicat fata in picioare si putea plonja ff usor fiind innalta salteaua.
De la 1an jumate doarme cu mine in pat
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 15+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Katy82 spune:
Ioana si eu sunt atenta la burtica, e timpul sa-l simtim pe bebe. Probabil asta e la tine.
15+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png