Japonezii altfel decat ii stim noi
Raspunsuri - Pagina 4
carmencat spune:
Modul in care ti s-au adresat este complet lipsit de bun simt si revoltator.
Nimic, dar nimic nu iti da dreptul sa te adresezi asa unui alt om, indiferent ce este el, indiferent ca el este client si tu esti vanzatoare.
Da, clientul are dreptate, dar atunci cand chiar are dreptate.
La asa adresari si injuraturi, mai ales ca erai si gravida, in orice alta tara se chema politia si il dadeai apoi si in judecata ca ti-a cauzat prejudicii, a pus viata copilului in pericol pentru ca ti s-a facut rau de suparare si nervi.
Mi-am cam schimbat parerea, sincer.
Degeaba regulile de bun simt cu nederanjat cel de langa tine, cu ascultat telefonul tare, muzici si asa mai departe daca trebuie sa suporti asa tratament.
Pai mai bine suna telefoanele decat sa apleci capul si sa suporti asemenea umilinte.
Pentru ca astea sunt. Umiliri intentionate. Stiu ca nu ai voie sa zici nimic, ca eu sunt CLIENTUL, prin urmare pot sa imi vars tot naduful si frustrarile, pot sa te fac cum imi vine la gura, ca nu imi faci nimic, pot sa te umilesc cum vreau eu, ca treaba ta e sa suporti.
Nu, asa ceva e de neconceput si de nesuportat.
Asa cum cineva isi poate permite sa iti atraga atentia ca nu ai unghiile taiate din carne, in acelasi registru mi se pare ca ar trebui sa fie inclus si vorbitul civilizat.
In loc sa urle la tine din cauza acelei cutii de bere pe care ai atins-o, putea sa iti spuna frumos: te rog sa imi dai alta cutie, pentru ca pe aceea ai atins-o in partea superioara.
Suntem oameni, nu?
Ori ei nu dovedesc prin acest comportament decat mentalitati de stapani de sclavi.
Imi pare sincer rau ca treci prin asa ceva si suporti asa ceva. Nu cred ca as face asta.
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
hannen spune:
Am si eu cate ceva de zis,da' n-am timp,tre' sa ma intorc la muncaAsta cu gandacii nu stiu de unde e scoasa.In casele japoneze nu misuna gandacii decat daca vorbim de cei care au mania de a colecta tot felul de gunoaie,sau de cazurilw grave de psihipupu unde gasesti pizza veche de cinci ani pe dulapul de pantofi de la intrare sau iaurt uscat pe pereti de acum zece ani.Da sunt gandaci mari cum nu cred ca exista in ro.si o data sau de doua ori pe an ai ghinionul sa gasesti cate unul in baie sau printr-o camera.Sunt gandaci de apa/tevi/instalatii dar nu misuna in voie in casele oamenilor normali sau pe strazi.Da,sunt ,mai vezi cate unul pe vreo alee dosnica printre baruri,restaurante etc.dar nu migreaza in colonii.
Debili sunt pe toate drumurile isi peste tot,nu doar in japonia.Lucrand la convenience store cred ca ai mai multe sanse sa dai de ei fiind magazin non-stop.Seara e chiar periculos (nu ca in america,ca aici nu sunt arme dar totusi e riscant ).
Eu acum am alta problema,nu cu clientii ci cu angajatii.As scrie un roman pe tema asta.
Ca sa scurtez,mi se pare ca in curind ideea conform careia japonezii muncesc mult o sa devina un mit.Lucrurile se schimba dar din nefericire nu in bine,ci la extrema cealalta.Aleg,alwg si iar aleg.Ocolesc muncile grele si se fofileaza la greu.Ahhh,sa nu ma dezlantui ca nu ma mai opreste nimeni.Ah,si alta lege tembela .Ca angajator nu ai dreptul sa superi angajatul.Taci si i le suporti pt ca altfel risti sa te trezesti dat in judecata.Ii vorbesti calm si apoi iesi afara si plangi in pumni.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui msl1 Mai eu nu va inteleg de ce va oripilati asa cu taiatul unghiilor; mie mi se pare ceva absolut normal sa ai unghii scurte daca lucrezi intr-un mediu unde intri in contact direct cu produsele mai ales cu mincare; nici mie nu imi pica bine sa primesc mincarea din mina cuiva cu unghii lungi, habar-naveti cite bacterii stau sub ele pe care nu ai cum sa le indepartezi |
Ma mir ce spuneti...ce conteaza cum ai unghiile?
