Tratament cu Cedax pt salmonela - ajutor !
Raspunsuri - Pagina 2
oanap85 spune:
si al meu cand a facut analize pe la 3 anisori i-a iesit salmonella insa nu avea nici un simptom,adica nu facea febra,nu diaree ,imi spunea ca-l doare uneori burtica ,doctorita mi-a zis atunci sa nu-i mai dau oua de tara ,sa fie fiert tare etc nu mai retin ce i-am dat ptr asta ...,insa cand i-am repetat nu i-a mai iesit (i-am repetat chiar atunci dupa ce am primit rezultatul,adica inainte de a incepe tratamentul)
de atunci nu i-a mai iesit niciodata la analize ..
ptr diaree ceva probiotic?..
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
AlinaEmi spune:
Slava Domnului suntem mai bine. Azi n-a mai avut febra si nici dureri asa mari. MA felicit ca nu l-am internat, nu as fi facut decat sa adaug un stres imens peste suferinta lui. Si nu vorbesc de spitale de stat, am stat in Medlife cu el la 6 luni. Copilul facea crize de la cat cortizon bagasera in el si doctorii imi ziceau ca are colici si de aia plange. nu m-as mai duce la spital decat ca o ultima si disperata solutie.
Va doresc sa nu treceti prin asa ceva !
lavi02 spune:
Daca e cazul mai bine mergi la spital de stat. Eu am fost internata cu cea mare la Victor babes pt diaree si a fost f bine, cat de bine poate fi in spital.
Furazolidonul si ercefurylul e ce sunt interzise? Nu sunt antidiareice ci antibacteriene intestinale. Inteleg ca se poate sa nu ajute dar nu inteleg de ce sa fie strict interzise, mai ales ca in indicatiile furazolidinului e trecuta si salmoneloza.
Sanatate multa!
AlinaEmi spune:
Despre furazolidon nu stiu ca n-am intrebat. Ercefuryl-ul sigur nu este bun in cazul asta, eu i-am dat 3 zile inainte sa stiu ce are (pt. ca functionase f bine in trecut) si i-a atenuat scaunele dar i-a revenit febra in forta ( probabil pt. ca nu se mai elimina suficienta "mizerie" din corp)
Cu un copil de 2 - 3 ani cu care nu te poti intelege prea bine cred ca este horror sa stai in spital . El nu pricepe de ce nu are voie sa iasa afara, de ce nu poate pleca acasa, de ce vin tot felul de straini si-l intorc pe toate fetele. Cu un bebelus sau un copil mai marisor cred ca este altceva.
Intr-un spital de stat nu as calca. Exista riscul de a veni cu o boala si sa pleci cu 5. Parerea mea..