dilema prezentare pps

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da, trebuie text putin, evtl foto, totul aerisit, curat.
o combinatie buna de culori e gri deschis, negru si rosu mai desaturat. asta e doar un exemplu, in general 3 culori, nu mai mult.
Poti avea alb, gri inchis si kaki, samd

in afara de cartinase, poti avea ce am pregatit eu la PhD, si anume presenter tools. Sunt niste vorbulite , note pe langa prezentare, care nu se vad si pe ecran.

O sa fie din ce in ce mai bine :)

ce alte patru medicamente mai erau la ITP?:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Note am scris si eu pe fiecare slide. Dar unde am prezentat noi, e o tabla speciala pentru asta, care prin atingere se schimba slide-ul ;-) . Nu am stat langa computer, noroc ca m-am pregatit cu cartonase. Mai e si varianta cu telecomanda la schimbarea de slide, multi o folosesc. ;-)

Eu am prezentat numai medicamentele care au ca efect scaderea distrugerii trombocitelor. Cele 8 pe care le-am prezentat (sunt mai multe dar astea mi s-au cerut) sunt corticosteroizii, imunoglobulina anti-D ( care s-a scos de pe piata europeana pentru tratarea ITP), imunoglobuline intravenoase, ciclosporine, ciclofosfamide, Azatioprin, Danazol si cel pe care il cunosti si tu...Rituximab. Sunt si alte categorii de medicamente, a prezentat o colega,mimetice se numesc, atat am retinut. Si splenectomia. ;-)

Daca vrei, iti pot da linkul catre articol de acasa. Acum sunt pe drum si scriu de pe mobil.

Da, am simtit si eu ca a fost mai bine ca anterioarele. Am prezentat pe fond gri, cu alb si portocaliu, ca scris. ;-)

Mergi la inceput