Adica e mai igienic sa ai unghiile scurte, dar inainte sa-i dai vreo mancare, aliment unui client taman te-ai scarpinat in c--?
In Romania, pentru asta (pentru servit) sunt manusi. Din plastic. Trebuie sa invete si japonezii sau americanii de la noi.
Rufus, Tora si iadele
Danuka30 spune:
Rufus aici Ai zis Bine cu manusile
Acolo unde este necesar folosesc si manusile bonetica si masca
In supermarket se pare ca nu sunt obligatorii . Sunt cateva produse neambalate
;cartofi prajiti , pui , frigarui si inca cateva .Pentru aceste produse folosim un clestisor
Si inainte de operatie daca maturam sala in momentul respectiv ne spalam pe maini dupa care ne dezinfectam cu alcool daca nu doar ne dezinfectam cu alcool pentru fiecare client si fiecare bucatica de pui scoasa din vitrina .majoritatea produselor sunt congelate si sunt gata preparate noi doar le prajim putin ca sa le redam prospetimea
Adevarul este ca ar fi foarte incomode manusile pentru restul operatiilor si deci nu-i de mirare ca nu sunt obligatorii. Mai avem niste produse care pot fi contaminate in orice clipa ODEN( legume , carne , oua , fructe de mare toate fierte intr-un sos si tinute la vedere intr-un recipient de forma patrata cu mai multe compartimente pentu fiecare produs enumerat mai sus ) acest ODEN nu este acoperit si sta asa peste 8 ore .
Ghiciti cine contamineaza ODEN -ul
Clientii ; care mai ca nu intra cu capul in recipient ca sa si
Aleaga cel mai frumos ou fiert sau sau cel mai gustos carnat pe bat
Ba ii mai apuca si vorbaria deasupra recipientului mai ca nu le scapa proteza in ciorba
Precipitatii si mai dam si cu o tuse magareasca
Mai adaugam un fir de par si ne spalam un pic mainile in ciorba ( punand mana pe fiecare betisor de frigarui ca sa si aleaga bucata )si cum noi turnam apa peste cand scade nivelul se socoate ca am adaugat si sosul de pe mainile lui Nea' Grigore care nu stim daca s-a spalat pe maini dupa ce si-a facut nevoile . Punem mana pe produse ca ne este lene sa folosim clestisorul lasat in vaZul si indemana tuturor
Si uite asa iese o ciorba de numa' numa' .
Ei singuri contamineaza mancarea dar tot noi suntem vinovati ca Nea Grigore tocmai naparlea cand a venit sa cumpere ODEN .
Eu de cand am vazut toate fazele astea n am mai mancat ODEN decat din acela ambalat . Nu puteam sa ma cert cu clientii si sa le amintesc ceva ce stie toata lumea
Si tine de bun simt nu tusi in oala nu vorbi deasupra nu te apropia cu podoaba capilara de oala si nu baga mana chiar daca atingi batul de frigarui care este deasupra noi nu le putem ocoli pe toate cand turnam apa
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Ma mir ce spuneti...ce conteaza cum ai unghiile? Adica e mai igienic sa ai unghiile scurte, dar inainte sa-i dai vreo mancare, aliment unui client taman te-ai scarpinat in c--? In Romania, pentru asta (pentru servit) sunt manusi. Din plastic. Trebuie sa invete si japonezii sau americanii de la noi. Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
problema cu aspectul fizic se pune din prisma atractiei sexuale, de aici si conditiile alea care se intalnesc chiar si prin romania: musai camasa alba cu maneca lunga sau trei sferturi, exclus scurta sau chimono, decolteu in v, nu adanc, guler cu varfuri ascutite, fusta neagra de o anumita lungime, stramtime...etc., pantof inchis, unghii neoajate, parul frumos pieptanat, nu coafat cu fixative sau ceruit din belsug, nu stat picior peste picior..si multe altele, care cica asigura un climat de lucru echilibrat, sunt considerate masuri anti hartuirea sexuala si ce mai stiu eu ce sau cum
ps. eu nu am avut de a face, am o prietena care a lucrat intr-un call center, serviciu clienti (telefonie)
Danuka30 spune:
am sa completez eu ce a zis hannen despre angajati daca tot a venit vorba de ei si am inteles a hannen n a mai avut timp sa
Scrie acum sa continui cu unghiile .
