Felicitari Dana! Haide Ramo! Hai Stelutz!(30)
Raspunsuri - Pagina 12
lalu85 spune:
De ieri sunt mai tensionati si am cateva galmite si sunt si putin durerosi...
lalu85 40+ cu
Elfica spune:
Lalu, pune-l pe bebe sa suga cat mai des, se poate sa se fi infundat vreun canal si bebe e pompa perfecta. Doctorita cu care ai nascut nu raspunde? Cautand pe net numele ei am vazut ca e Maria, probabil ca o fi in pregatiri, sarbatorire etc...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
34 +
stella87 spune:
Buna burticilor!
Am intrat si noi sa uram "la multi ani" tuturor Mariilor! Un buchet de pt fiecare
Azi am ajuns la dpn-ul ecografic, 8 sept, dar ceva-mi spune ca-l vom atinge si pe cel cronologic care e pe 13.
Olivia, ce frumos decurg lucrurile intre tine si bebelina ta! Te citesc cu mare drag Ma bucur ca amandoua sunteti asa fericite si va doresc clipe magice una alaturi de cealalta in continuare
Anda, ce bine ca in sfarsit te-ai linistit, conteaza enorm sa ai incredere in medic, sa stii ca esti pe maini bune si ca poti naste in conditii decente! Ma bucur ca s-au rezolvat problemele
Restul fetelor, ce faceti? Boboceii din dotare ce mai zic?
fericita 39+ cu
Intimitate de cuplu
lalu85 spune:
Fetelor bb meu este ff colicios si plangea saracutul si se indoia de direri si nu stiam ce sa-i mai mai facem ca nu dormea noaptea si nici ziua nu prea se omora...am cumparat Colief, este ff scump a costat 90lei... dar nu mai stiam ce sa facem si de cand am inceput sa-i dam, starea lui sa ameliorat simtitor, chiar este bun asa cum se spune. Pediatra ne-a facut orar de masa adik bb papa din 3in 3 ore si ii dam odata colief si odata infacol si este ff ok, ii merge ff bine si suntem si noi mai linistiti. Eu v-am spus fespre colief in caz ca aveti nevoie de ceva ff bun pt colici.
Pup fete si bebeii
lalu85 40+ cu
lulutza_1980 spune:
hello gagici !!!
LA MULTI ANI MARIILOR !!!
am reusit sa adormim spre ora 4 ; la 9 ne-am trezit pentru o mica pauza , dupa care am dormit pana acum (14 ) ... si tot imi este somn , adica am o stare f ciudata de moleseala , fara chef ...si pe astazi erau programate o mie si una de lucruri de facut ...
asa ma relaxez sa va citesc ; ma bucur pentru fiecare moment fericit al vostru ...
fug , ca de nu , dau in plans !!!
pe mai tarziu !!!
38 + Teodora
didi-anda spune:
Lalu ma bucur ca bb se simte mai bine! multa sanatate!
Stella iti multumesc! chiar sunt linistita si nu m-ai mi-i frica de nastere.astept cu nerabdare sa vina momentul,mai ales ca stiu ca dr-ul o sa faca tot posibilul sa nasc natural si sa ma ajute!
o zi buna tuturor!
gaitica78 spune:
SAlutare burtici si mamici,
Vad ca e cam liniste pe aici, profitati inca de vream frumoasa de afara?
La multi ani tuturor MAriilor, sa fiti sanatoase, fericitee si implinite!
34+
Adriana_77 spune:
Multumim pentru felicitari.
De ieri suntem acasa, suntem bine, bebe e cuminte mananca si doarme, e mai greu cu mancatul ca iese greu colostrul si bb oboseste dupa 40-50 minute atipeste la san, papa si completare cu seringa ca sa nu se leneveasca si sa refuze sanul asa m-au invatat in maternitate. important e ca bb e mancacios.
Nu am citit din urma ca nu am avut timp. Felicitari fetelor care au nascut Mariana, Simonix si Olivia
mami de Bogdan Mihai (5.09.2012)
Simonix spune:
Am revenit si eu pe fuga, inca in spital, bebe e la lampi caci are un pic de icter si maine plecam acasa. E pus la lampa doar pt ca e prematur si e pe standarde de prematuri, desi nu are comportament specific :d e super tonic si energic, e mai vioi ca Robertel care era cica la termen. Si mananca de rupe :D Deci io sunt shocata, caci Robert a fost un bb care nu cerea de mancare niciodata, era cam moale etc. Ieri de ex i-am dat sa manance timp de 3 ore:D Ba san, ba seringa, ce sa mai :D
A inceput deja sa ia in greutate, a luat 70 de grame intr-o zi, toata materbnitatea e super happy :D Si ma bucur ca suge ! Cu tetine de silicon, dar suge - goleste sanii. Am insa si pompa, mi-a trebuit din cauza ca aveam sanii prea plin, eu produc lapte mult si f repede, deja lactatia e instalata. Deci cum bebe inca nu e super eficient bag si pompa si ma ajuta f mult. Trebuie insa gasita calea, sa nu supra stimulez. Super tehnic, ce sa zic. La mine la furia laptelui nu a mers cu dush, comprese, masaj, bebe ... numai pompa m-a salvat. Am trecut si prin criza de ziua a treia :D baby bluzul :D Si amplans un pic, din cauza sanilor congestionati si a pompei pe care o detestam (acum ma inteleg bine cu ea hihi).
