Felicitari Dana! Haide Ramo! Hai Stelutz!(30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Buna seara!!

Felicitari mamicilor care au puiutii in brate! Sa fie sanatosi si papaciosi!!

Noi suntem dupa 2 nopti nedormite din cauze de kk! Doamne ajuta ca am schimbat laptele si azi a facut de 2 ori, minune mare, fara sa o mai doara si sa urle cand iesea nesuferitul de kk.

Va citesc zilnic dar nu apuc sa scriu pentru ca incerc teoretic sa dorm si eu cand doarme Ilaria. Nu prea imi iese pasenta mereu dar macar stau intinsa.

Va pup si imbratisez!

Mamica fericita de Ilaria Rita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Kztanutz, nici nu se pune problema de dieta Nici eu n-as putea sa ma infometez. Eu daca sar o masa ma apuca tremuratul si nervii, deci no way :)) Doar ca oricum tre sa taiam dulciurile de pe lista ca sa avem bebici fara colici... Deci daca mai adaugam si un dram de sport, eu zic ca e perfect, asta, evident, cand organismul ne va permite

Fetelor, daca n-aveti somn la noapte va propun o lectura un picut indecenta, dar necesara, ceva ce am postat pe site

Cam asa o sa rezist pana luni cand ma vad cu medicul, ocupandu-mi mintea cu alte activitati, precum scrisul, ca altfel

Va si eu, s-aveti o noapte linistita si somn odihnitor!

fericita 39+ cu

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna seara, fetelor

Am fost si eu la consultul preanestezic azi, desi vreau si sper la o nastere naturala, ca asa e protocolul la clinica la care voi merge, pt orice eventualitate. Am stat de vorba si cu anestezist, si cu ginecolog si cu neonatolog.

Anestezista mi-a zis ca in principiu pana la dilatatie 4 se face peridurala, ca apoi e mai riscant ca daca mama are dureri mai puternice nu mai poate sta exact in pozitia in care trebuie cu coloana si se pot intampla accidente mai mult sau mai putin grave(de exemplu sa-ti amorteasca mai mult o parte a corpului decat cealalta).

Dr neonatolog m-a intrebat diverse chestii, dar nu a reusit sa ma lamureasca cum e cu vaccinurile, daca e necesar sau nu sa le faci. La nastere cica se face pt hepatita b si pt tuberculoza. Acum ce riscuri sunt ca bb sa faca hepatita? Cica nu prea multe, doar de pe la o transfuzie sau ceva...tuberculoza...cica mai multe, ca la noi in tara sunt destul de multe cazuri. Pai daca se fac vaccinuri, de ce sunt multe cazuri?? Pana la urma a zis si ea ca inca nu se cunosc toate efectele secundare ale acestor vaccinuri si sunt diverse discutii daca sunt sau nu necesare sau utile.Si tot noua ne-a ramas decizia finala.

La ginecologie mi-a zis sa ma duc la spital daca mi se rupe apa sau daca am contractii din 10 in 10 minute. Si m-au asigurat ca daca e alarma falsa ma trimit acasa. Dar am uitat sa intreb daca se taxeaza ca o consultatie. Pp ca da

Mirabela, cred ca am nascut la acceasi maternitate, dupa cum descrii tu La prima sarcina eram cu bb in camera si nu au fost probleme ca nu puteam sa-l alaptez. Ca nu stiam si nu ne ajuta nimeni, e alta poveste. Stiu ca m-a enervat f tare o infirmiera ca ne punea sa asezam cearceafurile pe pat, sa nu stea sifonate, cand bietele cearceafuri aveau niste gauri in ele cat capul fii-mii.In fine...nu ma mai lungesc pe acest subiect, dar sa nu va lasati intimidate, fetelor, si sa va aparati parerile.

Olivia,te admir sincer pt calmul de care ai dat dovada si incapatanarea de a alapta. Ma voi gandi la tine cand va fi sa-mi vina sorocul.

