Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *444*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Off, mi s-a trezit cu o respiratie astmatica O duc chiar acum la dr. Iarasi vom intra pe Singulaire.Nu s-a schimbat nimic, e aceeasi gradi, aceleasi doamne. E posibil sa o deranjeze un copil, insa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helou.
Noi am avut noroc ca am mers in mall hapt cand au deschis, ca nu aveam la dispozitie decat o ora si un pic pana incepea huzband lucrul, asa ca n-am prins chiar nebunie dar in timp ce stateam la rand (cam 10-15 minute am stat) vedeam cum se alungesc cozile vazand cu ochii. Curata nebunie dar si funny in acelasi timp;)) Din cate am observat de la rafturi lipseau in special aria 4-6 ani (ca eu cautam cadou pentru fetita care implineste 5, abia am gasit, sufla vantul in zona aia).
Anamariame, nu stiu ce sa zic cu gradinita; dar Eva vorbeste tare mult si bine, incearca sa faci cumva sa scoti de la ea ce o framanta. Citisem undeva ca e bine cu jocuri de rol: va jucati de-a gradinita si asa vezi daca spune vreo fraza dubioasa ca venind din partea educatoarei sau a altui copil...Multa sanatate!
Tufete, sa vedeti ce am patit cu Phi: ieri cum a fost plina de energie nu a vrut sa adoarma la pranz dar pe la 17 si ceva i se inchideau ochii, asa ca am lasat-o sa doarma, a adormit la 17.30. M-am gandit ca doarme 2-3 ore, numa bine sa-si ia antibioticul la 20.30. Pe naiba, ca nu dadea niciun semn, m-a chemat de 2 ori sa sga dar fleosc inapoi la somn...Atunci am sunat-o pe dna dr. gen sa vad daca-i musai sa dam medicamentul la ora fixa;)) Cum era cam musai, am aprins becuri prin casa, am dat drumul la muzica, nimic. Am trezit-o totusi sa-i plasez seringa cu medicament in gura, s-a enervat, a plans cu el in gura, pana la urma l-a inghitit, a luat niste "mama" sa-i treaca gustul...a adormit la loc. Ma gandeam ca numa "bine" s-a trezi la 1 noaptea
Pe naiba, s-a trezit la 7.30 (a mai avut o foiala la 5 dimi, eram sigura ca se va trezi, dar nu, s-a tot invartit de pe o parte pe alta si a readormit. No, somn de la 17.30 pana a doua zi la 7.30, mai auzit-ati de asa ceva?!
S-a trezit fresh (cred si io!) si am dus-o la ghinitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Kea, spiralez pentru sotul tau: sa fie bine!

Eu am azi consfatuiri de la unu: nu stiu de ce nu le-au pus de la zece seara, sa stim o treaba! De cand am inceput sa merg la scoala parca sunt in teatrul absurdului, sper sa rezist fara sa ajung la ospiciu.

Ana, e foarte posibil sa o supere vreun copil, draga de ea. Se poate sa nu o fi lezat in mod direct (s-o imbranceasca, sa urle la ea), dar comportamentul lui sa o streseze. Andrei era foarte agitat la un moment dat si imi spuneau fetele (care erau in practica) ca mereu voia sa plece din grupa lui. Dupa vreo saptamana de raspunsuri vagi la intrebarile mele, dar in care reveneau referiri la o fetita, le-am intrebat si pe fete despre fetita aceea si am dezlegat misterul; fetita plangea foarte mult, voia ca educatoarea sa stea doar cu ea, incerca mereu sa-i acapareze atentia doamnei, daca aceasta o indrepta spre ceilalti copii. Fetele mi-au zis ca si alti copii erau exasperati de comportamentul fetitei si incercau sa plece sa se joace in alta parte, deci nu doar Andrei a reactionat asa. Fetita a racit si a lipsit o vreme si am constatat ca Andrei a revenit la normal, deci aia era problema. Noroc ca, la intoarcere, fetita se mai calmase si nu l-am mai vazut sa fie agasat. Mai investigheaza si tu un pic problema, ca incet, incet o sa-ti dai seama care e baiul. Eu am marele avantaj,ca, pe langa opinia educatoarei si a lui Andrei, ma pot baza si pe ochiul vigilent al fetelor mele de la pedagogic care fac practica acolo. Exista si un dezavantaj: au tendinta sa-l cam rasfete, desi eu le tot rog sa nu-i acorde tratament preferential.

Sanatate multa Evei!

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, sa stii ca si Andrei e mai somnolent cand ia antibiotice, asa ca nu ma mir ca Sophiphi a dormit mult. Spor la gradinareala!

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai, si noi avem consiliu de la 11 si stau aci la comp in loc sa ma "fac frumoasa":))) Dar de la 13...asta e chiar nasol
Spiralez si eu cu motoarele turate pentru sotul Keei!
Urat cum s-a comportat verisorul respectiv dar daca tu simti nevoia sa scrii fetelor, Kea, eu zic sa o faci.
Fug sa ma pregatesc pentru consiliu, parca vad ca orarul inca nu e gata Speeer sa nu am in multe zile de la 8, uraaaaaasc asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ilinca, sa stii ca si Andrei e mai somnolent cand ia antibiotice, asa ca nu ma mir ca Sophiphi a dormit mult. Spor la gradinareala!

IULIA va invinge CANCERUL


M-am gandit eu ca si asta ar putea fi o explicatie! No, sa vedem daca dupa asa repaos mai vrea sa doarma la gradi sau le mananca urechile;))
A, uitasem, la gradi la Phiphi nu au pedepse, adica asa a zis patroana, a ras cand am intrebat. Cred ca de se incaiera ii desparte, le explica, munci de-astea sisifice:))). In schimb tot apare Phiphi cu punct roshu pe manutza si pare foarte incantata, vad ca le aplica "aprecierea" direct pe piele:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Hello!