Unghiile
Poate pentru ca am facut parte din generatia ceausista am ceva cu unghiile
Mai aveam si o matusa obsedata de microbi care se uita
Cu lupa la unghiile noastra cand mergeam in vizita la ea
Ca nu cumva sa avem sub unghii oua de limbrici si sa i dam si ei in fine fiecare cu "piticii lui" de care a avut grija comunismul sa ni-i implanteZe bine in creier
Asa am si eu aceasta mica strictete cand vine vorba de unghii si mai ales ale barbatilor
Imi displac barbatii cu unghiile neingrijite ; degeaba ai un inel bvlgari cand ai unghiile neingrijite si ar mai fi balsamul de buze si zambetul cuceritor care evidentiaza o dantura neingrijita si nu in ultimul rand sapca marca gucci care ascunde un par vopsit roscat inchis ( cum se vopsesc femeile de varsta a doua la noi ) , un par netuns corespunzator si un par imbacsit .
In Romania nu am vazut niciodata un barbat vopsit cu aceeasi culoare care se vopseste mama , dantura neingrijita mai putin si foarte rar
Barbati cu unghii neingrijite ( exclus Nea' Costica (tanarul)care sta cu sapa in mana de dim pana seara , samd )
Cum am si eu o pasarica la cap nu am ezitat sa
Ma uit la unghiile barbatilor japonezi , avand in vedere ca unghiile spun multe despre noi la fel si parul si dantura .
Aici majoritatea barbatilor pe care i-am vazut si am vazut destui in supermarket , nu aveau unghiile ingrijite mai exact unghiile nu erau taiate corespunzator ; lasand deoparte obiceiul unor barbati ca si in Romania de a-si lasa unghia de la degetul mic sa creasca . Si colegii mei de la munca baieti tineri frumosi aveau niste unghii mai lungi
Decat ale mele . Acum acel client care i-a facut observatie colegului meu ( si mai putin mie ) clientul s-a suparat pe buna dreptate avea
Colegul meu niste unghii de o luai la fuga
Eu n am vazut niciodata in Romania un baiat a#537;a
De tanar si chipes cu gheare de cocos . Sorry dar asta este adevarul or fi
Nu zic dar daca ii intalneam eu sigur nu scapau de ochiul meu de vultur
De n ori i-am spus sotului meu care era manager si oarecum raspunzator
Te rog spune-le stafilor sa si taie unghiile sunt ingrozitoare si intr-o zi se va gasi un client sa se planga de asta . Ai uite ca am avut dreptate ba mai mult de atat am fost si martora . In "vestiar " ( birou) AVEM UNGHIERA !
Tocmai pentru a evita astfel de situatii
Si nu este o rusine sa ti tai unghiile in pauza sau inainte de a incepe programul de lucru .M-am dus si eu cu unghiile colorate strident la munca
Si cu unghiile cam lungi pentru locul de munca desi aveau o forma sau era manichiura french. Dar mie mi se intampla asta pentru ca se trezea sotul sa ma sune in zilele mele libere si sa ma cheme la munca pentru ca nu stiu care staff a racit la c** scuzati-mi expresia ; si n-are cine sa-i tina locul .Aveam 10-15 min la dispozitie sa ajung la magazin si un bebe in brate care trebuia sa l car dupa mine si bebe care de multe ori chiar inainte sa iesim pe usa isi facea nevoile fiziologice asa ca trebuia sa-l schimb val vartej ca nu puteam sa le vand clientilor pui prajit cu aroma de "caca " de la feciorul meu din pampersi .asa ca nu mai aveam timp de sters unghiile cu acetona si taiat corespunzator cum ajungeam la munca cand nu era client la tejghea fugeam repede in vestiar si-mi taiam unghiile nu era nici o rusine se intelegea ca n-am avut timp si eram demna de laudat ca ma gandesc la clientii nostrii si nu vreau sa-i dezgust cu ghearele mele . Deci daca reuseam eu cu un bebe in brate sa mi tai "ghearele" ceilalti cu siguranta reuseau daca vroiau . Mentionez ca nu aveam unghii foarte lungi si nu mi le vopseam decat la ocazii speciale avand in vedere ca aveam un bebelus se ingrijit .
