Cum trece ...
Cat de repede trece ...100 de ani in 150 de minute
asa trece si viata ...
Iata fimul
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
coracora spune:
Frumos si impresionant!
Cu ocazia vizionarii clipului se pot invata si numeralele in olandeza.
oanap85 spune:
ce zice?:)
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
JuliaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanap85 ce zice?:) |
Sunt 100 de persoane care spun cati ani au.Alesi anume, cu varste consecutive, pentru a se vedea trecerea timpului.
Despre copii, eu nu inteleg cum e cu cele 150 minute din postarea initiala.Nu cumva 150 de secunde?...
anangel_lexi spune:
Foarte dragut videoclipul si ideea. Dupa ce s-a trecut de varsta mea, ma uitam atenta la acele persoane incercand sa-mi imaginez cum voi arata eu la varsta lor.
Edit ca scrisesem cu diacritice.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
oanap85 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JuliaSM
Sunt 100 de persoane care spun cati ani au.Alesi anume, cu varste consecutive, pentru a se vedea trecerea timpului. Despre copii, eu nu inteleg cum e cu cele 150 minute din postarea initiala.Nu cumva 150 de secunde?... |
mersi ,ma gandeam ca despre asta e vorba dar vroiam sa fiu sigura :P
pentru ca vroiam sa spun ca mie mi-a dat un sentiment cam neplacut si nu stiu de ce...
alinuk spune:
Oana sentimentul tau e generat poate de faptul ca percepem batranetea ca pe o haina grea...?
Cred ca cei care ajung la varste inaintate pot fi fericiti ca au avut timp sa-si iubeasca copiii, nepotii, sa traiasca, sa se bucure de viata ..cu bune si rele;
ca au avut timpul asta la dispozitie
multi nu il au
E firesc sa iti doresti sa fii vesnic tanar... dar inca nu s-a descoperit praful cela magic
Cred ca ni s-ar parea haina asta a batranetii mai usoara daca am incerca sa o privim cu relaxare si impacare si sa ne obisnuim cu ideea ca la un moment dat ne vom uita in oglinda si ne vom intreba...'oare eu sunt acela?'
Iar daca in spatele a ceea ce vedem in oglinda, regasim si un spirit tanar .. perspectiva se schimba o data in plus...
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Melodia...unei veri tarzii
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
oanap85 spune:
probabil alinuka,in momentul de fata ma cam sperie asta ,trece timpul repede intradevar :), dar se spun ca o data cu varsta devii mai intelept
cred ca pe masura ce anii trec constientizezi ca e normal sa fie asa...
Ramona2006 spune:
Am observat ca de la 90 in sus erau doar tanti ...si un singur domn..., la 95 parca...hmmmmm...