Sept-oct 2010(15)La multi ani copilasi iubiti !!!
Raspunsuri - Pagina 15
ana_25 spune:
La multi ani Mari si Cameluska !!!
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
camisv spune:
eu iar nu sunt pe faza cu urarile deci:
La multi ani, Cameluska Sa fii mereu iubita si fericita. Ce-mi place cum povestesti de Ioana, ce bine s-a adaptat la gradi.
La multi ani, Mari Sa ai parte numai de bucurii si impliniri! Tratatia este f. buna, eu las berea pentru altcineva
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
La multi ani Mari! La multi ani Cameluska! Tot ce va doriti sa vi se implineasca!!!
Multumim pentru urari! Am reusit sa imi schimb poza la profil, maine va pun mai multe poze de la ziua lui Elenys
Va doresc o noapte linistita! Pupici
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana
ana_25 spune:
Neatza! O cafeluta pt cine doreste
Si eu sunt in urma cu urarile la multi ani copilasilor care au mai implinit 2 anisori!!
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
cameluska spune:
Buna fetelor,
Multumesc tare mult pt urari .
Urez si eu La multi ani lui Mari, sa fii sanatoasa si optimista ca le poti face pe toate .
camisv, frumoase poezele de la munte, ati avut vreme frumoasa. Noi inca nu ne incumetam sa plecam la drum lung cu micul tiran, parca s-a facut mai rea de cand e la gradi .
camisv spune:
Salutare,
vad ca lumea profita de vremea frumoasa sau este ocupata cu serviciul si casa.
Noi suntem bolnavi, cu enteroviroza, deci nemancat, maraieli si lacrimi la greu. Nu reusesc sa-l fac sa ia medicamente, deci asteptam ca "mama natura" sa ne ajute. Astazi parca este mai bine, desi a mancat f. putin si deja pantalonii pica de pe el. Ieri i-am pus niste saruri de rehidratare in apa si mi-a spus "apa asta de ce nu-i buna, sa dea mama alta"
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
Buna fetele!
Va invit la o fasolica scazuta si facaluita
Sanatate Tudor! ce scump a fost cu apa ca nu e buna
Fetelor ce mai faceti? Cum merge munca?
Va pup va las niste poze
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana
Mari-Mariuk spune:
E cumva vineri? Jale mare...am de lucru weekendul acesta de nu stiu cand voi reusi sa ma odihnesc.
E ,,grele'' cu disciplina la clasa pregatitoare...nu merge sa facem jocuri ca nu se respecta regulile, copiii nu pot sta linistiti cand vorbesc cu ei si le prezint ceva, oricat de atractiv pare la inceput subiectul...vreau-nu vreau trebuie sa fac pe suparata in fata lor, ca altfel e veselie maxima... bine macar ca lucreaza cat de cat corect atunci cand au de completat fise, de colorat sau orice altceva ce presupune tinerea creionului/pensulei in mana...
Si despre noi: Vlad e ,,laudat'' la cresa. E printre putinii copii care s-au adaptat foarte repede. Deja cere singur la baie, ia copiii de manuta sa ii conduca la masa, coloreaza ,,frumos'' (la cata experienta are de la pictatul peretilor acasa, ar fi fost ciudat sa nu se descurce la cresa). Acasa in schimb e un mic terorist. Tranteste, bate, refuza schimbarea hainelor si baia, apoi refuza sa iasa din baie, nu mai vrea sa se joace decat daca ii pun absolut toate jucariile langa el, dar si atunci doar cateva minute...si tot asa...
ancamak spune:
Buna dimineata!
Va las o cafeluta "magica".
Noi suntem bine. Ionut alterneaza bunicile in fiecare saptamana . Este fan "trenuletele chuggington" si "Magicienii cuvintelor". A inceput sa-mi arate datorita "Magicienilor" cateva litere pe unde le vede.
Multa sanatate tuturor