dilema prezentare pps
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
da, trebuie text putin, evtl foto, totul aerisit, curat.
o combinatie buna de culori e gri deschis, negru si rosu mai desaturat. asta e doar un exemplu, in general 3 culori, nu mai mult.
Poti avea alb, gri inchis si kaki, samd
in afara de cartinase, poti avea ce am pregatit eu la PhD, si anume presenter tools. Sunt niste vorbulite , note pe langa prezentare, care nu se vad si pe ecran.
O sa fie din ce in ce mai bine :)
ce alte patru medicamente mai erau la ITP?:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
mihaela_s spune:
Note am scris si eu pe fiecare slide. Dar unde am prezentat noi, e o tabla speciala pentru asta, care prin atingere se schimba slide-ul ;-) . Nu am stat langa computer, noroc ca m-am pregatit cu cartonase. Mai e si varianta cu telecomanda la schimbarea de slide, multi o folosesc. ;-)
Eu am prezentat numai medicamentele care au ca efect scaderea distrugerii trombocitelor. Cele 8 pe care le-am prezentat (sunt mai multe dar astea mi s-au cerut) sunt corticosteroizii, imunoglobulina anti-D ( care s-a scos de pe piata europeana pentru tratarea ITP), imunoglobuline intravenoase, ciclosporine, ciclofosfamide, Azatioprin, Danazol si cel pe care il cunosti si tu...Rituximab. Sunt si alte categorii de medicamente, a prezentat o colega,mimetice se numesc, atat am retinut. Si splenectomia. ;-)
Daca vrei, iti pot da linkul catre articol de acasa. Acum sunt pe drum si scriu de pe mobil.
Da, am simtit si eu ca a fost mai bine ca anterioarele. Am prezentat pe fond gri, cu alb si portocaliu, ca scris. ;-)