Pana si la televizor am vazut "gheare " neastamparate gratie tv plasma din zilele noastre si gratie camerelor de filmat din ziua de azi .
Un baietel (actor) cam 8-9ani ne arata cat de constiincios este el si cum invata si face testele de la scoala in culise . Cum ne arata ce scrie el acolo nu puteau trece neobservate unghiile netaiate care depaseau limita bunului simt cu mult : erau murdare si aratau de parca erau cioplite cu barda.
Si tot la Tv niste copii cu negru sub unghii de se vedea de la o posta .
Am si intalnit multi multi copii si barbati cu unghiile neingrijite si in afara supermarketului
Nu stiu ei au o problema cu unghiile desi fac observatie nu si le ingrijesc
Iar eu nu stau cu lupa ca matusa mea dar n-ai cum sa nu observi "ghearele" in anumite
Situatii (primesti sau oferi un obiect , faci cunostinta cu cineva ,mananci bei sau scrii )
Nu le-ar strica niste lectii de igiena in scoala generala cum am avut noi pe vremea comunismului .....
msl1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus [quote]citat din mesajul lui msl1 Mai eu nu va inteleg de ce va oripilati asa cu taiatul unghiilor; mie mi se pare ceva absolut normal sa ai unghii scurte daca lucrezi intr-un mediu unde intri in contact direct cu produsele mai ales cu mincare; nici mie nu imi pica bine sa primesc mincarea din mina cuiva cu unghii lungi, habar-naveti cite bacterii stau sub ele pe care nu ai cum sa le indepartezi |
Ma mir ce spuneti...ce conteaza cum ai unghiile?
Adica e mai igienic sa ai unghiile scurte, dar inainte sa-i dai vreo mancare, aliment unui client taman te-ai scarpinat in c--?
In Romania, pentru asta (pentru servit) sunt manusi. Din plastic. Trebuie sa invete si japonezii sau americanii de la noi.
Pai tocmai astai chestia cu unghiile scurte, daca cumva s-a scarpinat in c..si nu s-a spalat si i-a ramas pe sub unghiile lungi...si degeaba isi pune manusi ca oricum le contaqmineaza ca doar nu si le pune ca chirurgii...
Se folosesc manusi de catre cei care portioneaza produsele normal; ma refeream la personal din alte parti nu neaparat de la supermarket; de ex o ospatarita care imi aduce farfuria cu unghii lungi mie persona nu-mi cade prea bine(zic si eu un exemplu ca nu ma duc in veci la restaurant in ultimul timp)
Eu nu maninc in vecii vecilor nimic din acele oale cu mincare in supermarket de unde te poti servi singur; nici alune sau nuci bomboane etc; nu de alta dar am vazut la tv o emisiune despre ce bacterii se gasesc prin anumite locuri printre care si aceste chestii de "autoservire"; si am vazut si cu ochii mei cum unii se autoservesc de acolo...mai ca nu gusta cu lingura si o pune inapoi.
Chiar am avut o discutie cu managerul meu despre cit de necivilizati pot fi unii clienti cum arunca hainele pe jos; da nu ma mir ca la ce procent de indieni exista (90%)si alti asiatici care nu au vazut civilizatie in tara lor, nu-i de mirare.
