mancare bio versus conventionala-studiu
Raspunsuri - Pagina 4

Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amonar Alina, asta era secretul deci.... ![]() ![]() In general legumele si fructele din Europa de Vest nu au gust si nu sunt 'in regula'. Cele de 'departe' iarasi au inconvenientul ca sunt culese prea repede si stropite cu ceva ca sa se coaca...asa ca cum o dai sau o intorci, tot in gradina personala e mai bine...Noi ne-am gandit la ceva gaini, numai ca mai asta imi trebuie pe cap, curatat dupa ele. Da', na, ce nu face omul pt sanatate ![]() |
Da,eu am mai multe magazine bio la care merg insa cel mai apropiat are o marfa...sa fiu blinda si sa zic asa si asa

Kallista spune:
Alina, merele alea din productia proprie sa le socotesti numai bune de mancat ... chiar daca nu-s departe de strada
Eu cred ca nu mai exista in ziua de azi legume si fructe nestropite. Ma uit la merele si perele bio din supermarket - sunt perfecte, nici o pata cat de mica acolo, sa-i dea aer de natural, zici ca-s lustruite. In Romania preferam piata si nu ma suparam daca gaseam vreun fruct atacat de vreun viermisor... daca a supravietuit viermisorul insemna ca puteam sa-l atac si eu