Bulgarasi de ianuarie februarie 2013, capitolul 22
Raspunsuri - Pagina 14
lorena_86 spune:
fetelor care aveti habar cu medicii si casele de asigurari ca-mi mananca zilele....sunt extrem de nervoasa pe medicul meu de familie si vreau sa-l schimb dar eu sunt asigurata la OPSNAJ si nu stiu cum sa fac...e un nesimtit
21+
Blue_sea spune:
Lorena, te poti muta f usor. Trebuie sa gasesti doar un medic care sa te ia. Eu m-am tot mutat pe parcursul anilor inclusiv de la o dr de la OPSNAJ la una de la CASMB fara nici o problema!
21+
lauraf89 spune:
Salutare fetelor!
Ella eu iau Aspenter nu Clexane, un aspenter pe zi de 75mf, magnerot, no-spa de 3 ori pe zi...am si eu o colectie de pastile..elevit..!
O sa vb si eu cu dr cand merg data viitoare la control sa vad ce si cum..:)
Sper sa te simti mai bine ne tii la curent
22+ cu
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
lorena_86 spune:
multumesc blue
o sa incerc, eu credeam ca trebuie neaparat sa aiba contract tot cu OPSNAJ
o a ma interesez si luna asta ma mult ca e prea nesimtit, pt o reteta pe luna cat imi da el am asteptat si 2 ore si desi gravidele au prioritate el a bagat mereu toti bosorogii inaintea mea...si in plus vb si foarte urat si e mereu cu nasul pe sus
te pup
21+
Blue_sea spune:
Aseara m-am certat si eu cu printul consort. Pt ca, sapt viitoare vine mama lui la noi pt o saptamana. Toate bune si frumoase (ma inteleg f bine cu ea), dar ca el vrea sa o ia cu noi la morfo, adica in cabinet. Si i-am zis ca nu vreau. Eu nu ma simt confortabil: daca apare ceva nasol sa fie si ea acolo etc. Sau poate vreau sa il intreb pe dr despre secretii, daca putem sa etc.
Vai ce s-a mai suparat! M-a luat inclusiv cu "poate nu mai vin nici eu". I-am zis ca nu vine pt mine si ca poate pe fisu' n-o sa-l cheme ca pe el
Dimineata se calmase
21+
ELEnNa_12 spune:
Lorena, multumesc!
Cat despre medici de familie, eu nu am niciunul :D Tre sa ma interesez si eu de acest aspect pana nasc... Deci nu te pot ajuta cu info.
Blue, m-am supaaarat MAXIM pe barbata-tu! Io-l si bateam. Auzi la el, sa intre soacra-mea cu mine-n cabinet, da ce, cu ea l-am facut?? Si mie mi-e draga soacra, ma inteleg ok cu ea. Sotul nu e mamos deloc, nu ii place sa le dea nici parintilor mei nici alor lui voie sa isi bage nasul prea mult. Dar asa ceva nu mi-ar cere niciodata. Si m-as supara crunt sa aud cereri de genul. Ce treaba are soacra-mea?? Il vede la nastere. Si nici macar pe MAMA nu o iau chiar daca mi-ar cere. E prea intim, e pentru noi si atat. Calmeaza-l si spune-i ca iti va da dr. (ca sigur la Hadi mergi, nu?) ditamai filmarea cu plodul. Si ii arati filmuletul. Eu i l-am aratat si lu maica-mea si maica-sii. Dar cu mine acolo n-are ce cauta niciuna! :)))
Acuma scuza-ma daca m-am aprins prea tare, tu faci ce vrei la urma urmei. Dar s-o zic pe aia dreapta... nu cumva sotul tau voia ca soacra sa participe si la momentul procrearii puiului de om? :))))
Nu nu, m-am enervat. Gata, imi vine sa bag divort :))) Barbatii astia...
Te pup, ai grija de tine si bafta la morfo!!
cu nazdravan (Edward) => 24+ , DPN 30.12.2012
ella28 spune:
Gata, am Clexane-ul pentru o luna, de diseara ma lansez cu injectatul!
Si am schimbat si saptamana!!!
+24s Doamne ajuta!
ella28 spune:
Lorena/Laura si eu am luat Aspenter pana ieri. De azi trec pe Clexane. Conteaza mult cum evolueaza IR-urile, la mine au ramas putin marite.
Cat despre Magne B6 & Nos-pa nu am luat niciodata 3/zi. Iau una seara...recunosc
+24s Doamne ajuta!
Blue_sea spune:
Elena, esti o scumpa! Stie ca o sa luam CD cu filmarea, da' el e baiatu' lu' mama...
Oricum, bebe e la mine in burta, deci EU sunt pacienta si eu decid cine intra in cabinet. Sa zica mersi ca il iau pe el
21+
dankutza spune:
Majia sigur o sa venim cu vesti bune. Nu se mai accepta vesti rele la acesta odisee.
Blue alea sunt contractii. Cred ca trebuie sa suni dr si sa iei no-spa in cazurile astea.
ce fain ca au trecut!
Lore si eu am avut senzatia ca nu pot baga suficient aer in plamani si mai aveam un pic si lesinam. Cred ca uterul preseaza/inghesuie si plamanii. De aici senzatia asta.
Nu stiu sa raspund la intrebarea ta, dar ma gandesc ca sunt pacienti care se muta de la un dr la altul.
Ella Uschi ti-a recomandat Clexane si restul? Ti-a cerut morfofetala sa se uite pe ea?
0,57 se considera mari? Dar cat ar trebui sa fie?
LA2 mie mi-a iesit mare, cam 100.
Elena felicitari pt vestile bine de la eco. Drum bun si concediu placut!
... si am inceput saptamana 18