Danuka30 spune:
despre angajati
Nu stiu in ce domeniu lucreaza hannen
Eu va spun despre angajatii din supermarket
Prifitand de faptul ca au multe drepturi angajatii part time si cei de genul isi iau lumea in cap intr-un mod incredibil . Dupa cum a spus si hannen profita de drepturile
Lor fug de munci grele se smiorcaie si pentru orice "nu pot" , mi-e foame , am obosit , mi-e rau de la mirosul de cartofi , sunt la perioada si ma doare burta
Pot sa plec mai devreme ca pierd concertul lui Van Dracila
Avem test la scoala , mergem in excursie ,
Am racit , am gripa , ma doare capul , am intalnire , am stat peste
Program si Maine imi iau liber , n am auzit alarma , am pierdut trenul , dimineata avand diaree m-am oprit la un supermarket sa mi fac nevoile ca nu mai rezistam si de asta
Am īntarziat , am diaree si nu pot veni la munca , plec in excursie cu iubitul ; copilul
Este mama bolnava , am meci si nu pot lipsi ca fac parte din echipa
Am sedinta cu parintii , mergem la festival , ieri am baut si astazi sunt
Sunt mahmur si deci nu pot veni la munca , nu pot sa merg
In spate sa asez marfa fiindca este prea frig ( camera frigorifica unde se tin produsele care trebuie sa stea la racoare ) Trebuie sa mananc ceva in timpul programului ca simt ca lesin de foame pana la pauza , mergem la toaleta si uitam sa ne intoarcem ca de ne luam si telefonul cu noi , vorbim la tel in timpul programului , uitam sa ne mai intoarcem din pauza , cand intra clientul in magazin nu salutam ca ne e rusine sau abia inganam un Bine ati venit ! Ca nici noi nu auzim ce zicem , ne punem masti asemanatoare celor de doctori la noi (ne protejeaza oarecum de epodemii) asta este un motiv , dar epidemiile au o perioada nu sunt non stop la fel si alergiile la polen sunt primavara nu tot anul si ar mai fi motivele ne punem masca ca nu suntem machiate , ca ne e rusine de clienti si ca nu vrem sa fim recunoscute . Pai da eu Danuka sunt straina si nu mi pun masca iar un client m#259; recunoaste imediat tocmai ca sunt deosebita de ceilalti ( ca sunt straina si de aceea ies in evidenta) si oriunde mergeam ma intalneam cu clienti din supermarket ma salutau ii salutam si eu desi eu nu-i recunoateam pe unii dintr e ei .
Ma duceam la munca nemachiata si cu cearcane de un metru ca nu aveam timp sa ma aranjez fiind chemata la munca pe neasteptate doar sotul meu se trezea
Sa mai faca cate o remarca ca se vede ca sunt mama dupa fata obosita si cearcane si sincera sa fiu mi-am inghitit cuvintele ca mi venea asa sa-l injur de masa ca nu l-a invatat sa respecte o femeie si mai ales ca pentru el venisem la munca sa-l ajut
In fine revin la colegii mei la 17-18 ani baiat mare suna mama la tine la munca sa
Anunte ca iti iei liber de la munca fiinca ai racit
Ai racit la ovare ? Ca daca ai racit la ovare te inteleg dar avand in vedere ca nu ai ovare ce raceala anume te tine chiar asa la pat
Fata mare domnisoara suna maica-ta la munca sa spuna ca ti iei liber din cauza durerilor menatruale
O studenta la fac .fiind in schimb de noapte cu mine dim si -a luat pauza 1 ora cat este normal pentru ei care lucreaza peste 8 ore . Si eu desigur am facut ce este de facut dimineata fara sa ma plang trece ora de pauza trec 10 min peste trec 20 eu fugeam de colo colo sa fac pregatirile de dimineata care sunt enorm de multe mai trec 10 min nu puteam sa intru peste ea in birou sa vad ce face m-am gandit ca i-o fi rau sau se simte prea obosita asa ca mai sta un pic . La doua ore dupa ce a intrat in birou iese afara mi am dat seama imediat ca a dormit nici scuze
Nici nimic a spus ca se simte cam rau acum eu chiar asa de naiva sunt incat sa nu cunosc un om dupa somn ba m-a mai si mintit ca i e rau si ca sa
Ne arate ca i a fost rau a doua zi si a luat si liber mintind din nou ca nu i a trecut raul desi nu avea nimic cand a plecat acasa .Si sa stiti ca nu am parat-o sefului nostru adica sotului meu nu i-am spus ca a dormit in timpul programului si ca a mai si mintit si nici nu si a cerut scuze i am spus sotului povestea asta dupa ce a demisionat ea
Si cate si mai cate motive atat de multe ca le am si uitat
Eu cu sotul meu stam si ne minunam si ne īntrebam ce se va alege de geratia asta "muncitoare" si apropo pentru fiecare raceala la c** trebuia sa vin eu cu copilul in brate sa le tin locul si nu numai ca nu mi-au multumit pentru efortul depus de mine dar au mai si complotat impotriva mea la patron plangandu-se de mine ca sunt straina si drept rezultat nepotrivire de caracter + ca le e frica de mine ca bomban mereu si ca de fiecare data cand dau eu cu mopul mai ca nu daram rafturile si ca sperii ai clientii . Este
Adevarat ca dam cam in viteza cu mopul si cateodata mai loveam rafturile dar daca nu au cazut ele de la cutremur cum puteau sa cada de la mopuiala mea ?
