tonul face muzica, si in cazul asta pentru mine pledoaria mai corecta gramatical si mai lipsita de invective are castig de cauza.
sa fiu sincera eu n-as avea incredere in cineva implicat intr-o investigatie a politiei cand vine vorba de copilul meu. fum fara foc nu iese si mai sunt gradinite in bucuresti.
multumesc, kenitza.
De cate ori deschid fereastra...
In primul rand va contraziceti singura in ce spuneti. In al doilea rand dumneavoastra nu imi cunoasteti mie copilul ca sa va permiteti sa vorbiti despre ea.Iar in al treilea rand dumneavoastra stiti doar ce ati auzit de la cei in cauza. Dar daca e asa cum spuneti ca o sa deveniti si dumneavoastra mama o sa vedeti la randul dumneavoastra ce inseamna sa fi la gradi intr-o grupa si sa cunosti educatoarea si cineva sa o acuze pe nedrept fara dovezi clare.Au fost si la psiholog cu baiatul si iau spus ca nu a fost abuzat si nu ar suferi in vreun fel anume.Iar chestia ca fata mea ar fi cea mai batausa chiar e haioasa.Ma-ti facut sa rad.
Ce te face sa crezi ca nu stiu sau nu stiam cum se scrie camyshukara. Dar de ce trebuie sa copiem intotdauna pe cineva? Sunt libera sa imi scriu cum vreau nickul. Si nu cred ca trebuie sa dau cuiva explicati sau cineva sa imi spuna cum sa imi scriu acest nick.