Kytana, si eu am mai auzit remarci de genul: "pe mine nu m-a ajutat nimeni" sau "eu am muncit pana in ziua in care am nascut si apoi am stat doar 3 luni acasa", dar ma gandesc ca atunci erau alte timpuri si incerc sa nu pun la suflet toate vorbele. Oricum, nu e vina mea ca atunci era asa si acum e altfel (cat o mai fi).

Va pup pe toate si scuze daca am scris prea mult. Un somn linistit va doresc.

37+ Ilinca Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Buna mandrele...imi place ca e activitate de noapte :)
Olivette si Simonix multumim muuult pentru povestile nasterilor sunt asa ...de "moralul sus" chiar imi dau curaj....ma bucur tare mult ca reusiti amandoua sa alaptati fie direct fie cu seringa/pompa si ma bucur ca sunteti pline de energie amandoua si ma rog asa sa fiu si eu asa imi doresc ...desi dc ascult ce mi se spune in jur...zici ca se termina viata
Patricbebe sper sa fie mai bine acum ca ati sch lapticul si-i sa-i fie mai usor printesei cu treaba 2
Kytanutz si eu mai am momente d-astea cu ai mei si vb aia noi vbim pe net....trec...trage aer in piep...doar o zi sucita
Eu sunt ok...zi linistita...m-am tuns azi...un bob asa scurtuts...in rest maine ma duc sa fac analizele sange/urina si vreau sa facem o tura pana la Metro de aici sa vad ceva preturi la pampersi/servetele ma gandesc ca tre sa fie mai ieftine decat la super-market in oras...si cam atatik...
Puuup fetele noapte bua si linistita tuturor!

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Buna dimineata !
La multi ani Mariilor!!!

ANDREEA 38+ cu Andrei
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Buna dimineata fete dragi!

Noi s-ar putea sa plecam azi acasica!
Mie mi-a semnat dra externarea, astept sa vina si pediatra sa-si dea si ea ok-ul pt bebe.

Eu iar am dormit putin aseara. De 3 nopti dorm cate un numar "record" de ore (2, 4, 3). Si nu ca ar fi plans bebe sau din alt motiv de proaspata mamica, ci pt ca efectiv nu aveam somn.

Daca tot eram pasare de noapte si acum pot sa ma ridic, de fiecare data cand plangea vreun bebe ma ridicam sa vad daca e Maya. La 4 am prins-o plangand. Asistenta era intinsa pe 2 scaune si n-avea nici o treaba. Am luat-o la mine, i-am dat sa suga (30 min din unul, 15 din altul), a dormit o ora, iar supt, parca nu mai vroia san, plangea, imi da prin cap sa ma uit la pampers (desfa-i costumasul, body-ul, pampersul si era un kk mic de jumatate de deget mic. Nu mai plange. Dau sa o sterg, face iar, stergem, iar facem... De a scos in ritmul asta inca 5 rahatei. Concluzionez ca plangea pt ca o durea burtica. Stergem, schimbam, incheiem capse, toate bune. Dupa 5 minute iar plange. Dau san, nu vrea (ma gandesc ca poate nu mai am lapte), ma uit in pampers iar, nimic, masez burtica, nimic, o pun pe mine, tot nimic. Ii dau san din nou si de data asta incepe sa suga . Iar putin somnic, uitat una la alta cu curiozitate vreo 20 de minute, deh, sa ne cunoastem si noi mai bine.
Iar acum doarme de o ora jumate. Dupa o ora a avut iar un acces de plans, am luat-o in brate, s-a calmat si am pus-o iar in patut.

Suntem si noi la inceput, 2 nepricepute, dar ne invatam noi pana la urma una cu alta.