Mi-am inceput dimineata cu salata de fructe si un ceia de lamaie si tare bine ma simt.

Anamariame- pe Eva si sa gasiti repede vinovatul sigur are de a face cu gradinita, unii copii sunt ff violenti, sau pur si simplu se izoleaza si atunci Eva se poate simti pe dinafara, respinsa; Ariana a patit la fel anul trecut cu 2 fetite, efectiv ea le adora, insa cum sunt bisericute peste tot, fiecare se lipise de cineva, pana la urma si Ariana a gasit o fetita cu care se intelege ff bine, dar acasa sa stii ca tot de alea 2 imi povestea.
Sa nu mai zic ca am primit ieri o veste, mamica unei fetite, a murit de cancer la plamani, care s-a extins la cap, oricum dupa serbarea de 1 iunie, n-am mai trait decat pana la sfarsitul lui august, educatoarele sunt ravasite, fetita e adusa de bunica ei , insa nu vb nimik cu educatoarele, iar asta mica mai zice din cand in cand:"mami meu e la cer, cu ingerii"saracuta de ea.mi-a rupt inima.sunt spernate ca o va lua matusa ei la Buc. , de taica-su n-am auzit nimik insa.

Ilinka- eu as mai tine-o pe Sophie acasa, macar pana luni, sa n-o intoarca iar raceala.sanatate multa.

Spiralam si pt Kea , sa fie bine pe toate planurile, si eu cred ca incurajarile si condoleantele sunt binevenite de la oricine, mai ales de la rude, indiferent ce relatie ar fi fost; dupa faptul consumat deja nu mai conteaza dc era un om bun sau rau...doar ca s-a dus, eu asa gandesc
Ina- idila de-o vara sau se prelungeste si-n toamna?glumeam; e greu sa accepti asa ceva si dc esti copil si dc esti adult; normal ca esti reticenta la chetsiile astea, insa dc vezi ca pers. e acceptabila, poate ca va veti intelege bine intr-un viitor indepartat, depinde si de cum se vor intelege ei si cat de serioasa va fi relatia lor.
Si eu am achizitionat ceva de la o tanti care aduce marfa Olanda/Germania,pt Ari bineinteles, niste perechi de strampi pe mov si gri, si un set de chilotei cu Minnie si maiou, fff dragute, la pret de nimik, toate 26 de lei. I-as mai fi luat niste cizmulite de ploaie, insa nu avea nr ei.



www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 12
IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

A, mi-am amintit cand mersesem dupa Sophia, coborau cei din grupa mare in curte. Si un baiat i-a zis patroanei:"eu nu vreaaaau afara, pot sa raman in grupa sa ma joc?" Si ea i-a spus calm dar ferm:"nu poti, fiindca nu are cine sa ramana cu tine, asa ca daca nu vrei sa vii cu noi ii sunam pe parinti sa vina dupa tine."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Anamaria, poate starea ei era cauzata de tusea ce a aparut azi. Of, sanatate...

Din pct asta de vedere si pe mine ma apuca o strangere de inima privind gradinita si integrarea. Caci in rest zici ca is inconstienta. Nu am nici o emotie (asa cuma re colega mea si mama), eu abia astept.

Phiphi l-a intrecut si pe Rares la somn.

Ina, incerc sa inteleg starea prin care treci. Insa, cumva e bine sa intelegi ca tatal tau nu o inlocuieste pe mama ta. Acum la vorbe poate sunt sau nu buna, dar daca as fi eu in situatia ta...nu stiu cum as reactiona. Dar sigur NU bine.

CDa o comparatie, soacra mea e vadana de la 42 de ani, cand copiii erau mici (adolescenti) si la acel moment stiu ca s-a "sfatuit" cu ei daca sa inceapa o relatie sau nu. Apoi a mai avut o "zis relatie" chiar dupa ce s-a casatorit si cel de-al doilea fiu dar tot nu a mers. Acum nu stiu din cauza cui, ca nu m-a interesat niciodata. Dar cand s-a dat in vorba despre treaba asta chiar soacra-mea a zis ca nu avea acelasi farmec o rlatie la varsta, starea si lua in calcul si varsta copiilor si atunci a renuntat.
Insa e stiu ca unei femei singure ii este mult mai usor sa duca greutatile si singuratatea vietii decat unui barbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Kea, imi cer scuze, nu stiam povestea intreaga, credeam ca fusese vorba de cine stie ce mizilic, de lasat un pachet ceva, cind ai zis de oprit la poarta.... Ce sa spun, raman la parerea mea: daca simti ca ar trebui sa iei legatura cu fetele, fa-o; daca crezi ca "trebuie" dar iti doresti sa nu faci asta, n-o fa.

Floric, gindindu-ma mai bine si eu am emotii legate de gradi si de raceli, nu de altceva. Am observat ca dupa momentul despartirii de mine - care poate sa fie lacrimogen sau se poate sa ma uite pur si simplu, nu stiu de ce anume depinde asta, este foarte atrasa de copii, sta si casca gura la ei de ma plictisesc eu. Asa ca ma gandesc ca o sa o distraga pornirile ei contemplative, de la plans disperat. Oricum, e mai mare decat la 1 an jumate, intelege altfel, a mai cochetat cu ideea de gradi si cam stie ca vin sa o iau, ca nu e parasita etc..



IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 25+

Mergi la inceput