Dovlecei de Sept-Oct 2009 LMA*22*
Raspunsuri - Pagina 8
laura78nico spune:
Buna fetele!
Va urez o saptamana usoara!
Monica cred ca a fost foarte frumos la tara ca am vazut poze. Stii ca ti-am spus eu ca ai nostrii sunt frati? Am vb cu mamicile la gradi si am ajuns la conluzia ca Mihai si inca 2 copii sunt nascuti in aceasi zi. Asa ca am tras la sorti cand sa ne serbam la gradi si am picat pe...16.
Vroiam sa-ti zic ca din ce stiu eu nu apar imediat rezultate la bronho. La noi Ramona este la cura 5, iar Mihai la 4, deci rabdare multa. Noi mai luam si miere cu propolis. Adica sa nu crezi ca ei sunt incantati,. dar nu au incotro. Sa ma vezi dimineata cum alerg cu lingurita dupa Mihai....
laura78nico spune:
Buna fetele!
Ce faceti? Pe unde umblati? Hai sa fac o stigare poate poate!
Ioana? Lali? Monica? Danuka? Danuta? Selen? Kemsy?
Cum sa fac sa anim subiectul?
Va astept fetele!
Ioanna81 spune:
Buna dimineata,
iar am disparut ca magarul in ceata. noi suntem bine, aseara am avut prima sedinta cu parintii
insa povestea zilei de ieri este alta. pentru ca la cluj este deja foarte frig dimineata si seara (vorbesc de temperaturi aproape de limita inghetului) am decis sa-i dam lui carol un sirop care intareste sistemul imunitar. siropul are catina in el. numai ca minnunatul fruct este si deosebit de energizant asa ca... fii-miu a tinut treaza TOATA gradinita ieri la pranz. pana la 8 seara nu se oprise din alergat. si nu i-am dat decat o lingurita!!! astazi am renuntat la el. il vom lua noi si piticul va primi sirop de coacaz negru
laura78nico spune:
Buna!
Ioana si cum se numeste siropul? SI stai linistita si la noi este foarte frig dimineata si seara, poate nu la limita inghetului, dar oricum rece. La noi dimineata Ramona tusea (deci azi are liber de la gradi) si dna educatoare mi-a spus ca este foarte frig la ei in clasa si sa-i imbracam mai gros.
Monica va urez petrecere frumoasa in week-end! Rares este bine?
Lali cred ca pe tine ar trebui sa ca ai promis ca intrii mai des si nu te tii de promisiune.
Va si va urez numai bine!
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Buna! Ioana si cum se numeste siropul? SI stai linistita si la noi este foarte frig dimineata si seara, poate nu la limita inghetului, dar oricum rece. La noi dimineata Ramona tusea (deci azi are liber de la gradi) si dna educatoare mi-a spus ca este foarte frig la ei in clasa si sa-i imbracam mai gros. Monica va urez petrecere frumoasa in week-end! Rares este bine? Lali cred ca pe tine ar trebui sa ca ai promis ca intrii mai des si nu te tii de promisiune. Va si va urez numai bine! Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
Laura,
siropul care il energizeaza in maaaare fel se numeste Imunostimulent si este de la DaciaPlant. Am mai cumparat, preventiv, un alt sirop din plante numit Antigrip (tot de la DaciaPlant).
Luni a batut extrem de tare vantul si Carol a facut mucisori si un pic de febra, asa ca i-am dat asta de coacaz negru (1ml de doua ori pe zi) si de a doua zi a fost in stare perfecta de funcionare.
Multa sanatate va doresc
laura78nico spune:
Multam Ioana! Am notat. Sincer nu stiu daca le iau pe toate acum , dar in viitorul apropiat sigur le iau.
De siropul de brad ce stii?
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Multam Ioana! Am notat. Sincer nu stiu daca le iau pe toate acum , dar in viitorul apropiat sigur le iau. De siropul de brad ce stii? Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
nu stiu mai nimic dintr-un motiv foarte dubios mie nu-mi place nici de frica asa ca nu cumpar nici pentru ai mei
laura78nico spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
nu stiu mai nimic dintr-un motiv foarte dubios mie nu-mi place nici de frica asa ca nu cumpar nici pentru ai mei Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbâtii |
super tare!
Daca voi inceca te anunt si pe tine
monikus spune:
Buna fetelor,
Laura petrecere frumoasa mâine. Rares e bine. Eu sunt în schimb racita destul de nasol.
Mâine de la 10 îl sarbatorim pe Rares. Abia astept sa îi vad reactia la venirea tortului. O sa fie cu angry birds pentru ca Rares e inebunit dupa ele.
Eu nu am fost prea activa sapt asta pt ca am fost la un curs si nu prea am avut net, de fapt, doar un pic de pe telefon.
Saptamâna viitoare o sa fie super naspa la munca iar urmatoarea plec la un curs la Sibiu.
Am vazut ca vorbeati de siropuri. Rares a respins orice sirop pâna acum asa ca am renuntat la a mai cumpara aaa ceva.
Va pup fetelor si sa ne auzim curând.
monikus spune:
La multi ani Mihaita! Sa cresti mare si sanatos, sa te joci frumos cu surioara ta si sa ii faci fericiti pe parintii tai.
O saptamana minunata tuturor.