In fine picatura care a umplut paharul a fost un "mucos " de 16 ani care l-am parat la sotul meu fiind toti 3 de fata ca tot ce faceam eu el venea in urma mea si facea
schimbari fara sa mi dea vreo explicatie de ce si cum sa inteleg ca macar sa
Nu mai fac " greseli" altadata . Mi a zis de fata cu sotul meu ca sunt proasta
Ca n am invatat nimic in doi ani si ca nu ma mai suporta asa si pe sotul meu l a intrebat cum de suporta un asa om ca mine a el n ar suporta sa traiasca cu o straina tot el mi a zis ca am bagat frica in stafi le e frica de temperamentul meu va spun ca el tremura din cap pana in picioare si mai avea un pic si ma batea iar sotul meu nu numai ca nu mi a luat apararea si la lasat sa m#259; jigneasca desi era manager , in calitate de sot ca s a legat de mine fiind sotia lui si s a legat si de casnicia noastra ( cum poti sa traiesti cu un astfel de om ) atunci a fost picatura care a umplut paharul umilita in fata sotului meu si neaparata de sotul meu am izbucnit in plans si am demisionat pe loc cu motivul ca nu vreau sa mi terorizez colegii in continuare fiindca mi e mila de ei iar daca ei nu pot lucra cu mine eu vreau sa le usurez suferinta . Sotul meu a zis foarte calm Da
Mai bine demisionezi si nimic mai mult nu a zis asa ca mi am luat geanta si am plecat plangand si am tot plans tot drumul pana acasa pur si simplu nu puteam sa ma abtin .
Multa vreme nu am mai trecut pe la magazin vreo 2 luni dar la rugamintile colegilor care m#259; simpatizau am mers in vizita cu colegul care m a jignit nu am mai vorbit luni de zile pana nu a rupt el tacerea si m a salutat eu raspunzandu-i de asemenea la salut
hannen spune:
Danuka,cunosc tot ce zici tu acolo ,ba as mai adauga cateva sa radeti putin dar sunt tot pe tarla (io si Isaura ce mai slugarim ) si asta exact din cauza a ceea ce ai descris tu mai sus.Nu avem angajati,nu putem gasi un om muncitor sinnormal la cap(ca nu stiu cum sa le zic)o persoana serioasa pt care munca e munca .Asa am ajuns sa muncim amandoi de dimineata pana seara (ambii cu alte extra munci).Suntem extenuati!!Azi as fugi in lume,ba nu,ieri! M-am saturat de persoane care se programeaza la interviu si nu vin,de mucoase care mint de sting si nu stiu pe unde sa se ascunda sa butoneze telefoanele,de munca facuta de capatai ,munca in care nu pui niciun fel desentiment,responsabilitate etc.Degeaba ii tratezi ca pe propria familie ,efectiv ti se urca in cap.Daca nu zici si nu ceri expre nu se inghesuie nimeni sa te ajute.chiar daca te vad ca mai ai putin si cazi jos.Multi au impresia ca i-ai angajat doar ca sa ii ai drept mascote.De multe ori am senzatia ca eu lucrez pt ei si nu invers.Si cind il mai aud si pe barbata-miu cu speranta lui de "mai bine",imi vine sa il iau la bataieEu nu mai am speranta de mai bine,dar astept ca altceva nu am ce face,m-am bagat in hora asa ca tre' sa joc.
Insa o chestie vreau sa-ti zic,nu inteleg cum a putut sotul tau sa te lase umilita de un mucos.Bine,nu inteleg nici cum si-a permis nesimtitul ala sa iti vorbeasca asa,dar el e
un nesimtit,nu sotul tau.Pe tine te inteleg,erai si mai tinara si mai neexperimentata,probabil ca si limba iti juca feste.Da,avem alt stil.Suntem mai repezite si cind ne suparam bombanim,dar si munca e munca nene. Normal ca te enervezi cind vezi delasare si nepasare ,cind vezi ca nimic nu-i facut cum trebuie si daca nu-i duci de mana sa le arati "asta il pui la stanga si asta la dramba",degeaba!Cica sa te odihnesti,cica sa iti iei liber.
Sincer,daca imi povestea altcineva nu l-as fi crezut,insa asa ca m-am lovit eu de toate astea chiar il rog pe unul sa vina sa ma contrazica!!Fac urat!
hannen spune:
Danuka,nu ai activata optiunea pm?