Mami de Maya (06.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Fetelor au trecut 11 zile de la nastere si eu am frisoane dar fara febra...de la ce ar putea fi? Eu ma duc luni sa scot firele...lohiile nu si-au schimbat mirosul ca sa-mi dea de gandit si dureri de burta nu am...am sunat dr. Dar nu-mi raspunde...

lalu85 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

Olivette felicitari! ma bucur tare mult ca esti bine si Maya este o mancacioasa!
Mariana felicitari,sa fiti sanatosi si sa va bucurati de fiecare minut petrecut impreuna!
Fetelor,eu vin cu vesti bune,m-am mai linistit!
Joi l-am sunat pe dr si i-am spus ca ne-am hotarat pt cezariana si daca ne putem intalni sa vb detaliile.mi-a spus ca ne vedem sapt viitoare miercuri la control,cand am programare( controlul consta in cantarire,luat tensiunea si platit 70 de lei ),daca pana atunci nu se intampla nimic.am vrut sa-l intreb : si daca se intampla?nu trebe sa stim dinainte la ce ne asteptam si cum o sa decurga toate? n-am mai zis nimic. am inchis telefonul si-am tras o tura de plans.stres la maxim...
ieri l-am intrebat pe sotul daca nu vrea sa mergem la dr ce vine de la timisoara,sa vedem cum ii bebelina,daca ii pe vine,asa cum mi-a zis sotia dr-lui cu care trebuia sa nasc ( sotia are specialitatea ORL,ea face ecografiile,scrie pe hartie masuratorile ei si cu acea hartie mergi la sotul unde te cantareste si-ti ia tensiunea. deci,dr nici nu vede copilul pana nu-l scoate dar de platit,platesti la amandoi . mi-i s-a parut ciudat sa nu vezi inainte ce si cum...in fine...). vroiam sa stiu,pt ca de aproape 2 saptamani,de cand mi-a spus ca-i capul destul de jos si sa nu mai fac nimic,sa mai stea o sapt-doua,sa nu nasc,mi-am tinut sotul si tot neamul in alerta si duminica chiar trebe sa plece sotul in germania si sa se intoarca marti,dar nici el n-a vrut,nici eu,sa nu nasc si sa nu fie aici.
zis si facut....am mers la dr...fetita ii micuta,aprox 2800 gr,la fel cum a avut si cu aprox 2 sapt in urma,la doamna ORL-ista(oricum,ma iau dupa masuratorile de ieri,pt ca are eco performant si mi-a facut si 3D si 4D), capul nu este chiar atat de jos,deci in urmatoarele 7 zile mi-a spus ca nu crede sa nasc,cordonul nu-i in jurul gatului,cum mi-a spus la ultimele 2 eco sotia doctorului, mi-a facut si control si-a zis c-am colul moale,dar mai trebe sa coboare ca sa fiu pregatita de nastere.
asta-i dr-ul la care am umblat pana la 19-20 sapt,dar care stiam ca asista doar la privat in arad.inainte sa plec de la el,il intreb: domnul dr,de ce numa la privat asistati in arad?la care el mi-a spus ca are si paciente care merg la timisoara,dar eu n-am spus nimic...l-am intrebat daca putem vorbi si varianta asta..de cum a inceput sa vb dr,sotul a zis ca mergem la timisoara.m-am linistit..
am intrebat de costuri..mi-a spus ca trebe sa platesc la spital 200 lei, la moasa care sta langa el se da 50 de lei, femeia care curata dupa ce-am nascut, 20 de lei, la doctorita de copii, 100 lei si la dr fiecare cat vrea,cat poate si in functie de cat ii de multumit. o zis ca n-are taxa. mi-i s-o parut de foarte bun simt.
deci fetele...nu m-ai mi-i frica si groaza de nastere
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Lalu, sanii cum sunt? Durerosi, tensionati, ceva galme?

Mami de Maya (06.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Olivette ce frumos descrii tu acolo!ce natural,gingas asa se formeaza legatura ta cu Maya si a ei cu tine!sper sa ajungeti cu bine acasa si astpt capitolele urmatoare ale povestii asa cum astpt de la toate mamicile! Mirabela tu imi dai curaj cu iesiul,pt ca nu te lasi oricat de obosita ai fi in curand parca te vad cu amandoi in parc!sper si eu sa-ti urmez exemplul !am uitat sa spun:La multi ani Mariilor! P.S e primul msg scris de pe mb.ma pregatesc ca sa pot da stiri in timp real:D (l-am sters pana acum de 2ori din greseala)

34

Mergi la inceput