Si al meu sta mult la san si adoarme, dar trage tare si in somn.
IN rest, de-ale bebilor, ii fac baie singura deja, este cu mine non stop, chiar si acum la lampa. Deja nu le mai deranjez pe asistente cam pt nimic. fac deja kineto si gimnastica - ajuta enorm pt burta, deja scade vazand cu ochii. Voi continua in octombrie. Oricum, de data asta am controlul muschilor mult mai bun, perineul il simt ca inainte, tin minte ca la Robert am fost socata ca in ziua de dupa nastere aveam impresia ca e un mare gol acolo. Si-a revenit repede cu kineto - deci recomand din inima. Eu nu am avut insa epiziotomie la nici un bebe. Deci fizic refacerea mea este rapida.
Ah, fetele cu bebe 2 etc Eu am avut niste super contractii dupa nastere, mai rau ca la Roibert si mlai ales la alaptare. Se retrage uterul. Ei bine, cica la bb2 sunt mult mai puternice - deci luuungi si puternice vaaai de mine. Insa super eficiente, uterul meu s-a retras f bine, chiar mai mult decat ne asteptam. Puteti cere anti inflamatorii pt asta -ceva compatibil cu alaptatul, of course. Eu am cerut, si m-a ajutat atat la sani congestionati cat si pt contractii. Bine ca au trecut :D Cam doua zile m-au tinut. deci sa fiti "pe faza" :D
Uf ce alte povesti din maternitate ... A venit Robert in fiecare zi sa isi cunoasca fratiorul, ii place sa foloseasca "dizinfectantul" inainte sa il mangaie pe pitic (desi nu e necesar, aici nu se sterilizeaza nimic, doar se cere o igiena a mainilor - desi cica "prematur" bebele meu nu a primit nimic sterilizat, de ex lingurile de plastic cu care ii dadeam colostru erau din alea de la supermarket, primite la massa :D).
Gata, sper ca aveti moralul ridicat, incercati sa va relaxati, va urez nasteri frumoase si sedere placuta in spital :)
Mirabelac spune:
La multi ani Mariilor!
Stella eu nu as fi renuntat la dr mea nicicum, de asta am nascut la stat si prima data si acum, cred ca daca nu era ea nu-l aveam pe David la cate probleme am avut. La rezerva am dat 50 lei pe zi, am stat 9 zile, fara baie si fara nici o conditie, doar ca aveai pat de bb si ti-l dadea cu tine, mi se pare bataie de joc.
Lalu sigur e de la sani, asa am avut si eu, si acum mai am uneori cand nu suge bine bb, trebuie neaparat sa storci sanii dupa masa. Ai mare grija. Bine ca mi-ai zis de Colief, al meu n-are deocamdata, sper sa nu apara ca se zice pe la 3 sapt pot aparea. Am baby drink in casa dar nu prea i-am dat. Azi am baut o bere fara alcool si am umplut deja 2 biberoane de lapte la congelator pt vreme rea, adica cand o fi nevoie sa ies fara bb.
Anaomaria am nascut la Elena Doamna, tu tot acolo? Acum unde nasti?
Morok de luni ies sigur in parc cu amandoi, nu am ce face, David vrea afara si el n-are nici o vina... plus ca si lui bb ii trebuie aer, dar mie... il baricadez in carut si iesim.
Simonix si eu am avut durerile alea dar suportabile, si la mine s-a retras f bine uterul, folosesc si burtiera si e din ce in ce mai bine.
Fetele care alapteaza, sa aveti grija sa dati la bb sa pape pana cand goleste sanul, la inceput iese laptele de sete, apoi glucidele iar la uma ies grasimile care tin de foame si creste f bine bb, eu la David faceam prostia si ca sa scap de tensiunea din sani ii dadeam cate putin la fiecare masa si in juma de ora ii era foame iar. La Calin am noroc ca e un flamangios si papa din ambii de multe ori.
*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)