Bulgarasi de ianuarie februarie 2013, capitolul 22
Raspunsuri - Pagina 16
lorena_86 spune:
ioana inteleg temerile tale, le mai poti face in mana sau picior dar am inteles ca dor mult mai tare...
eu numai in burtica le-am facut, mai mult pe partea dreapta, pe stanga dor tare
eu am 22-23 de sapt si crede-ma ca si burtica e mare si tot in burta le fac si asa o sa incerc pana nasc, acul e minuscul nu are cum sa ajunga pana la bebe, singura chestie e ca nu prea mai resusesc sa fac pliul dar o sa intreb acum cand merg la uscateasca si iti spun
te pup
22+
ioana_55 spune:
Dankutza, apropo de dat lui Uschi, asa pateam si eu la inceput. Daca tii sa-i dai, te poti duce dupa ea la cabinetul de vizavi. Oricum, mie mi se pare ca nimeni nu te face sa te simti prost daca nu dai. Eu am dat ca am vrut, si n-am facut-o mereu.
15+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
lorena_86 spune:
ioana cred ca ai inceput sa-l simti pe bebe
cunosc senzatia
exact asta pateam si eu si ma gandeam tot la contractii si cand miscarile au devenit mai puternice si regulate mi-am dat seama ca de fapt e bebe
22+
ioana_55 spune:
Lorena, apropo de injectii, eu ma gandeam ca solutie de rezerva ca atunci cand n-o sa mai am ce apuca sa le fac tot in burtica dar asa, mai pe lateral, poate mai prind pe acolo vreun strat de grasime
15+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
lorena_86 spune:
ioana pe mine ma roare rau pe lateral, eu le fac numai la o palma de buric cred ca acolo e slanina mai groasa
vedem noi, eu sunt in stare sa le fac oricunde numai sa fie totul bine pana la capat
te pup
22+
kasha_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen_76 Ro_kasha,eu sunt pe FB cu poza de la nunta si cu sotul sub umbreluta si sunt prietena cu Andreea Moise (care este si colega mea de job). Vezi ca te-am invitat in grup daca vrei totusi sa socializezi si pe FB cu noi O zi buna tuturor va doresc Carmen 22+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013 |
ti-am scris pe fb
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui ella28 Laura, valorile mele la 23s sunt artere uterine stanga& dreapta = 0.57 (usor crescute) si cea ombilicala 0.68. Ieri am facut la Fundeni: Fibrinogen : 404 (200-400) APTT 26.6 (26-36) PT INR 0.92 (0.7-1.2) LA R 0.88 (0.8-1.2) LA2 20.8 (30-38) LA/APS negativ ai analizele bune.de ce ti-a recomandat sa faci clexane? ai facut analizele pt mutatii? Pc 80% (70-130%) PS free 51% (60-140%) At3 94% (80-120%) ProC Global 0.5 (cut-off 0.8) Am mai primit 1 aspenter la 2 zile, acid folic, mg b6 3/zi, cetebe 2/zi, femibion 1/zi, no spa 3/zi. Deci o carca de buline... Tu faci Clexane, nu? Spune-mi si mie cum e cu compensarea astuia, te rog. +23s Doamne ajuta! |
kasha_ro spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Aseara m-am certat si eu cu printul consort. Pt ca, sapt viitoare vine mama lui la noi pt o saptamana. Toate bune si frumoase (ma inteleg f bine cu ea), dar ca el vrea sa o ia cu noi la morfo, adica in cabinet. Si i-am zis ca nu vreau. Eu nu ma simt confortabil: daca apare ceva nasol sa fie si ea acolo etc. Sau poate vreau sa il intreb pe dr despre secretii, daca putem sa etc. Vai ce s-a mai suparat! M-a luat inclusiv cu "poate nu mai vin nici eu". I-am zis ca nu vine pt mine si ca poate pe fisu' n-o sa-l cheme ca pe el Dimineata se calmase 21+ ce crezi ca numai mamele auhormonii praf in perioada asta? si tatii trec prin emotii care le modfica comportamentul.chiar citeam undeva ca majoritatea se ingrasa si ei alaturi de mamica in timpul sarcinii ...chiar are un termen de specialitate..ceva de genu ' " de sustinere" . |
lorena_86 spune:
ha ha ha ce tare kasha, ce bine ar fi....sa se ingrase si al meu macar putin ca saracu e subnutrit rau si deja imi e rusine sa ies cu el pe strada ca diferenta e mare...
il strivesc as putea spune...
acum cred ca am cu 10-15 kg mai mult decat el, jalnic ma simt
22+
ella28 spune:
Dankutza nu am reusit sa-i dau k e tare greu de prins. Am dat asistentelor 20-30ron la recoltare.
Lorena, Ioana mie mi-au zis sa fac injectiile in picior. Pe la mijloc asa. Burtica mea e deja maaaaare. Lorena tu ai citit bine, 3 magne aveam in meniu de la Uschi dar eu iau una:-) cred ca maresc doza ca aseara m-am trezit cu niste carcei care m-au chinuit!
Kasha voiai sa zici ceva? Ca vad ca m-ai citat fara sa scrii nimic :-)
Blue bafta la eco!
+24s Doamne ajuta!