Sept-oct 2010(15)La multi ani copilasi iubiti !!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Buna tuturor, sunt o mamica de doi baietei, cand eram cu cel mare in burtica am scris pe forumul Mamici de ghiocei 2009. Cel mic are 4 luni fara o saptamana :-)

Si pentru ca avem din ce in ce mai putin loc in casa, am decis sa daruim toate lucrurile pe care nu le folosim, in general este vorba despre lucruri noi sau aproape noi, pe care le-am cumparat sub impulsul momentului sau le-am primit.

Daca va intereseaza, adresa blogului meu este reclama - reclama mascata

Cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Buna tuturor, sunt o mamica de doi baietei, cand eram cu cel mare in burtica am scris pe forumul Mamici de ghiocei 2009. Cel mic are 4 luni fara o saptamana :-)

Si pentru ca avem din ce in ce mai putin loc in casa, am decis sa daruim toate lucrurile pe care nu le folosim, in general este vorba despre lucruri noi sau aproape noi, pe care le-am cumparat sub impulsul momentului sau le-am primit.

Daca va intereseaza, adresa blogului meu este reclama - reclama mascata

Cu drag!

Bogdan (09.03.2009)

Foarte frumoasa initiativa .

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Credeam ca doar eu lipsesc de pe aici insa vad ca e din ce in ce mai slaba activitatea...
Seara grea pentru mine, nu am reusit sa lucrez ieri deoarece mi-a fost foarte somn, s-a acumulat oboseala, azi nu am facut mare lucru, asa ca astept sa adoarma Vlad si ma apuc dee hartoage si de cursul ce trebuie sa il parcurg online...
Vreti budinca cu paste? Daca da, spuneti acum cat inca nu am taiat-o ( ca e fierbinte) ca mai tarziu nu se stie daca mai apucati

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Mari,asa e,f slaba activitatea aici......nu mai are nimeni timp
ce pofta mi-ai facut de paste cum le-ai facut?

Duminica placuta !

Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna dimineata!

Duminica placuta !

Poze
Bazar umanitar

Buna dimineata.
Vreti cafea?
Budinca am facut-o astfel: am fiert paste (eu am avut spaghete in casa), le-am scos din apa apoi le-am pus in urmatorul amestec: oua (vreo 5) zahar (cat am vrut) si lapte (masurat ,,la ochi'', cat sa nu fac risipa dar sa acopere pastele). Am aromat cu esenta de vanilie, zahar vanilat, scortisoara. Daca aveam, as fi pus coaja de lamaie sau portocala, stafide...seamana cu o reteta recomandata pentru sarbatorile pascale, dar eu am vrut ceva dulce si bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna dimineata!

Duminica placuta !

Poze
Bazar umanitar

Buna dimineata.
Vreti cafea?
Budinca am facut-o astfel: am fiert paste (eu am avut spaghete in casa), le-am scos din apa apoi le-am pus in urmatorul amestec: oua (vreo 5) zahar (cat am vrut) si lapte (masurat ,,la ochi'', cat sa nu fac risipa dar sa acopere pastele). Am aromat cu esenta de vanilie, zahar vanilat, scortisoara. Daca aveam, as fi pus coaja de lamaie sau portocala, stafide...seamana cu o reteta recomandata pentru sarbatorile pascale, dar eu am vrut ceva dulce si bun

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Poze
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

fetelor va doresc o saptamana frumoasa!
Va las cate o cafeluta/capuccino...
Ma duc sa ii hranesc pitica ca e foame

interesanta reteta de budinga fac si eu astazi
am pus sa fac si paste cu cartofi...sunt preferatele mele

pupici!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI! SA FITI SANATOSI SI SA II BUCURATI IN FIECARE ZI PE PARINTII VOSTRII! VA PUPAM

Dara Maria de just_me31

Alexandru- de Bubante
Irina Maria de ghiocela13
Ioana Nectariade pogonici1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea88

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI! SA FITI SANATOSI SI SA II BUCURATI IN FIECARE ZI PE PARINTII VOSTRII! VA PUPAM

Dara Maria de just_me31

Alexandru- de Bubante
Irina Maria de ghiocela13
Ioana Nectariade pogonici1977

La multi ani si din partea noastra tuturor sarbatoritilor!

Mari, cate ai pe cap..multa bafta!
Cami, cum mai e Tudor?
Andreea, tare frumoasa este Elenys , iar tortul este pe masura..
Anca, ce bine ca ai bunici disponibile..si mai ales ca Ionut le iubeste pe-amandoua..

Nico, mami Larisa15/09/10

Mergi la inceput

Buna seara.
NICOPIC, astea-s multe cate am pe cap? Daca ai sti cate am IN cap dar nu le pot pune in aplicare...din pacate...dar timpul nu e pierdut, mai am multi ani (sper) de trait si sper sa fac ceea ce imi ,,tropaie'' prin minte

Mergi la inceput