Salutare,
In primul rand sa ma scuzati daca subiectuil nu ar trebui pus aici. Sunt atat de bulversata incat nu am avut timp sa caut unde sa il pun exact,
Tocmai am primit rezultatul de la test de sarcina prin sange si am un coeficient de 133.23. La medasana tocmai am sunat insa nu vor sa imi explice exact ce inseamna. Ginecologul meu este in Elvetia - eu sunt in vizita acum si nu mai am rabdare sa astept sa il vad. Ma uit la valori si ma gandesc ca sunt fix in pozitiv si sarcina de 2-3 saptamani - cum ar trebui. Test de ovulatie pozitiv acum 2 saptamani fix. Incerc maine sa vad un dr aici insa ma gadesc ca e sambata. Aveti idee daca e bine pozitiv. Am indoile si imi e greu sa cred pentru ca in februarie am facut un avort spontan .. e mai greu dupa sa crezi :(
Multumesc mult mult!!!
Daca testul la care te referi este Beta HCG si rezultatul este 133 esti insarcinata. Felicitari! Iti doresc sarcina usoara si bebe la termen. Ai grija sa repeti testul Beta HCG la 48 ore sa verifici cresterea corespunzatoare a valorii si sa te programezi la medic pentru reteta de vitamine, acid folic, trimitere pentru analize si ce mai trebuie. Daca ai pierdut deja o sarcina cred ca iti va da si progesteron pentru sustinere.
9+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan
asa spun si eu , esti insarcinata chiar binisor ...:-))
felicitari si ai gija de tine si de bebe
=------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
Daca testul de sange pe care l-ai facut e BHCG atunci esti foarte insarcinata. Felicitari!